Razmišljamo naglas – Beovizija 2018 (1. dio) – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Razmišljamo naglas – Beovizija 2018 (1. dio)

  9 min za čitanje   18 komentara

Po prvi put od 2009. godine, Radiotelevizija Srbije (RTS) organizirat će Beoviziju. Prije nekoliko dana na YouTubeu su objavljene pjesme Beovizije 2018., a petero urednika našeg portala (Bartol Stopić, Bojan Petrović, Faruk Ajdinović, Luna Janić i Marija Labaš) preslušali su pjesme i donijeli svoj sud o njima u specijalnom izdanju projekta Razmišljamo naglas. Svaku našu objavu popratit će prekrasna grafika člana Zajednice Filipa Valea, čime mu se ovim putem javno zahvaljujemo, a i Vi se možete uključiti u komentiranje i ocjenjivanje pjesama.

Važno je napomenuti kako se skladbe ne ocjenjuju po tome koliku im ocjenjivač daje šansu za pobjedu, već isključivo po osobnom ukusu. Cilj nije predvidjeti pobjednika, nego vidjeti tko bi bio pobjednik da se nas pita.


1. SevdahBABY – Hajde da igramo sada

BartolJako groovy pjesma, nalik je na mirniju verziju nekih pjesama Dine Dvornika. Podsjeća me na lijepe, tople ljetne noći, ali malo dosadi nakon prvih minutu i pol. Nemam dojam da bi nužno dobro prošla na Eurosongu.

Ocjena: 6/10

BojanS obzirom na to da je ovo bila prva pjesma koju sam čuo s Beovizije i da pritom nisam ništa očekivao, mogu da kažem da sam ostaougodnno iznenađen. Jedna korektna skladba koju bih volio češće čuti na radio postajama, ali mišljenja sam da ovo baš i nije materijal za Eurosong, točnije da pjesma ne bi ostvarila zapaženiji rezultat.

Ocjena: 3/10

FarukUporabljivost ove pjesme za Eurosong je ravna apsolutnoj nuli, ako i ne prelazi u sferu negativnog. Jednostavno, ovo je sound za reklamu za nekog mobilnog operatera, za radio stanice sa skromnijim sredstvima, i to je otprilike sve.

Ocjena: 3/10

Luna: Ponekad mi zbilja bude žao kada jedan glazbenik u svom opusu ima odlične pjesme, pa se za (recimo to tako) priliku života odluči za razvodnjenu verziju bilo koje pjesme Daft Punka. Šteta.

Ocjena: 3/10

MarijaPjesma je sama po sebi s obzirom na plesni ritam prikladna za otvaranje šou-a, no za neki veći od uspjeh od toga – ne.

Ocjena: 4/10

UKUPNA OCJENA: 19/50

PROSJEČNA OCJENA: 3,8

anketa 796

"Hajde da se igramo"

Ukupno glasova: 175

  • Ne sviđa mi se (2) [71 / 41%]
  • Užasna je (1) [50 / 29%]
  • OK je (3) [42 / 24%]
  • Dobra je (4) [7 / 4%]
  • Jako mi se sviđa (5) [5 / 3%]

2. Rambo Amadeus i Beti Đorđević – Nema te

Bartol Jazzy feel koji nosi Beti Đorđević kompletno uništava Rambo Amadeus svojim pojavljivanjem. I šteta, jer mi se pjesma do tog momenta zapravo i sviđala. Ako se istreniram pauzirati pjesmu na 1:40, možda ću ju i češće slušati.

Ocjena: 7/10

BojanLagao bih ako bi napisao da mi ne prija muzika i Betin vokal i to je nešto što bih mogao čuti na poslu slušajući radio. No, onaj ničim izazavan ubačen Rambov dio je toliko nepotreban to nije normalno. Ne treba da pišem o mogućnostima ove skladbe na Eurosongu.

Ocjena: 3/10

FarukOk, složit ćemo se da ovo ide na Eurosongu kao lubenica na rakiju. Ali, ne mogu prestati voljeti atmosferu zagušljivih jazz klubova, s par boema u uglovima, s pjevačicom u satenskoj haljini koja pjeva više sebi nego gostima. Samo kog će vraga Rambo Amadeus u klubu. Svejedno, meni je ovo romantično i lijepo.

