S druge strane ekrana: Srbija – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

S druge strane ekrana: Srbija

  3 min za čitanje   8 komentara


SRBIJA

Plasman: 19. mjesto u finalu (113 bodova)


Andrea: Nastup je bio bolji od očekivanog, ali zaista ništa za oduševiti se. Cure su bile odlične, ali Mladen je imao tih nekih svojih čudnih trenutaka. Mislim prvenstveno na neke njegove izraze lica tokom nastupa, kada mi je izgledao kao netko tko me se sprema napasti ili oteti. Osim toga nemam nekih drugih zamjerki. Solidno.

Ukupni dojam:neutralko

Bartol: Solidan nastup, zasluženo u finalu. Iskreno, uvijek me nasmije kad svi zajedno skoknu, nekako mi je potpuno nepovezano sa cijelim nastupom. Vokalno jako dobri.

Ukupni dojam:neutralko

Bojan: Jesu li zaslužili finale? Jesu. Jesu li korektno pjevali? Jesu. Jesu li imali više pokreta nego što je trebalo? Definitivno jesu i to je ono što mi je najviše smetalo u ovogodišnjem srpskom nastupu. Nekako ova pjesma zaslužuje mirniji nastup, točnije poput onog s Beovizije. Također, za mene bi bilo bolje da su se pojavili u onoj scenskoj odjeći s prve probe.

Ukupni dojam:neutralko

Faruk: Prva loša ideja je bila da se nastup osmisli kao obredno žrtvovanje djevice. Druga loša ideja je bila obući članove Balkanike kao profesore iz Hogwartsa. Treća loša ideja je bila ovo skakutanje i mrduckanje koje nikako nije išlo uz pjesmu. Vokalno je Balkanika bila sjajna, i to je stvarna vrijednost njihovog nastupa. I taj moment kad na kraju pjesme svi pogledaju gore.

Ukupni dojam:neutralko

Luna: Meni se i dalje više sviđaju haljine s prve probe. ☹ Mislim, korektan nastup, ali previše lamatanja rukama.

Ukupni dojam:neutralko

Marija: Pretpostavljam da se ovo moglo odraditi i bez „bubnjara“ čija mi uloga nije jasna ni do dan danas. Zamjerila bih još i haljine pjevačica koje su možda mogle biti malčice bolje, no sve u svemu, Srbija je zamislila jedan dobar nastup i odradila ga i više nego dobro.

Ukupni dojam:smjesko

Tomislav: Tipično srpsko-crnogorski nastup. Tim više što je i pjesma takvoga tipa, onaj balkanski etno. Prateće vokalistice u onoj standardnoj 4-4-2 formaciji u sinhroniziranom radu rukama. Još uvijek mislim da nisu zaslužili proći u finale.

Ukupni dojam:ljutko


Zanimljivosti:

  • Publika je spasila Srbiju od ispadanja u polufinalu – smjestila ju je na osmo mjesto, dok ju je žiri smjestio na jedanaesto mjesto
  • Unatoč tome što je službeno ime srpskih predstavnika bilo Sanja Ilić i Balkanika, Sanja Ilić nije bio na pozornici Eurosonga
  • Prisjetite se nastupa s finala Beovizije! Koji Vam se nastup više svidio?

anketa 968

Ocijenite nastup Srbije

Ukupno glasova: 100

  • OK je (3) [25 / 25%]
  • Jako mi se sviđa (5) [24 / 24%]
  • Dobar je (4) [21 / 21%]
  • Užasna je (1) [19 / 19%]
  • Ne sviđa mi se (2) [11 / 11%]

Sutra: Švicarska

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava8

  1. Sekret — 1. srpnja 2018. u 23:59

    Vokalno jako dobro,ali nastup sam po sebi je dosadan već sto puta viđeno na eurovizijskoj pozornici
    Ocjena 3

  2. SwedenEurovisionFan — 1. srpnja 2018. u 12:48

    Isključivo zbog Daničinog božanstvenog glasa dajem ocjenu: 5. I molim Boga da opet ode na Eurosong, ali kao solo pjevačica <3

  3. Croeurofan — 30. lipnja 2018. u 16:16

    @pabloncrnich i @hrovje Uzmite i u obzir da su Srbi najbrojniji narod u ovoj državi (poslije Hrvata naravno). No hate to Serbia ali mi je malo bezveze da skandinaci, svake godine razmjenjuju bodove ,bez obzira na pjesmu, ali nama je to problem i zato jesmo tu gdje jesmo. A glupo je. Bilo bi bolje ili da se svi zajedno podržimo ili glasujemo realno. Ajde televoting još mogu preboljeti pošto si tamo još kako tako razmjenjujemo, mene peče to što se naši žiriji ignorijraju i upravo to je razlog zašto ex-yu države loše prođu.

  4. escmusic — 30. lipnja 2018. u 15:18

    @pabloncrnich da, nažalost je tako. Takav smo narod nažalost.

  5. escmusic — 30. lipnja 2018. u 10:50

    Ništa posebno od Srbije ove godine. Nastup je bio onako, trebalo je biti puno manje pokreta. Mislim da nisu zaslužili finale i da je umjesto njih u finale mogla ići Latvija ili Malta. I dalje mi nije jasno kako smo mi dali
    bodova televotinga ovome.
    Ocjena: 3

  6. Croeurofan — 30. lipnja 2018. u 01:39

    Meni se ovaj spoj modernog i etno jako sviđa. Nastup je (zanemarimo mahanje rukama) ,bio moćan a oni su vokalni bili dosta dobri. Naravno sve to skupa je moglo biti i bolje, ali i ovo što smo dobili je prilično solidno. Srbija, nadam se samo boljoj Beoviziji jer činjenica je da od 17 pjesama uvrštenih u program, svega 3 pjesme sam doživio. Ocjena:4/5

  7. Marks — 29. lipnja 2018. u 23:45

    Komentar(i) su me naveli dam čistu peticu. Nadam se da će administracija ovog sajta reagovati.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?