Razmišljamo naglas – Eurosong 2017. (2) – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Razmišljamo naglas – Eurosong 2017. (2)

  10 min za čitanje   28 komentara

Novih pet zemalja danas je došlo na red za komentiranje. Hoće li netko novi doći u vodstvo, saznajte u nastavku.


 AUSTRIJA

Bartol: Iako mi je prva reakcija na ovu pjesmu bila da je Nathan jeftina kopija meni dragog Maltežanina Gianluce Bezzine, gledajući live izvedbe sam shvatio da je Nathan jednako simpatičan i karizmatičan, ali uz nevjerojatno bolju kontrolu glasa. Mislim da je sposoban izvući 110% iz ove pjesme.

Ocjena: 8/10

Bojan: Ne mogu reći da je pjesma loša, baš suprotno, ali ne ostavlja neki poseban utisak na mene. Zanima me što će smisliti za nastup, jer bi on baš trebao biti upečatljiv.

Ocjena: 6/10

Faruk: Nakon onog prestrašnog kiča od prošle godine, Austrijanci ove godine idu u drugu, kudikamo bolju krajnost. Jednostavna, moderna, a opet opuštajuća stvar lišena prevelikog filozofiranja, djelovat će kao čaša hladne vode na svu žgaravicu ovogodišnje eurovizijske ponude.

Ocjena: 7/10

Luna: Ovo je jedna od onih pjesama koji izmame osmijeh na lice zbog svoje jednostavnosti, simpatičnosti i ono što se na engleskom kaže harmless. Po mom mišljenju, napredak od prošlogodišnjeg dijabetesa i ne bih se bunila ako bi ušla u finale.

Ocjena: 8/10

Marija: Pozitivna, moderna, jednostavna i nenametljiva pjesma s ugodnom melodijom koju možete čuti na svakoj radijskoj stanici. Da se razumijemo, niti je ovo materijal za pobjedu, niti je najkvalitetnija stvar ovogodišnjeg Eurosonga, ali je nešto što ću s užitkom poslušati i nastaviti slušati i poslije samog natjecanja.

Ocjena: 8/10

Tomislav: Ova pjesma je tipa onih koje možemo čuti na Otvorenom radiju, a njezina jednostavnost i melodičnost privlače da opet još jednom ju poslušate. Mislim da Austrijanci imaju dobre šanse za finale.

Ocjena: 8/10

UKUPNA OCJENA: 45/60

PROSJEČNA OCJENA: 7,5

anketa 667

Austrija 2017.

Ukupno glasova: 268

  • OK je (3) [102 / 38%]
  • Dobra je (4) [81 / 30%]
  • Ne sviđa mi se (2) [44 / 16%]
  • Jako mi se sviđa (5) [34 / 13%]
  • Užasna je (1) [7 / 3%]


 DANSKA

Bartol: Albanija barem igra na glas u stilu. Prodavanje jeftinog ispranog pjesmuljka u svrhu pokazivanja glasa je veliko NE za mene. Tri minute koje sam proveo slušajući ovo su bile tri minute previše za moje bubnjiće.

Ocjena: 3/10

Bojan: Anja definitivno u ovoj pjesmi može pokazati da posjeduje glas i da ga može dobro koristiti. Nemam nešto mnogo reći o pjesmi osim da je korektna i da za Dance ne bi trebao biti problem da, nakon dvije godine, uđu finale.

Ocjena: 6

Faruk: Eto kakva vremena na Eurosongu dođoše, pa ovakve balade postadoše rijetkost. Ovdje je sve na svom mjestu – lijepa djevojka koja s plačljivim izrazom lica baca svoje napuklo srce pred noge svekolikom pučanstvu sa efektivnim vokalnim „zakucavanjem“ na kraju na osnovu kojeg dolazimo do zaključka da je ona jedna jaka i samouvjerena žena. Vrlo dobro.

Ocjena: 8/10

Luna: Ups, Danska napredovala od protekle tri godine. Iako ne u dovoljnoj mjeri da izaberu Vesterbro. Od ovogodišnjih powerbalada, ova je najjača. Well, barem ju mogu zapamtiti.