Ocjena: 8/10

Luna: Ne znam je li svrha bivšeg crnogorskog predstavnika bila da se pjesma prihvati na natječaju za nacionalni izbor, ali složit ću se s kolegama da je to kao slijepo crijevo u tijelu. Bez ikakvog smisla i ikakve funkcije. Iako se za ovu pjesmu može slobodno reći da je inspirirana filmom La La Land i lagala bih kada bi rekla da je instrumental loš.

Ocjena: 8/10

MarijaDa se radi o ranim 90-ima do tamo negdje 1:43 ovo bi možda i upalilo i ako ništa drugo sigurno bilo kandidatom u ovakvom nacionalnom finalu. Danas, 2018. ovo nije niti blizu onome što se na Eurosongu traži. Ubacivanje Ramba Amadeusa u pjesmu i iznimno „inovativan“ tekst „Beti, nema me, priznajem rastegnut sam ti na sve strane…“ neću ni komentirati.

Ocjena: 3/10

UKUPNA OCJENA: 29/50

PROSJEČNA OCJENA: 5,8

anketa 797

"Nema te"

Ukupno glasova: 164

  • Ne sviđa mi se (2) [48 / 29%]
  • Užasna je (1) [44 / 27%]
  • OK je (3) [38 / 23%]
  • Dobra (4) [20 / 12%]
  • Jako mi se sviđa (5) [14 / 9%]


3. Maja Nikolić – Zemlja čuda

BartolDosadno i repetitivno. Imao sam dojam da pjesma traje 6 minuta. Nije traverzija i tragredija, ali nije dobro.

Ocjena: 3/10

Bojan: Za razliku od svih njenih pjesama do sada, ova mi je dobra, slušljiva i pamtljiva i u njoj ne proizvodi preduge tonove, koje ona inače voli da potencira. Ono što je problem kod nje jeste scenski nastup jer poznajući njene ranije radove, bit će nešto što neće priličiti pjesmi. Nadam se da ću pogrešiti, ali vidjet ćemo.

Ocjena: 6/10

FarukStandardni inventar svake Beovizije, Maja Nikolić, još jednom demonstrira kakvu je karijeru mogla imati da se nije dohvatila primitivizma reality showova i nacionalnih budnica. Da ovo pjeva bilo tko drugi, rekao bih da ova vrlo zanimljiva pjesma ima solidne šanse da i pobijedi. Ovako, samo čekam da vidim kakva će karikatura i sveopći užas od svega nastati kad Maja stupi na scenu.

Ocjena: 7/10

Luna: Kada bih ja imala preko 40 godina i pjevala ovo, zamolila bih najbolju prijateljicu da si stavi vreću na glavu i pobjegne da ne bude asocirana samnom. Jeftinije od kineskih dućana.

Ocjena: 2/10

MarijaMogućnosti za u najmanju ruku zanimljiv scenski nastup su beskrajne i tu će se Maja sigurno istaknuti. Da se ne zavaravamo, jasno je i da će se pjesma sama po sebi nametnuti. Osobno, ja ovo ne vidim na Eurosongu. Ni sada, ni nikada.

Ocjena: 4/10

UKUPNA OCJENA: 22/50

PROSJEČNA OCJENA: 4,4

anketa 798

"Zemlja čuda"

Ukupno glasova: 194

  • Jako mi se sviđa (5) [54 / 28%]
  • OK je (3) [39 / 20%]
  • Užasna je (1) [35 / 18%]
  • Ne sviđa mi se (2) [33 / 17%]
  • Dobra je (4) [33 / 17%]


4. Srđan i Emil – Bar da znam

BartolAko Srbija ovo pošalje, San Marino će se morati jako dobro potruditi da im uzme zadnje mjesto. Nema ništa u ovoj pjesmi što mi se sviđa.

Ocjena: 1/10

BojanKlasična festivalska skladba koja je tu da upotpuni program. Nije loša, može se poslušati, ali bez pretjeranog potencijala za neki uspjeh na Beoviziji, a kamoli na Eurosongu.

Ocjena: 4/10

FarukDosad ste mogli već zaključiti da sam ljubitelj retro zvukova i pjesama koje donose taj dašak prošlih vremena, ali ovo nije retro, već jednostavno – isteklog roka. Rijetko dosadna stvar.

Ocjena: 2/10

Luna: Prvo me podsjetila na stari hit The Obale Anđe Marić. Ali ovdje je duet imao smisla, za razliku od ove pjesme, gdje je mlađi eyecandy pjevač dodan kao magnet za curice. Kako sam izdržala do kraja, ne znam.

