Ostavke u vrhu rumunjske eurovizijske delegacije – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Ostavke u vrhu rumunjske eurovizijske delegacije

  2 min za čitanje   6 komentara

Upravni odbor nacionalne rumunjske televizije TVR danas je izjavio kako očekuje ostavke eurovizijskog tima. Čelnici TVR-a nezadovoljni su i nastupom i  konačnim rezultatom svoje države.

Za, po njima razočaravajuće 11. mjesto u polufinalu krivi su isključivo pojedinci rumunjske delegacije koji su napravili nekoliko grešaka. Naime, odbor smatra da sam nastup nije bio na razini međunarodne konkurencije i da se tu trebalo i moralo učiniti više te stoga priželjkuje i očekuje ostavke ne samo čelnih ljudi, već i svih onih koji su sudjelovali u ovogodišnjom projektu. Ako članovi eurovizijske delegacije sami u roku nekoliko dana ne podnesu ostavke, Upravni odbor će izreći sankcije.

Podsjetimo, dan nakon završetka polufinala rumunjsko izaslanstvo je izjavilo kako su tehnički problemi sa glasanjem bili krivci za neulazak u subotnju završnicu. Takav je odgovor i scenarij prvog ispadanja u polufinalu od davne 2004. godine očito razljutio čelnike nacionalne televizije koji su odlučili reagirati brzo i efikasno.

Proces traženja novih članova rumunjske eurovizijske delegacije je u tijeku, a TVR je poručio kako će ovo loše iskustvo pokušati pretvoriti u poruke i na sljedećim se natjecanjima približiti pobjedi.

Rumunjsku je ove godine predstavljala grupa The Humans sa pjesmom Goodbye te natjecanje završila u drugoj polufinalnoj večeri skupivši 107 bodova.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava6

  1. SwedenEurovisionFan — 7. lipnja 2018. u 19:10

    @wannabe To ćemo još vidjeti 😉 I nije samo Messi, cijela Argentina je stala uz tu odluku. A ako je i jedna država kao što je Argentina protiv Izraela, koja nema veze s Europom, onda se zna da je taj sukob Izraela i Palestine otišao pre predaleko…

  2. SwedenEurovisionFan — 6. lipnja 2018. u 15:20

    “As a UNICEF ambassador I cannot play against people who kill innocent palestinian children. We had to cancel the game against Israel because we are humans before footballers“, Messi.
    Eto, sam Lionel Messi odbija nastupati na izraelskom teritoriju, a kamoli da se tamo održi Eurosong, respect za kralja! ???

  3. Lujka s ukusom — 6. lipnja 2018. u 13:27

    https://youtu.be/zFjyPrIzG28
    Grčka objavila englesku verziju Oniro Mou

  4. Hirscher1 — 5. lipnja 2018. u 23:43

    Uopce ne kuzim sta se zale…..11. mjesto, a pjesma za 19. od 18 zemalja.

  5. Lujka s ukusom — 5. lipnja 2018. u 22:05

    Koje bebe ne mogu vjerovati, jedanput ne prođu u finale i odmah problem.
    Inače nije bio problem nastup, nego sama PJESMA. Rumunjci su ove godine imali bolji izbor pjesama u svom nacionalnom finalu ali je publika izabrala ovu odurnu pjesmu.
    Kriv je narod, a ne delegacija. Koji idioti ja ne mogu vjerovati…

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?