Melovin iz Ukrajine u Portugal – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Melovin iz Ukrajine u Portugal

  1 min za čitanje   28 komentara

Nakon dvije polufinalne večeri kroz koje je ukupno prošlo 18 natjecatelja, Ukrajina je večeras u finalnoj emisiji Eurovidbira 2018. izabrala svojeg ovogodišnjeg predstavnika. Nastupilo je šest izvođača, a sam šou je trajao nešto više od četiri sata.

Glasovima stručnog žirija čiji su članovi ove godine bili Eugene Filatov iz grupe ONUKA, Andrij Danilko (poznatiji kao Verka Serduckha) te Jamala i publike odlučeno je da će Melovin nastupiti u Portugalu sa pjesmom Under The Ladder. Drugo mjesto pripalo je Tayanni dok je treća bila grupa Kadnay.

Kako se glasovalo?

Izvođač: Stručni žiri: Glasovi publike: Ukupno:
Melovin 5 6 11
Tayanna 6 4 10
Kadnay 3 5 8
Laud 4 2 6
Vilna 1 3 4
The Erised 2 1 3

U anketi našeg portala Vi ste Tayanninu pjesmu Lelya ocijenili kao najbolju. Eurovidbir 2018. je i ove godine vodio Sergey Prytula, a šou je svojim prisutstvom uveličala Jamala sa premijerom svoje nove pjesme, dok su svi izvođači finala izveli medley eurovizijskih uspješnica Amar Pelos Dois, Molitva, Rise like a phoenix1944  te Euphoria. 

Podsjetimo, Ukrajina će nastupiti u drugoj polovici drugog polufinala.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava28

  1. Dino — 26. veljače 2018. u 09:54

    Nista od finala!

  2. Den Vilda — 26. veljače 2018. u 00:36

    Ne znam što bih rekao…ma mislim znam, od Ukrajinaca sam očekivao puno više. Jedna loša pjesma u svakom segmentu, ali Ukrajinci imaju taj supertalent da kad i nešto loše pošalju iz tog izvuku 200%. Iako u ukrajinskoj pjesmi nema ništa posebno, nastup uživo i sami pjevač imaju ono nešto što skrene pozornost gledatelja. Maksimalni domet Ukrajine je da se plasira u finale, što zasad mislim i da hoće.

  3. endlessly — 25. veljače 2018. u 22:18

    @vitalijklichko podsjeti me molim te, i screenshot svakako uzmi jer bih ja htio Ukrajini najbolje, ali ona neće to sebi.

  4. ace — 25. veljače 2018. u 17:45

    Tek danas sam poslušao ukrajince i sad teško je reći tko je bolji izbor ali za mene i moj ukus i trenutnu situaciju i smjer u kojem idu pjesme na escu Tayanna bi bila bolji izbor zbog osobnog prezensa i prave upbeat pjesme ( nije neka jeftinjara ), a sad ovaj lik je nekako klišej nije zanimljiv osim eto već spomenutim tinejdzericama iako ne znam zašto?! Sve u svemu trebali bi proći u finale cak i da ostvare neki rezultat tipa lijeva strana tablice ne bih volio da se stvara neka priča o senzacionalnom nastupu i bla bla bla.

  5. Ro — 25. veljače 2018. u 14:34

    Opet većina sere bezveze , pjesma je bila daleko najbolja od ostalih i ovo je najbolje šta su mogli odabrat , točka , gotovo , finale sigurno , jedino da popravi taj engleski i bit će super

  6. Tim Burton — 25. veljače 2018. u 10:50

    Gospode, od toliko mogućnosti i relativno dobrog izbora oni odaberu ovo. Strašno.

  7. escmusic — 25. veljače 2018. u 09:13

    Pjesma je ok, mislim da bi mogla ući u finale, ali drugo finale će najvjerovatnije biti dosta jako, pa ćemo vidjeti…

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?