Ocjena: 2/10

MarijaGledajte, meni je jasno da nekim izvođačima pobjeda prilikom prijave na nacionalne izbore nije u prvom planu. Ono, što ja ne razumijem jest stručni žiri ili članove nacionalne televizije koji biraju pjesme kojima bi jedini poduhvat bio ne završiti posljednji u svojem respektabilnom polufinalu. Ako nema dovoljno dobrih 17 pjesama, onda se ni ne treba forsirati izbor s toliko skladbi. Mišljenja sam da je srpski nacionalni izbor mogao preživjeti i bez ovoga.

Ocjena: 3/10

UKUPNA OCJENA: 12/50

PROSJEČNA OCJENA: 2,4

anketa 799

"Bar da znam"

Ukupno glasova: 149

  • Užasna je (1) [80 / 54%]
  • Ne sviđa mi se (2) [44 / 30%]
  • OK je (3) [19 / 13%]
  • Jako mi se sviđa (5) [4 / 3%]
  • Dobra je (4) [2 / 1%]


5. Ivan Kurtić – Ni sunca ni meseca

BartolObligatorni narodnjak. I ništa više od tog- malo harmonike, tambure itd. Loše.

Ocjena: 2/10

BojanPjesma za neki Grandov festival ili generalno natjecanje narodne glazbe. O eurovizijskom potencijalu ove pjesme ne treba pričati.

Ocjena: 2/10

FarukAko Beti i Rambo donose atmosferu jazz klubova, ova pjesma nas vraća u vrijeme čuvenih beogradskih kafana s kariranim stolnjacima gdje tu i tamo neki razočarani samac razbije čašu, drugom klone glava nakon treće boce… Za žanr kafanske muzike – sasvim solidno. Za Eurosong – gotovo samoubilačka misija.

Ocjena: 5/10

Luna: Svake godine postoji neka pjesma koja nas podsjeti da smo u veljači, mjesecu kad mačke… Pa znate već što rade. I to što rade, para uši do krvi.

Ocjena: 1/10

MarijaDa budem iskrena, čim sam otvorila ovu pjesmu i čula njezine prve taktove nisam bila oduševljena. A, ako me nešto ne oduševi na prvu, teško da ću do kraja pjesme biti zadovoljna. Za Vašu informaciju, ovo sam prekinula nakon minute slušanja i nisam požalila.

Ocjena: 2/10

UKUPNA OCJENA: 12/50

PROSJEČNA OCJENA: 2,4

anketa 800

"Ni sunca ni meseca"

Ukupno glasova: 154

  • Užasna je (1) [87 / 56%]
  • Ne sviđa mi se (2) [40 / 26%]
  • OK je (3) [14 / 9%]
  • Dobra je (4) [7 / 5%]
  • Jako mi se sviđa (5) [6 / 4%]


6. Sanja Ilić i Balkanika – Nova deca

BartolDobar, mističan početak, ima mi nešto zapravo dosta eurovizično u cijeloj pjesmi. Ne TOP5 eurovizično, ali plasman u finale bi trebao, uz iznimno efektan i pametan scenski nastup, biti zagarantiran. Malo trashy kraj, ali ajde, oprostit ću im.

Ocjena: 7/10

BojanNa prvo slušanje – može! To je bio komentar nakon što sam prvi put čuo pjesmu. Uz dobro osmišljen nastup vidim ove kvalitetne glazbenike i ovu pjesmu na velikoj eurovizijskoj pozornici. Danicin glas zaslužuje natjecanje kao što je Eurosong.

Ocjena: 10/10

FarukReći ću bez okolišanja da je ovo moj favorit na Beoviziji 2018. Meni etno glazba neće nikad dosaditi, pogotovo kad je s ovoliko ukusa i takta usklađena s nešto modernijim zvukovima. Svaki put kad je slušam čujem nešto novo, neki novi detalj, prepoznam novu riječ. Mislim da bi ovo nakon nekoliko godina eksperimentiranja vratilo Srbiju na staze eurovizijskog uspjeha.

Ocjena: 10/10

Luna: Napokon jedna pjesma koja izaziva trnce! Ako sam do ove pjesme prvo morala proći torturu Rambovog repa, Kurtićevih narodnjaka i Maje Nikolić, vrijedilo je.