Ocjena: 7/10

Marija: Danska je očito zakoračila u mračno razdoblje loših rezultata. I dok postoje pjevači koji samo svojim glasom mogu ispuniti pozornicu, pjevači koji odišu karizmom, kojima ne treba nikakav scenski nastup da privuku pozornost gledatelja, Anja nije jedna od tih. Bit ću zločesta i reći da se nadam da Danci neće uložiti ništa u scenski nastup i da će sve biti toliko jednostavno da ništa neće privući pažnju publike. Žao mi je, ali, ima puno, puno boljih pjesama u drugom polufinalu od ove i bio bi grijeh da ovo slušamo dvaput.

Ocjena: 3/10

Tomislav: Jedna stvar me uvijek posebno iritira u pjesmama i to je prisutno ovdje. Kao i u pjesmi pobjednici od prošle godine, i ova pjesma je prenakrcata pretjeranom patetikom. Naravno, pjesma uvijek mora pokazati osjećaje, međutim, sve ima svoje granice. Pjesma kao pjesma nije loša, samo mi se cini da je vokalni aranžman malo previše nabacan i nakićen bez veze. Ništa posebno.

Ocjena: 6/10

UKUPNA OCJENA: 33/60

PROSJEČNA OCJENA: 5,5

anketa 668

Danska 2017.

Ukupno glasova: 265

  • Jako mi se sviđa (5) [69 / 26%]
  • OK je (3) [68 / 26%]
  • Dobra je (4) [66 / 25%]
  • Ne sviđa mi se (2) [53 / 20%]
  • Užasna je (1) [9 / 3%]


 SRBIJA

Bartol: Pjesma koja je uz Armeniju i Hrvatsku za mene najviše narasla u mojem TOP43 od kad je predstavljena. Nadam se da Tijana i ekipa imaju asa u rukavu kojeg će odigrati u pravo vrijeme u Kijevu. Šteta jedino zbog ždrijeba koji ih nije pomazio, ali mislim da svejedno imaju dobre šanse proći u finale

Ocjena: 7/10

Bojan: Kada sam saznao da je Tijana u igri za odlazak u Kijev bio sam oduševljen jer već odavno znam za nju i pratim njen rad, a ona je zaista kvalitetan vokal i interpretator koji zaslužuje da u svojoj biografiji ima upisan nastup na Eurosongu i to kao glavni izvođač. Nisam htio ništa očekivati od same pjesme, ali sam na kraju zadovoljan onim što sam čuo. Mislim da je ovo dovoljno za finale i neko konkretno mjesto i da se Srbija neće obrukati. Vjerujem da će Tijana uživo ovo besprijekorno otpjevati.

Ocjena: 8/10

Faruk: Još jedna pjesma izišla iz magičnog bugarsko-švedskog šešira. Instrumental prije zadnjeg refrena je prekrasan i ima taj neki mali dašak Balkana koji itekako cijenim. Za neki vrhunski rezultat bi zasigurno trebalo  puno više od tog, ali neki cjelokupni dojam koji In Too Deep ostavlja je pozitivan. Nadam se samo da će Tijana uspjeti prenijeti barem dio vokalnih sekvenci iz studijske verzije.

Ocjena: 7/10

Luna: Čak ni više slušanja nije mi pomoglo da donesem neki pošteni sud o ovogodišnjoj srpskoj pjesmi. Kao prvo , refren me podsjeća na razvodnjenu verziju pjesme Higher od NuAngelsa (UKR 2016.), kao drugo, onaj kratki isječak je ispao bolji od cijelog produkta. Ako Sanja Vučić sa puno boljom pjesmom nije dobro prošla, onda ne vjerujem ni u dobar Tijanin plasman. #žaomije

Ocjena: 6/10

Marija: Svake godine postoji pjesma koja je čisti prosjek i koja samo postoji na natjecanju, a za mene je to ove godine nažalost Srbija. Niti je natjecanje bogatije zbog ove pjesme, niti bi bilo siromašnije da je nema. Monotono, jednolično i repetitivno. Sanja je prošle godine imala puno bolju pjesmu i prošla podosta loše, a ovo ne zaslužuje biti bolje.

Ocjena: 5/10

Tomislav: Iako se puno pisalo o srpskoj predstavnici i o timu autora, mislim da je ovdje naprikladniji izraz „tresla se brda, rodio se miš“. Pjesma je zbilja ništa posebno, jedan prosjek koji svaki Eurosong koji drži do sebe mora imati.

Ocjena: 7/10

UKUPNA OCJENA: 40/60

PROSJEČNA OCJENA: 6,67

anketa 669

Srbija 2017.

