Drama u estonskoj delegaciji tijekom druge polufinalne večeri – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Drama u estonskoj delegaciji tijekom druge polufinalne večeri

  2 min za čitanje   23 komentara

Kakvo bi to polufinale bilo da se svake godine tijekom prijenosa uživo ne dogodi barem jedna pogreška nauštrb izvođača o kojoj se danima poslije raspravlja. Ovog puta jedna od takvih neugodnih situacija dogodila se estonskim predstavnicima.

Ako ste pozorno gledali i slušali sinoćnje drugo polufinale mogli ste primijetiti kako je prvih 1.5 sekundi Laurin mikrofon bio isključen što je rezultiralo izostavljanjem prvog stiha pjesme kojeg nitko od prisutnih gledatelja u areni i ispred malih ekrana nije mogao čuti. Nekoliko minuta nakon završetka njihove izvedbe u njihovoj se delegaciji odvijala prava mala drama. Naime, šef njihove delegacije Mart Normet htio je uložiti žalbu EBU-u zbog ovakve nepravilnosti te im omogućiti ponovni nastup.

Nakon razgovora s Laurom, koja je smatrala kako tih par sekundi pogreške nije imalo prevelik utjecaj s obzirom da je preostalih 2.58 minuta izvedeno bez ikakve pogreške, estonska je delegacija zaključila kako je najbolje stvari ostaviti istima. Da se nekim slučajem prijava problema dogodila, Estonija bi bila tek druga zemlja kojoj bi se potencijalno omogućio ponovni nastup. Podsjetimo, prvi i posljednji put dosada to se dogodilo Španjolskoj 2010. godine.

Podsjetimo, Laura i Koit Toome jučer su izveli pjesmu Verona s kojom nisu uspjeli osvojiti srca Europljana te tako svojoj zemlji donijeli drugi uzastopni neprolazak u finale.

Mislite li da bi prijavom problema EBU-u te omogućavanjem ponovnog nastupa Verona pronašla svoje mjesto u finalu?

 

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava23

  1. Lujka s ukusom — 12. svibnja 2017. u 19:33

    Likuša falšala skroz, umjetna trepavica joj je ispala TIJEKOM NASTUPA, njihove face su postali gifovi i memes, nastup je bila jadna kopija 2015. godine, njih dvoje nisu imali nikakvu karizmu na pozornici i tek pjesma je mediokrična…
    Šta se imaju žaliti? Samo zbog toga što su drugi put došli na Eurosong i nisu prošli u finale PONOVNO!
    Koit je bio skroz dobar, ajd to ću priznati.

  2. Tim Burton — 12. svibnja 2017. u 17:32

    Ma oni su skroz zeznuli nastup, a ta greškamnije uopšte uticala na cjelokupan dojam.

  3. Vix — 12. svibnja 2017. u 17:25

    @escfan Meni je Italija ispala iz top8. Onaj nastup je bezvezan. Čak mi je bolji nastup iz San Rema.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?