Ocjena: 10/10

MarijaNisam sigurna ima li Srbija nešto konkurentnije i bolje od ovog. Kad kažem konkurentnije, onda prije svega mislim na pjesmu koja se ima pravo nadati ulasku u finale. Za mene osobno, u cijelom ovom izboru, pronašla sam još samo jednu. Dobra, drugačija i upečatljiva melodija u kombinaciji sa zanimljivim scenskim nastupom morala bi biti recept za pobjedu. Srbija ove godine nije igrala na kartu kvalitete i ne odaberu li ovo, lako je moguće da će Lisabon htjeti zaboraviti i prije nego tamo odu.

Ocjena: 8/10

UKUPNA OCJENA: 45/50

PROSJEČNA OCJENA: 9,0

anketa 801

"Nova deca"

Ukupno glasova: 221

  • Jako mi se sviđa (5) [132 / 60%]
  • Dobra je (4) [48 / 22%]
  • Užasna je (1) [19 / 9%]
  • OK je (3) [15 / 7%]
  • Ne sviđa mi se (2) [7 / 3%]


Zanimljivosti

  • Poredak prve grupe izgleda ovako:
    1. Sanja Ilić i Balkanika – Nova deca (45/50; 9,0)
    2. Rambo Amadeus i Beti Đorđević – Nema te (29/50; 5,8)
    3. Maja Nikolić – Zemlja čuda (22/50; 4,4)
    4. SevdahBABY – Hajde da igramo sada (19/50; 3,8)
    5. Ivan Kurtić – Ni sunca ni meseca (12/50; 2,4)
    6. Srđan i Emil – Bar da znam (12/50; 2,4)
  • Ivan Kurtić dobio je prednost pred Srđanom i Emilom zbog jedne bolje ocjene.
  • Prva grupa najviše se svidjela Faruku, a najmanje Mariji.
  • U ovoj grupi podijeljene su tri desetke. Sve tri pripale su pjesmi Nova deca. Također, ova je grupa dobila dvije jedinice (Luna za Ni sunca ni meseca, te Bartol za Bar da znam).

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava18

  1. Arctic Monkey — 16. veljače 2018. u 15:22

    Da Sanja je musko i on je vodja Balkanike, ne peva, svira i vodi tu skupinu…
    Sto se tice vokala u pesmi Nova deca to je predivna Danica Krstic, fanovi eurosonga bi je trebali znati jer je bila druga u izboru sa prelepom baladom "Suze za kraj" ali je Bojana Stamenov pobedila te godine.
    Zenski vokal iz grupe Biber zapravo podseca na Jelenu Tomasevic mnogo vise. Inace, kome je promaklo Tomaseviceva i peva onaj solo vokalni delic u drugom delu pesme "svatovi"… Sto ce prilicno osiromasiti pesmu jer naravno ona ne bi isla u Lisabon.

  2. delmas — 16. veljače 2018. u 00:12

    Sad sam vidio da Sanja Ilić nije žensko nego muško izgleda, no dobro, svakako mislim na dio pjesme gdje je ženski vokal…

  3. delmas — 16. veljače 2018. u 00:09

    Pjesma "Nova deca" definitivno najbolja od svih po mom mišljenju no moram reći da me dio gdje Sanja pjeva malo podsijeća na "Zajdi zajdi", barem na momente…

  4. Bulbasaur — 15. veljače 2018. u 15:07

    @angelo96 Ni meni se ne sviđa S tobom, ali mi je dobra pjesma Pred Svima.

  5. Vix — 15. veljače 2018. u 12:33

    Ljudi ,što mislite kojeg će žanra biti Frankina pjesma-onako po vašem mišljenju? Pop pjesma, operica, neki masterpeace,dance il što već…?
    U kojim se vodama ona inače pliva? Slabo poznajem njen rad, al ona pjesma na engleskom On fire joj je predobra stvar.
    Poslušao sam još 6-8 njenih pjesama i mogu izdvojiti samo Ružu u kamenu. Nekako nemaju specifičnost. :/ Nadam se da će ova nova bit joj najveći hit ikad. Što se tiče njene najnovije pjesme S tobom (vjerojatno sam ja jedini kojemu nije po ukusu ta pjesma.)

