Evo tko sve s Tijanom Bogićević putuje u Kijev – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Evo tko sve s Tijanom Bogićević putuje u Kijev

  2 min za čitanje   10 komentara

Radio-televizija Srbije je danas na svojoj internet stranici i službeno predstavila članove tima koji će, zajedno s Tijanom Bogićević, braniti boje ove zemlje na Eurosongu u Kijevu. Kao i prošle godine, i ove će okosnicu tog tima činiti provjerena imena pratećih vokala uz jednog plesača. Tako će Jelena Đurić, Sanja Bogosavljević i Jelena Pajić pomoći Tijani u izvedbi pjesme In Too Deep, dok će se svojim pokretima za što bolji scenski nastup pobrinuti plesač Boris Vidaković.

Imena pratećih vokala koje je su iz srpske nacionalne televizije odabrali dobro su poznata u regiji zahvaljujući velikom broju suradnji s popularnim pjevačima. Ni Eurosong im nije nepoznanica s obzirom da sve tri iza sebe već imaju poprilično zavidan eurovizijski staž. Jelena Đurić je pjevala s Jelenom Tomašević (2008.), “Moje 3” (2013.) i Sanjom Vučić (2016.), a poznata je i po sudjelovanju u drugoj sezoni regionalnog X Factora. Eurosong u Kijevu će biti četvrti i za Sanju Bogosavljević koja je već bila dijelom tima 2007., 2011., i 2015. godine. Najmanje eurovizijskog iskustva ima i najmlađa od Tijanina tri prateća vokala, Jelena Pajić. Ona je, naime, čari eurovizijske pozornice osjetila jednom – 2015. godine kada je bila u pratnji crnogorskom predstavniku Knezu.  Jedini koji neće pjevati na sceni – plesač Boris Vidaković – također se može pohvaliti impresivnom karijerom. Iako itekako mlad, Vidaković već iza sebe ima titulu europskog prvaka u suvremenom plesu, u kategoriji formacije.

Vokalne, ali i scenske probe su u punom jeku, a što nam to ova kvalitetna ekipa priprema doznat ćemo kad na red dođe i prva proba ovogodišnje predstavnice Srbije.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava10

  1. Arctic Monkey — 28. travnja 2017. u 16:13

    Da, vokali neće biti na sceni. Tijana će komunicirati sa igracem kroz pesmu i njegov ples i pokušaće da donesu emociju…
    Inače, pevala je u jednoj emisiji uz klavir i strasno je koliko bolje zvuči glas nego u brzem ritmu… https://m.youtube.com/watch?v=EoCEDauncIE

  2. Arctic Monkey — 27. travnja 2017. u 02:07

    Prošle godine je bio molitva nastup, ove godine će biti goodbye. Jedini novitet, plava scena za promenu. Živi bili videli…

  3. Aleks994 — 26. travnja 2017. u 19:26

    Za kadriranje i efekte ce biti zaduzen covek koji je radio Crnoj Gori prosle godine.
    Demo verzija In Too Deep :)))

    https://www.youtube.com/watch?v=1GDNOrzLOxw

  4. Ro — 26. travnja 2017. u 17:12

    @angelo96 Evo jedna nebitna zanimljivost i od mene , jesi znao da u Africi svakih 60 sekundi prođe 1 minuta ?

  5. Vaclav — 26. travnja 2017. u 08:09

    Mene ne čudi što je Srbija 2015. bila u top 10. Bojana mi je imala tu neku karizmu, koja mi kod Tijane nedostaje.

  6. Arctic Monkey — 25. travnja 2017. u 22:12

    Za ljubitelje Tijane, Sanje, Nevene i Bojane koji ih pak ne prate na mrežama jedna kul grupna slika http://instagram.com/p/BTUVNx-jERW/

    Bilo je zabavno včrs u Bg-u :)http://instagram.com/p/BTUbqlrg_gv/

  7. Arctic Monkey — 25. travnja 2017. u 22:03

    Prilično razočaran onim što ovo najavljuje. Još jedan u nizu "uvežbanih" nastupa sa robot vokalima i igračem. Posebno me nervira Đurićeva koja se uvek kao preparirana vuče po bini i nema fokus.
    Smrdlji rts inovativan nula! Nisu sposobni ni nove vokale da okupe, sveža lica da malo nešto prodrmaju. Jedino mi ostaje nada da vokali neće biti na sceni, prosto ih ne vidim uz Tijanu i Borisa, inače to je dečko iz spota ako nekoga zanima.

  8. escfan — 25. travnja 2017. u 21:54

    Tijana i plesac ce biti sami na sceni, bekvokali ce biti negdje u prikrajku ili cak i negdje iza. Mislim da ce biti jednostavan a efektan nastup. Koreograf je Stasa Stankovic, koja ima plesnu skolu Dance Factory i koja me radila projekte kao sto su X Factor Adria, TLZP, Pinkove zvezdice, a radila je i za Sanju prosle godine. ?

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?