Strana Hitovizija 2024. – Balade, flamenco i moderni zvuk – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Strana Hitovizija 2024. – Balade, flamenco i moderni zvuk

  3 min za čitanje   Napiši prvi komentar

Jučer smo doznali gdje sljedeće godine putujemo na Eurosong, a već danas nastavljamo s predstavljanjem natjecatelja strane Hitovizije 2024. Danas vam predstavljamo nova četiri izvođača, a vi za svoje favorite možete glasovati na Instagram stranici eurosong.hr. u story anketama, te u anketi na kraju ovog članka.

KRICK – Drowning in the Rain

(Luksemburg)

Luksemburg nam se ove godine vratio na Eurosong, a za izbor predstavnika odlučili su se za nacionalni izbor. Na nacionalnom izboru jedna od natjecateljica je bila Krick koja se predvila pjesmom Drowning in the Rain. Za svoju izvedbu je u super finalu osvojila drugo mjesto s ukupno 165 bodova. Pjesmu autorski potpisuju Andreas Stone Johansson, Elsa Søllesvik i Tom Oehler.

María Peláe – Remitente

(Španjolska)

Jedna od natjecateljica ovogodišnjeg Benidorm Festa bila je María Peláe koja je izvela pjesmu pod nazivom Remitente. María je za svoju izvedbu u finalu Benidorm Festa osvojila 86 bodova što joj je bilo dovoljno za šesto mjesto u ukupnom poretku. Pjesmu autorski potpisuju María Peláez Sánchez i Alba Reig Gilabert.

Rita Rocha – Pontos Finais

(Portugal)

Rita Rocha je u trenutku nastupa na ovogodišnjem Festival da Canção sa svojih 17 godina bila najmlađa natjecateljica portugalskog izbora. Rita se tijekom festivala predstavila autorskom pjesmom Pontos Finais. Za svoju izvedbu je osvojila 11 bodova i ukupno peto mjesto finala.

Rose Villain – Click Boom!

(Italija)

Rosa Luini poznatija kao Rose Villain je svestrana talijanska glazbenica koja nam se tijekom ovogodišnjeg Sanremo festivala predstavila pjesmom Click Boom! koju autorski uz Rosu potpisuju Andrea Ferrara i Davide Petrella. Rose Villain je u ukupnom poretku Sanremo festivala osvojila 23. mjesto.

Nakon što smo se prisjetili koje su rezultate ostvarili izvođači koji su pronašli svoje mjesto u stranoj Hitoviziji, pozivamo vas da u story anketama na našem Instagram profilu dodijelite “palac gore” za sve one pjesme koje još uvijek rado slušate i želite ih vidjeti u finalu strane Hitovizije. Glasovati možete i u anketi u nastavku. Glasovanje je otvoreno do ponedjeljka, 03. rujna u 12 sati.

anketa 2208

Koja pjesma treba postati hit strane Hitovizije?

Ukupno glasova: 55

  • Rose Villain - Click Boom! [22 / 40%]
  • KRICK - Drowning in the Rain [20 / 36%]
  • María Peláe - Remitente [12 / 22%]
  • Rita Rocha - Pontos Finais [1 / 2%]
Svoje dojmove i favorite podijelite u komentarima, te na našim društvenim mrežama.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Još nema komentara. Neka tvoj komentar bude prvi?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?