  6. Sekret — 15. veljače 2018. u 00:06

    Favorit iz ove grupe mi je Maja Nikolić i nju bih volio vidjeti na Eurosongu nije loša ni Balkanika ali Majina pjesma mi se više sviđa ☺

  7. Diavolo — 14. veljače 2018. u 22:28

    u kontekstu Eurosonga od ovih ponuđenih kandidata treba jedino istaknuti Balkaniku… odlična kombinacija etna i moderne muzike (isto kao i pjesma Svatovi od Bibera) … mislim da će susjedi imati velike šanse za prolaz u polufinalu smrti, ako netko od ovih dvoje spomenutih ode na Eurosong… za sada solidnih 8.5/10 iako će ta brojka sigurno rasti kad budem odgledao nastup …

  8. marelko — 14. veljače 2018. u 20:43

    stalno mislim da se pjesma zove Naša deca. haha. uglavnom, ta mi se jedina ističe od ovih 5

  9. Arctic Monkey — 14. veljače 2018. u 20:12

    Nzm da l je dozvoljeno stavljati link sa yt al probacu. Balkanika uzivo sa njihovom vrv najboljom etno-modernom pesmom, ja bih ovo poslao na esc… https://youtu.be/NmQkuxx–jc

  10. Kazahstan — 14. veljače 2018. u 20:07

    Ne kužim toliko oduševljenje pjesmom "Moja deca", možda najbolja od ovih šest pjesama, ali ne i najbolja na Beoviziji. Etno dijelovi djeluju umjetno i isforsirano, kao da su na silu nalijepljeni na ostatak pjesme. A i sam bog zna kakve veze imaju ti nadobudni etno elementi s nimalo nadobudnim tekstom pjesme koji zvuči kao da je izvađen iz nekog udžbenika srpskog jezika za strance (naravno početnike).

  11. imperator — 14. veljače 2018. u 19:48

    Uranjeni "Razmišljajmo naglas".. soooooooooooo happy 😀
    1) SEVDAH BABY – ovo je jedan od razloga zbog čega mislim da Beovizija ne bi trebala imati više od 10 finalnih kandidata.. i ovu bi pjesmu samo San Marino poslao na eurosong.. samo San Marino 2/10
    2) RAMBO AMADEUS I BETI ĐORĐEVIĆ
    ovo definitvno nije moj stil pjesme.. veliko NE… 1/10
    i što reći o pjesmi kad mi je najbolji dio onaj Rambov.. trš-trš..
    uspio sam izdržati čak do 2:23…
    3) MAJA NIKOLIĆ
    "Zemlju čuda" bih opisao kao žensku, moderniju, osobno lošiju verziju "Ovo je Balkan"
    dovoljno je dobra da se izdvoji od brojnih očajnih skladbi na Beoviziji, ali nikako nije dobra za pobjedu.. nadam se da ću susjedi to znati i prepoznati.. 5/10
    4) SRĐAN I EMIL
    Kad bi kojim slučajem ovo prošlo na eurosong (znam da neće, ali vrijedi maštati 😀 ) kako bi publika u Lisabonu reagirala na ovo? Ono.. treseš glavom i mrdaš ramenima.. za upišat se od smijeha.. 1/10
    P.S. izdržao sam do 2:38.. veeeeeliki uspjeh..
    5) IVAN KURTIĆ
    Potvrđujem sav pregenijalan Farukov opus 😀
    Nema ni sunca ni mjeseca za ovu pjesmu u Lisabonu.. velikodušnih 4/10
    6) BALKANIKA
    Yap.. dobar, mističan početak, a onda polako sve postaje "običnije" što rezultira dosadnjikavim krajem..
    dobra ideja, ali nažalost nije realizirana do samog kraja.. kad bi samo spojili najbolje segmente Balkanike i BIbera bilo bi "wow", a ovako.. 7/10

  12. Vladimir — 14. veljače 2018. u 19:46

    Pre nego neko krene da komentarise pesme treba da zna da prvo Beoviziju ne treba posmatrati samo kao nacionalni izbor, vec festival POP i ZABAVNE muzike u kojem se gleda da se prezentuje sirok spektar pesama, pa samim tim nisu ni sve pesme za Evroviziju. Sto se tice samog kvaliteta festival je stvarno ove godine dobar jer ima dosta dobrih pesama (nebitno da li je za ESC ili ne).

