Eurosong 2017. - Otkriven dizajn pozornice – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Eurosong 2017. – Otkriven dizajn pozornice

  1 min za čitanje   9 komentara

Ukrajinska televizija NTU i Europska Radiodifuzna Unija (EBU) objavile su izgled scene ovogodišnjeg Eurosonga. Za njezin dizajn zaslužan je Florian Wieder koji je dobro poznat eurovizijskoj publici. On je, naime dizajnirao pozornice za Eurosong u Düsseldorfu 2011., u Bakuu 2012., i Beču 2015. godine.

Dizajn ovogodišnje pozornice simbolizira Ukrajinu kao centar svih događanja u svijetu u svibnju ove godine. Dinamička scenografija s brojnim medijskim površinama stvorit će jedinstven doživljaj za publiku i svakom izvođaču pružiti nastup za pamćenje omogućivši mu da zasja.

EBU

Dizajn ovogodišnje pozornice bit će jedinstven. Planirao sam uključiti potpuno nove značajke koje će cijeli izgled činiti još posebnijim. Eurosong nije samo strast, već i ogroman kreativni izazov, neizmjerno inspirativan za mene kao dizajnera. – izjavio je Wieder.

Izgled pozornice ovogodišnjeg Eurosonga bio je poznat već jučer na VK-u, ruskoj verziji Facebooka.

Ostale informacije vezane za pozornicu bit će poznate nešto kasnije.

Eurosong 2017. – opća diskusija 

 

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava9

  1. ⚡Flash⚡ — 1. veljače 2017. u 14:01

    Mislim da je pozornica pun pogodak za baladni tip pjesama sa solo pjevacempjevacicom taman je dovoljno zatvorena i intimna da nije sve pusto oko njih ko prosle godine. Mislim da ce se neki bandgrupni nastupi morati potruditi oko scenografije jer nemaju bas puno prostora…

  2. jopa — 31. siječnja 2017. u 23:20

    boze togati draga, ne sviđa im se bina. kaže obična im. kaže kopija. šta su je tribali okačit za strop i da visi naopako. e svašta

  3. Luxy — 31. siječnja 2017. u 19:39

    Na prvi pogled mi se bas svida. Daleko je od one iz 2014. ali svejedno mi je medu boljima ?

  4. Diavolo — 31. siječnja 2017. u 19:05

    po meni odlična pozornica…ni pre glomazna i nije prazna (ima ovo gore) kao npr u Azerbejdžanu…i nije kao u norveškoj gdje je bio sam podij bez led ekrana i ičega što bi zauzelo prostor….centralni led ekrani postoje, koliko se da primjetiti po slici gdje se vidi prikaz grada iza pozornice….a vjerujem i da će ovo iznad same pozornice mjenjat boje i sl. (tako je bilo i u Austriji 2015. ….više volim vidjeti takve pozornice nego kao što je bila u Baku, gdje je bilo puno puno praznog prostora….

  5. ESC Mario — 31. siječnja 2017. u 18:29

    Super je pozornica, sviđa mi se. bolja nego 2016

  6. Svevlad_Strahinja_Mihajlovic — 31. siječnja 2017. u 14:26

    Na prvu , sviđa mi se stage . Deluje nekako potpuno spejs , ono stižu vanzemaljci , inavzija na Kijev LoL

    Nekako mi ova centralna figura kao svojevrssna zavojna kriva izokrenuta na gore u odnosu na Beograd 2008 , gde je idejno sličan element bio postavljen dole na podijum .
    Ne vidim tu ništa gde su LED ekrani i da li ima jedan centralni ili ga uopšte nema.. Ne bi valjalo baš da nema ..a moguće je da je na ovoj zavojnoj krivi postavljena led tehnologija i naravno dole na podijum .
    Takođe na ovoj jednoj slici se stiče utisak kao da je ova bina izmeštana malo ka sredini , jer se publika nalazi skroz unaokolo podijuma.. To ako bi tako bilo , bio bi pun pogodak. Niko (…) da se odvaži i stavi stejdž u sredinu .
    Red bi bio da se već pojave i pravi hologrami na sceni , koji bi bili deo virtualnog stejdža.

  7. Rafael — 31. siječnja 2017. u 13:16

    S ove dvije slike ne možemo baš puno zaključiti, treba sačekati do svibnja. Tako je bilo i prošle godine, kada je izašla prva slika scene, nije ostavila neki dojam sve do početka samog natjecanja.

  8. Agent — 31. siječnja 2017. u 13:08

    ovo izgleda ko loša kopija pozornice kad je ESC bio u Njemačkoj

  9. Eurovision Kosovo/Kosovë — 31. siječnja 2017. u 12:06

    Ovaj otok mi se baš ne sviđa, osim ako nije povezan s pozornicom catwalk -om. A i sama pozornica mi nije baš "WoW"! :/

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?