Lucie Jones putuje u Kijev – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Lucie Jones putuje u Kijev

  1 min za čitanje   12 komentara

Ujedinjeno Kraljevstvo je odabralo svog predstavnika na 62. Eurosongu. Lucie Jones sa pjesmom Never Give Up On You putuje u Kijev. Zanimljivo je da su pobjedničku pjesmu napisali The Treatment, pobjednica Eurosonga 2013. godine Emmelie de Forest i Lawrie Martin.

Šou je otvorio pobjednik Eurosonga 2009. godine Alexander Rybak,  a spomenimo još i da je Eurovision: You Decide vodila Mel Giedroyc.

Pobjednik je izabran kombinacijom stručnog žirija (50%) i glasova publike (50%). Članovi stručnog žirija bili su Bruno Tonioli, Sophie Ellis-Bextor i CeCe Sammy.

U anketi portala Eurosong.hr, čitatelji su smjestili Lucie na treće mjesto (iza Olivije Garcia i Natea Simpsona).

Kao članica Velike petorke UK će nastupati u velikom finalu 13. svibnja.

UK 2017. – forum 

 

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava12

  1. ⚡Flash⚡ — 28. siječnja 2017. u 21:39

    Odlican live vokal. Pjesma bi migla dogurati do gornje polovice tablice. Sve ovisi koliko ce britanci uloziti u nastup. Ne treba zadirati u instrumentaciju jer u ovom ogoljenom stilu kvalitetan vokal dolazi do izrazaja i to ce kupiti publiku. Pjesma sama po sebi mozda nije pamtljiva ali izvođacica ima ono nesto sto ostavlja dojam na publiku, zato je i dobila nacionalni izbor.

  2. Thormaster — 28. siječnja 2017. u 13:57

    Lucie uživo uništila, poznavajući je s X-factora od prije 7-8 godina to mi nije bilo ni upitno! (Pogledajte kako je otpjevala ''Sweet Child O' Mine'') Ali pjesma ni ne ide nigdje! Da je bar bio neki bubanj u zadnjoj trećini ili nešto.. 🙂

  3. Sophomore — 28. siječnja 2017. u 09:20

    odlična uživo

  4. Edo — 28. siječnja 2017. u 06:45

    Odlicna pjesma, odlicna interpretacija, svaka cast Britanci. Bez obzira na krajnji ishod, bice lijepo cuti i vidjeti nastup UK ove godine. Nadam se da ce barem ziri dobro nagraditi ovu pjesmu a i publika bi trebala malo da se prisabere tu noc kada slusa i gleda ove nastupe. Od mene svakako glas ide ovoj emotivnoj nevjesti 🙂

  5. Diavolo — 28. siječnja 2017. u 01:38

    hmmm….odličan glas pjevačice koji dolazi do potpunog izražaja zbog same pjesme….da je monotono jest, da li to mora uvijek biti nedostatak – ne mora…..da li će se istaknuti u Kijevu – sumnjam, ipak je to VB… zadnji put su dobro prošli 2009. ak se ne varam s ipak puno više melodičnijom pjesmom….ako 2014. nisu uradili nekakav zapaženiji rezultat s Molly, sumnjam da će i s ovim…no, sve u svemu bolja pjesma od njihove zadnje dvije pjesme predstavnice…..

  6. endlessly — 28. siječnja 2017. u 00:17

    Uzivo izvedba !!!!! Svaka cast…

  7. Agent — 28. siječnja 2017. u 00:14

    ak bu hrpa balada ove godine, bojim se da će se utopiti u toj gomili.

    u svakom slučaju bolje od prošle godine

  8. Manuella — 28. siječnja 2017. u 00:10

    Odlična pjesma… Naježila sam se.. Šteta što ovo ide u kič od Eurosonga, ova pjesma to ne zaslužuje!

  9. Tristan — 27. siječnja 2017. u 23:42

    Dobar glas nije garancija i dobrog rezultata kad imaš dosadnu i monotonu pjesmu. Poslušaš je jednom i zaboraviš da je i sudjelovala. Razvalila je i Čehinja u Stockholmu pa niko nije glasa za nju 0 od publike. Britanci će još jednom i to zasluženo bit na dnu!

  10. SwedenEurovisionFan — 27. siječnja 2017. u 23:34

    Navijao sam za nju i prije početka izbora 🙂 Odlična balada, sjajan glas i još kad se tomu pridoda da je jedan od njenih autora Emmelie, nema se što reći nego svaka čast Britanci! 😀

  11. Svevlad_Strahinja_Mihajlovic — 27. siječnja 2017. u 23:05

    Sa pobedničkom pesmom , čuvši je u lajv interpretaciji , više sam nego oduševljen. I druge pesme su bile u lajvu sasvim bolje. Ovo je poslednji put da procenjujem o nekoj pesmi na osnovu audio snimaka. Mnogo je sve drugačije, kad vidiš i čuješ neko uživo.

    Šta se može reći na kraju , da je ovo bio sasvim dobar izbor pesama.

    Čuvši kako ova cura ima moćan vokal i kako se unela u tekst , sa jednom posebnom energijom i pobedničkom vibrom, ostao sam na pola pesme bez teksta . Odmah se znalo da će nju izabrati . Potukla je konkurenciju bez dvoumljenja svojom moćnom interpretacijom , velikom energijom koju je iznela na sceni . Skroz sveden nastup , ali toliko moćan i interpretativno angažovan i originalan da je to zaista retko.
    Sve ostale pesme (posebno neke) bile su u lajvu na prilično zavidnom nivou , ali sve je to nekako već poznato , više , manje na escu je mnogo toga bilo.
    Pobednička pesma se izdvaja u svakom segmentu i zasluženo je pobedila. Sasvim je već sada jasano da će baš ova cura Britaniji doneti posle mnogo godina vrlo zapažen rezultat (u svakom slučaju gornji deo skora) . Od 2009 godine , najbolja pesma za Britance , a meni lično bolja i od te iz Moskve.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?