    Sto se tice ove grupe moj TOP
    1. Nova deca (10/10) – pesma predstavlja dobar mix etna i house muzike. Pritom verujem da retko ko je od vas slusao Balkaniku uzivo, al moram vam reci da sve ili skoro sve njihove pesme neuporedivo bolje zvuce u live izvodjenju, jer je to grupa od preko 10 clanova… naravno za ESC i Beoviziju su ih skratili na 6 zbog propozicija
    2. Zemlja cuda (10/10) – jedna odlicna brza pesma koja je svakako za ESC i sam festival. Tacno je da Maja kao licnost malo kvari utisak, ali sta cemo… npr da ovo peva neka mlada pevacica tipa Milice Pavlovic verujem da bi se ovde pisali hvalospevi o pesmi, al ovako i ne bas….
    3. Nema te (7/10) – jedna fina dzez pesma, koja sasvim odgovara festivalu. Ona je jedna od njih koja uopste nije ni pravljena da bi predstavljala Srbiju, vec da bi upotpunila sam festival sa dobrom razlicitnom i kvalitetnom muzikom… slazem se da Rambov deo malo zivcira, al moz da prodje 😉
    4. Bar da znam (7/10) – isto kao i gore navedeno, pesma za upotpunjavanje festivala
    5. Ni sunca ni meseca (3/10) – po mom misljenju jedna od losijih pesama, koja nije bas ni festivalski…. al aj da imamo i kao neki narodnjak…
    6. Hajde da igramo sada (2/10) – definitivno najgora pesma, ne zbog toga sto nije za ESC nego zbog toga sto evo skoro nedelju dana ni jednom nisam uspeo da je odslusam do kraja, a i nemam nikakvu zelju….

    Zakljucak, dobre festivalske pesme od kojih u ovoj grupi samo su dve za Evrovizijsku scenu, ostale su da se uziva

  13. Arctic Monkey — 14. veljače 2018. u 19:42

    Za potrebe promeniti naziv rubrike u hejtujemo naglas… ??
    Od Balkanike sam licno ocekivao malo vise. Zbog tog ocekivanja sam u pocetku prednost dao Biberu. Ipak pobeđuje iskustvo koje tim Balkanike ima na sceni. Zaista im se veruje i zvuce odlicno. Sve sto rade i kako izgledaju pristaje im. Dok nisam siguran kako ce gospodinu dj Niko Bravo stajati dj pult po prvi put u zivotu i sta ostali ucesnici mogu da rade uz taj ritam…
    Dakle 20. cu biti u dilemi da li da glasam za Balkaniku kao esc potencijal i nesto sto mi je veoma dobro ili za Sasku koja je moj licni br. 1 … Presudice upravo ubedljivost na sceni.
    Samo kod Maje jos imam komentar. Pesma je krš, tekst je skaradan, ipak msm da bi mogla proci kod određenog dela stranaca ali nikako u izvedbi Maje koja izgleda psihoticno na sceni i previse se trudi da se svidi ljudjma i kameri, sto nimalooo nije kul.

    p.s. Balkanika priprema spot, snimali su nesto sa klincima jedne osnovne skole. Kontam da ide uz pesmu ali vec zamisljam nesto izlizano… A Maja sprema nastup sa nasom poznatom koreografkinjom i 4 muska plesaca, tu ocekujem cirkus i perverzije… ? ?

  14. Bulbasaur — 14. veljače 2018. u 18:29

    Ako pošalju Nova Deca, zagarantiran je top10 u finalu!

  15. Vix — 14. veljače 2018. u 16:43

    Molim komentatore Eurosong.hr-a da barem jednu sezonu odrade ocjenjivanje kako spada. Barem donekle kvalitetno.
    Nije moguće (i gotovo!) da neka pjesma vrijedi 1 il 2 boda od 10, pa taman ti krvarile uši.
    Boli mene briga kako vi ocjenjujete jer na kraju vaši glasovi ne vrijede (jel?) ,ali nekad me je strah jer vi (koji ste dobro upućeni u Euroosong)-ocjenjujete strože od nekih profesionalnih žirijeva. Čemu to? Koji smisao?
    Da bi spustili ocjenu vaših kolega koji su dali 9 il 10…ma bezz.

  16. escfan — 14. veljače 2018. u 16:32

    Mislim da ce top 3 na Beoviziji izgledati ovako: Balkanika, Biber i Saska Jankovic. ?

  17. Dino — 14. veljače 2018. u 16:17

    Ovako i treba da ostane! Balkanika za Lisbon!

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?