Ukupno glasova: 286

  • OK je (3) [91 / 32%]
  • Dobra je (4) [74 / 26%]
  • Jako mi se sviđa (5) [71 / 25%]
  • Ne sviđa mi se (2) [34 / 12%]
  • Užasna je (1) [16 / 6%]


 ŠVICARSKA

Bartol: Pjesma koja mi je ušla pod kožu tek mjesecima nakon što je izabrana. Svejedno mislim da je preslaba i da je Švicarska ponovno prenapuhana ulazi u polufinale Eurosonga za koje ne vjerujem da će proći. Cet air la je bila puno kompletnija pjesma s kojom bi mogli napraviti bolji rezultat.

Ocjena: 5/10

Bojan: Slobodno ću reći da mi je ovo najbolja i najdraža pjesma s ovogodišnjeg Eurosonga, a da je Miruna najljepša natjecateljica (barem meni). 🙂 Od prve do posljednje sekunde pjesme sam u njoj i konstantno imam neki osmijeh na licu kad je slušam, dok još cijenim što nema razlike između studijske i live verzije kada je riječ o interpretaciji. Zaista bih volio (što su realno male šanse) da ovu pjesmu službeno čujem tri puta (u polufinalu, finalu i prilikom pobjedničke interpretacije). 🙂

Ocjena: 10/10

Faruk: Morali su dotaknuti dno, da bi ove godine konačno pokazali što imaju i što mogu na Eurosongu. Pjesma s toliko potencijala da bih se mogao kladiti da će ostvariti bolji rezultat barem od polovice ovih napuhanih, precijenjenih  i uglavnom samoprozvanih favorita. Bit će prekrasno vidjeti kako su po ko zna koji put blogeri i novinari nekolicine stranica koje nastoje valjda biti kreatori općeg stava o pjesmama – potpuno promašili metu.

Ocjena: 10/10

Luna: Pa dobro, revamp je učinio pjesmu malo manje preproduciranom. Iako je i dalje ostala preproducirani klišej koji bi na Eurosongu vjerojatno samo u 2011. i 2013. prošao.

Ocjena: 2/10

Marija: Švicarska je jedna od onih zemalja koje na Eurosong rijetko šalju nešto neslušljivo, međutim njihov problem leži u prosječnosti. Svaka je njihova pjesma proteklih godina bila bezlična i zaboravljiva, a u tu kategoriju spada i Apollo. Pokušaj traje samo 120 sekundi, a u ovakvoj pjesmi sklepanoj u sat vremena gdje Vam ništa ne zapne za oko, jer nema što, gdje je sve ravno i gdje se ništa ne događa, ništa me ne može natjerati da potrošim 3 kune.

Ocjena : 4/10

Tomislav: Bila je to ljubav na prvo slušanje. Čim sam je prvi put čuo kad sam preslušavao pjesme švicarskog predizbora, znao sam da će pobijediti. Nadam se da će uspjeti proći u finale i tamo napraviti rezultat.

Ocjena: 10/10

UKUPNA OCJENA: 41/60

PROSJEČNA OCJENA: 6,83

anketa 670

Švicarska 2017.

Ukupno glasova: 261

  • Jako mi se sviđa (5) [101 / 39%]
  • Dobra je (4) [71 / 27%]
  • OK je (3) [48 / 18%]
  • Ne sviđa mi se (2) [30 / 11%]
  • Užasna je (1) [11 / 4%]


 UKRAJINA

Bartol: Nije moj tip pjesme, ali mi je neprocijenjivo drago da je ovo pobijedilo a ne Tayannina naricaljka. Pjesma koja će relativno dostojno predstaviti domaćine, iako vjerojatno ne će postići neki preveliki uspjeh.

4/10

Bojan: Koliko je refren dobar, toliko strofe nisu. Nekako kao da su sklepane na brzinu. Svakako mislim da se Ukrajinci s ovim nastupom neće proslaviti, ali neće ni obrukati. Tu negde između 15. i 20. mjesta je realno za ovu pjesmu.

Ocjena: 5/10

Faruk: Ne, ovo nimalo ne podsjeća na otkucavanje eksplozivnog pojasa. Baš nimalo. Ali, ako ništa, treba biti zahvalan što su se sjetili da nam makar unaprijed kažu koliko ćemo još biti izloženi ovom kaosu od pjesme, izmasakriranom engleskom, grozomornoj scenografiji i jezivoj kostimografiji. Prošle godine su dobili 10, ove godine im je i jedinica previše.

