Izrael: Poznati finalisti HaKokhav HaBa 2017. – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Izrael: Poznati finalisti HaKokhav HaBa 2017.

  1 min za čitanje   2 komentara

Izraelski izbor za predstavnika na Eurosongu i talent šou HaKokhav HaBa (licenca natjecanja The Rising Star) jučer je odabrao četiri finalista koji će se sljedeći tjedan boriti za pobjedu i odlazak u Kijev.

Šest kandidata bilo je podijeljeno u dvoboje od kojih je pobjednik prošao u finale, a tri preostala natjecatelja su ušli u završnu fazu natjecanja. Svaki od njih je u drugom dijelu šoua ponovno izveo jednu pjesmu i istim sistemom glasovanja jedan od njih je osvojio posljednje mjesto koje je vodilo u finale.

Finalisti su odabrani putem mješovitog sustava glasovanja koji se sastoji od publike u studiju i stručnog žirija kojeg čine Asaf Amdursky, Harel Skaat (predstavnik Izraela 2010.), Keren Peles & Static te Ben-El-Tavoriand.

Izabrani finalisti su:

  • Imri Ziv
  • Beatbox Element
  • Diana Golbi
  • Julietta

Finale će se održati u ponedjeljak 13. veljače, a izraelskog predstavnika odabrat će isključivo publika.

Izrael 2017. – forum

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava2

  1. Svevlad_Strahinja_Mihajlovic — 7. veljače 2017. u 17:08

    a gde su pesme .. nema niš ..čudno

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?