RTS predstavio "In Too Deep" – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

RTS predstavio “In Too Deep”

  1 min za čitanje   89 komentara

Radio Televizija Srbije je danas oko 18 sati na svojoj službenoj internetskoj stranici predstavila pjesmu In Too Deep, predstavnicu Srbije na Eurosongu u Kijevu koju će pjevati Tijana Bogićević. Pjesma je ujedno objavljena i na službenom eurovizijskom kanalu na YouTubeu.

Prije nekoliko dana objavljen je i teaser pjesme, a već je od ranije poznato kako su autori pjesme poznati skladatelji, producenti i autori Borislav Milanov, Joacim Bo Persson, Johan Alkenas i Lisa Ann-Mari Linder.

Podsjetimo, Srbija nastupa u drugoj polufinalnoj večeri 11. svibnja u kojoj nastupa i Hrvatska. Poslušajte In Too Deep:

Srbija 2017. – Forum

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava89

  1. Edo — 13. ožujka 2017. u 08:27

    @svevladstrahinja
    Eeej, stvarno jeste drugacija verzija instrumentala u sredini pjesme i fakat zvuči mnogo jače…ko bi rek'o da i violine mogu da nesto poremete 🙂 ali brate, bez obzira na ovu promjenu u pjesmi, ja sam ubijedjen u uspjeh ove pjesme! Cak sam provjeravao i izvrsio svojevrsno testiranje kod razlicitih ljudi sa razlicitim ukusima, i svi su bili jednoglasni da je ovo pjesma vrhunska! Ej, samo da cujes komentare nekih producenata i kompozitora i muzicara razlicitog kalibra, sve sami komplimenti, cak i jazzeri su rekli da bi ovo rado slusali u autu sa drustvom, da podize energiju,da se uz ovu pjesmu budi ujutro, cak su neki bili malo slobodniji i nasalili se pa rekli da se uz ovakvu pjesmu lakse zavodi i flertuje 🙂
    Uglavnom citava se prica razvija oko Tijanine pjesme, a mene dodatno raduje to sto nemam ni malo straha ni treme oko Tijaninog pjevanja uzivo, jer ova cura jednostavno razvaljuje! Tako da Ukrajino, spremi se da cujes kako se podize energija u areni ali bez Jamalinog jaukanja 🙂 A sad odoh slusati In Too Deep 🙂 po hiljaditi put!

  2. Gugi — 12. ožujka 2017. u 20:10

    Katy Perry – Firework..Ništa posebno.

  3. Agent — 12. ožujka 2017. u 15:28

    Adele – Rolling in the deep

    https://www.youtube.com/watch?v=rYEDA3JcQqw

  4. Edo — 12. ožujka 2017. u 10:57

    Odlicna pjesma, aranzman vrhunski! Tijana perfektna! Koji glas zenska ima, a Boga mi i stas! Spot najbolji od ex yu i jedan od najboljih na ESC ove godine! Opet je Srbija pokazala da je jedna od vodecih Eurosong sila na ovim prostorima. Ne bi me iznenadilo da ESC ponovo dodje u Beograd prije nego u bilo koji drugi grad na Balkanu. Bravo komsije i sretno u Kijevu!

  5. ⚡Flash⚡ — 12. ožujka 2017. u 07:57

    Tresla se zemlja rodio se miš, sviđaju mi se marimbice u pozadini, ali pjesma sama po sebi nije nista posebno, culi smo tako nesto vec 100 puta. Dovoljno za finale, uz dobar nastup, ali inace nista posebno, sviđa mi se spot bas je lijep. Sretno susjedima 😀

  6. seytan — 12. ožujka 2017. u 02:28

    @sascha Bas tako…. Dovoljno je da mu se samo kaze ,, u kucicu,, ili ,, k nozi,, hahahah. VOLIMO MI NASEG BRANISLAVA.Sirimo ljubav ….

  7. Sasha — 12. ožujka 2017. u 02:25

    @ajan je je, znamo sve o Branislavu. Kako izgleda, tako i komunicira ahahahahah. DNO

  8. seytan — 12. ožujka 2017. u 02:23

    @sasha Dragi, ne raspravljaj se sa matorim Branom. Jadnik, svi znamo njegove licne frustracije i teorije zavjere. Bla bla bla. Teorije zavjere zapad, velicanja Istoka. Istrosena materica potrosenog zivota. Matora, frustrirana persona iz Rume.

    Tijani zazelimo srecu, a potrosenim i jadnim zivotima ozdravljene

  9. Sasha — 12. ožujka 2017. u 02:22

    @ajan, on je psihopat bio, psihopat ostao. Znamo kako će sve završiti, kao i svake godine. Pokupit će se u rupu i čučati unutra nakon Eurosonga jer to je evo, već višegodišnja tradicija.
    Al ove godine će bit posebno dobro, jer ovaj otpadak će imati flop baš onako, sol na ranu psihopatu

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?