Ocjena: 1/10

Luna: OK, barem nije Tayanna s onim čizfestom. Iako jesam veliki fan rocka, ovo mi zvuči kao nešto što je Linkin Park snimio za prvi ili drugi album, ali su odlučili da će ga čuvati za idući album. Pa onda za idući. Pa opet za idući. Pa su odlučili taj demo poslati u Ukrajinu. U svakom slučaju, ovo mi se sviđa nego ono od prošle godine, no ne ipak u toj mjeri da dam najvišu ocjenu.

Ocjena: 7/10

Marija: Ja sam ovo preslušala triput, s obzirom da sam pratila cijeli ukrajinski izbor i vjerujte mi kad Vam kažem da ovo ne želim čuti više nikad.  Bez obzira na to što su jedini „rokeri“ ove godine, pjesma je jadna i prejadna. Mislim, očito je da se ponovno igra na kartu teške sudbine naroda koji jedino želi mir. Nastup, ne znam koji je gori, onaj u polufinalu ili ona strahota u finalu i ako to prenesu na Eurosong onda zbilja… Strašno! U rangu sa Crnom Gorom i Gruzijom.

Ocjena: 1/10

Tomislav: Nekako je moje mišljenje o pjesmi domaćina na ovogodišnjem Eurosongu podijeljeno. S jedne strane mi se sviđa da u moru electra, popa i balada imamo rock stvar na sceni, i to stvar koja je većinom dobra. Što ne valja? Refren. Nikako, ni u ludilu. Imam osjećaj da je onaj koji je pisao pjesmu, stavio bilo što u refren samo zato da bi popunio rupu između dvije strofe.

Ocjena: 6/10

UKUPNA OCJENA: 24/60

PROSJEČNA OCJENA: 4,0

anketa 671

Ukrajina 2017.

Ukupno glasova: 247

  • Ne sviđa mi se (2) [96 / 39%]
  • Užasna je (1) [82 / 33%]
  • OK je (3) [47 / 19%]
  • Dobra je (4) [14 / 6%]
  • Jako mi se sviđa (5) [8 / 3%]


ZANIMLJIVOSTI

  • Poredak druge grupe izgleda ovako:
    1. Austrija 45/60 (7,5)
    2. Švicarska 41/60 (6,83)
    3. Srbija 40/60 (6,67)
    4. Danska 33/60 (5,5)
    5. Ukrajina 24/60 (4,0)
  • Ovoj grupi podijeljene su tri desetke i to sve Švicarskoj (Bojan, Faruk, Tomislav). Također, ova grupa zemalja dobila je dvije jedinice, i obje su pripale Ukrajini (Faruk i Marija).
  • Najblaži današnji komentator bio je Tomislav, a najstroža Marija.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava28

  1. seky — 1. svibnja 2017. u 13:06

    AUSTRIJA-složio bih se sa komentatorima. Pjesma nije najbolja,ali je nešto što se može naći na playlisti. A pjevač svojom karizmom upravo sjajno prodaje ovu pjesmu. BRAVO! 8/10
    DANSKA-ovo mi je najnepodnošljivija pjesma ove godine. Izlizano smeće koje prati patetičan tekst. Da se mene pita,treba ostati u finalu. 2/10
    SRBIJA-tresla se brda,rodio se miš. Pjesma ko pjesma je ok. Al ništa više. Ne vidim ju visoko. Fali svega. Nešto malčice više od prosjeka. 6/10
    ŠVICARSKA-pjesma je vrlo pjevna i catchy. Nije to ništa veliko što bi trebalo pronaći svoje mjesto u top 10,kao što neki govore. Al povremeno se nalazi na playlisti. 7/10
    UKRAJINA-volim rock i metal. Al jednostavno ne volim ovu pjesmu. Pjesma ima dobru poruku,al njihov masakrirani engleski i loša razrada pjesme sve unište. Vrati se Jamala!!! 2/10

  2. ShimicH — 22. travnja 2017. u 20:36

    UKRAJINA-NEEEE…. jednostavno veliko NE od mene… Jamala mi je bila u top 1 prosle godine niko je ne moze nadmasiti… znam da je Time drugacija ali radje bih slusao Metalicu a ne njih… 2/10
    ŠVICARSKA-Dap bolje od Rykke…Timebelle ovo je odlično! Ma da me refren podsjeca na refren od Beyonce Helo… Odlicno! 7/10
    DANSKA-Definitivno bje od Lighthouse X… Anja ovo je odlicno!7/10
    AUSTRIA-Sweeeet! Takkoo je optimisticna i opustajuca! 7/10
    SRBIJA-Tijana ili Sanja? Ne znam Obje su fantasticne! 8/10 sretno komšije

  3. endlessly — 22. travnja 2017. u 14:00

    *Ukrajina
    Da su htjeli biti ponovo u utrci za pobjedu izabrali bi Tayanu. Prošle godine su za dlaku bili pametniji pa izabrali Jamalu, ove godine nisu bili toliko razumni.

  4. Arctic Monkey — 20. travnja 2017. u 23:54

    Možda bi bilo zanimljivo nekome da vidi ovu reakciju. Dakle def ima ljudi kojima se može svideti pesma. Devojka je pohvatala sve što pesma nudi. A na kraju je pesma povlači da pevuši… Sve suprotno od onoga što ističu najveći kritičari. Teško da je ova devojka pristrasni fan Srbije ili bilo čega… https://www.youtube.com/watch?v=FXpz66iDhZg
    .
    .
    .
    P.S. Nikoga ne ubeđujem niti primoravam da klikne na link i poštujem suprotno mišljenje.

  5. Den Vilda — 20. travnja 2017. u 22:10

    Ovako bih ja poredao ovu (relativno nebitnu) petorku:
    1. Danska. Od katastrofalne ponude pjesama, Danci su odabrali najbolje što su mogli, tu nema dileme. Ovo je pjesma za koju sam prognozirao prvotno da vjerojatno neće u finale, ali s obzirom na jako lošu konkurenciju, sigurno će proći. U cjelini gledajući, ova pjesma i nije bogzna što, nema niti upečatljivu melodiju, niti neku posebnu dramatiku, ali ono što je izvlači jest sama Anja koja sjajno djeluje na sceni i ima nevjerojatnu karizmu. Da, ima i odličan vokal. Prognoza? Hm…pošto sad znamo kvalitetu ili bolje reći nekvalitetu svih pjesama, sad bih rekao da bi to bila zlatna sredina, dakle oko 13. mjesta, s mogućnošću provirivanja u TOP10 (ako stručni žiriji budu jako raspoloženi), ali i otklona prema 20. mjestu. Danska će više bodova prikupiti od stručnog žirija i ne bi me iznenadilo da bude u TOP10 nakon glasanja stručnih žirija.
    2. Švicarska. Još jedna do bola amerikanizirana pjesma i još jedan uzaludni pokušaj Švicarske, treći u nizu. Ovo je jednostavno loše, doduše ne tako katastrofalno kao lanjski pokušaj, ali ne kužim da se ni nakon 2 godine nisu opametili, ama baš nimalo…Potpuno umjetna pjesma, jedino što joj malo daje živosti je refren i to je sve. Pošto su u puno lošijem polufinalu, možda postoji tračak nade za finale, ali naprosto ne vjerujem u to i mislim da Švicarci idu doma prije 13.5.
    3. Srbija. Ja se samo pitam kako je ova pjesma uspjela potaći toliko raspri i vrijeđanja na ovoj stranici, jer to jednostavno ne zavrjeđuje. Ne znam kako su Srbi uspjeli nasjesti i kupiti ovakav umjetni proizvod koji ama baš nema ništa primamljivo u sebi. Jedna na silu skladana pjesma, potpuno nepamtljiva, bez lijepe melodije, baš onako ne poželiš je nikad više čuti. Tijana i nema neku karizmu, tako da će Srbija visiti o koncu što se tiče prolaska u finale. Da je kojim slučajem u 1. polufinalu, to bi bio siguran ispad, ovako su šanse 50:50%, iako mislim da će Srbija ostati u polufinalu. Iako objektivno Srbija ima veće šanse za prolazak od Švicarske, stavio sam je iza jer je ovo veliki podbačaj za Srbiju. Ako kojim sl. prođe u finale, bit će to plasman sličan našoj Nini od lani.
    4. Austrija. Jedna ok, nenametljiva, lagana pjesma, tipični radijski pjesmuljak, koji bih uvijek rado poslušao dok se vozim…ali ček malo, dok vozim baš i ne mogu gledati Eurosong. I to je ključni problem ove pjesme, što ona uopće kontekstualno ne pripada Eurosongu i može Nathan iz nje izvlačit i 300%, to mu neće pomoći za finale. Ne vidim kako bi on s ovakvim tipom pjesme uživo mogao impresionirati žiri ili gledatelje.
    5. Mogu mirne duše reći da je ovo najgora pjesma ovogodišnjeg Eurosonga, koji je opet najgori od svih dosad. Čisti šljam i horor za uši i oči. Ukrajinski izbor je bio kriminalan, i od prošlogodišnje najbolje pjesme pali su na samo dno. S obzirom na dramu s Rusijom, vrlo je vjerojatno da će nakon prvog dijela glasanja uz Ukrajinu stajati 0 points. Naravno, dijaspora će to popravit, ali ne dramatično, tako da bi to trebalo bit 22.-23. mjesto. Objektivno bi trebala biti zadnja s 0 bodova.

  6. Ary — 19. travnja 2017. u 20:23

    1. Danska
    2. Srbija
    3. Austrija
    4. Švicarska
    5. Ukrajina

  7. Diavolo — 19. travnja 2017. u 18:40

    Austrija – jedna jako jako simpa pjesma, baš izaziva osmijeh na lice… mislim da je Nathan jedan od najkarizmatičnijih izvođaća ove godine, što je dodatni plus, a njegov glas baš paše uz ovakvu vrstu pjesme. Jako sam zadovoljan s istom…. (11/42)
    ____
    Danska – pjevačica ima definitivno dobar glas, ali pošto je ovo natjecanje za pjesmu Europe, moram reći da sam jako razočaran s Danskim izborom…iako nisu imali neku upečatljiviju pjesmu na svom nacionalnom finalu, sigurno su imali više boljih pjesama od ove….ova me pjesma nikud ne vodi, cijelo vrijeme se ne događa apsolutno ništa, tako da mi je bzvz….poslušao sam je možda jednom do kraja…..nadam se da će ostati ponovno u polufinalu … (39/42)
    ____
    Srbija – jako jako moderna pjesma s ovih prostora što mi je full drago….no moram priznati da mi je Makedonska pjesma odmah na prvu sjela i ostala mi je pri vrhu, dok mi se srpska pjesma malo srozala u poretku….u svakom slučaju vrlo dobra moderna pjesma… (16/42)
    ____
    Švicarska – uh, ja jednostavno ne kužim kako je mnogima ova pjesma pri vrhu (barem po yt-u)…oke, pjesma je možda nešto od boljih koje je Švicarska slala na esc, no nije ništa posebno i ekstra …mogu razumijeti da se za nju navijalo na njihovom NF, jer je jedina i iskakala iz konkurencije….ali ovo za esc finale, meni nije dovoljno….dosta je dobra na prvo slušanje, ali već na drugo je dosta repetativna i dosadna, iako je na NF dosta popravio dojam sam nastup (ambijent)… (31/42)
    ____
    Ukrajina – već na nacionalnom izboru sam rekao da su jedini odličan takmac Tayanni upravo oni….tako da mi je drago što su eto uspjeli doći do Eurosonga….svakako će se izdvojiti iz mase pop i baladnih pjesama….razbiti će tu monotoniju, a još k tome nastupaju među zadnjima u finalu… jedino bih volio da u svoj nastup uklope onaj dio iz svog nacionalnog polufinala kad je vokalu ajmo reći eskplodialo nešto ispod majice pa je potekla crvena boja, koja je simbolizirala krv…..prvi put kad sam to gledao baš sam se scimao (uplašio) xd …… (10/42)

  8. Vaclav — 19. travnja 2017. u 08:19

    Ako su si Ukrajinci htjeli prištedjeti trošak organizacije ESC-a i naredne godine, s ovim ofucanim rock uratkom mogu biti mirni. Ipak, budući da se radi o Ukrajini i jedinoj pjesmi tog žanra ove godine, bojim se da će se ovo plasirati daleko bolje nego što zaslužuje.
    Što se tiče Srbije, ne vjerujem da će zapeti u polufinalu, ali u finalu s ovako "skromnom" pjesmom i pjevačicom koja baš ne pršti karizmom, mogu očekivati bodove od susjeda i zemalja gdje imaju brojnu dijasporu, i to je to. S time da moraju računati da će im ove godine izostati sigurni debeli bodovi od BiH. Dakle, plasman kao i prošle godine, u najboljem slučaju.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?