Popularnost ovogodišnje ciparske predstavnice ne jenjava – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Popularnost ovogodišnje ciparske predstavnice ne jenjava

  1 min za čitanje   4 komentara

Popularnost ovogodišnje ciparske predstavnice ne jenjava ni u ostatku Europe. Nakon uspjeha na španjolskoj glazbenoj top ljestvici Los 40, gdje Fuego već dva tjedna zaredom drži prvo mjesto, Eleni Foureira je prije nekoliko dana gostovala u prvoj epizodi španjolske verzije showa Tvoje lice zvuči poznato.

Povod tome bio je nastup Mimi, prošlogodišnje natjecateljice Operacion Triumfo koja je uspješno imitirala ciparski eurovizijski nastup. Osim njezine uloge članice žirija, Eleni je također i pomogla ovoj mladoj pjevačici naučiti koreografiju kako bi nastup bio što vjerniji nastupu kojim je oduševila Europu ovog svibnja.

Zadovoljna viđenim, Eleni je pohvalila pjevačicu te nadodala kako je ona u vrlo kratkom vremenu uspjeha pohvatati sve korake i vrlo zahtjevnu koreografiju odradila odlično. Usprkos njezinom odličnom nastupu Mimi je, baš kao i Eleni epizodu showa završila na drugom mjestu, dok je pobjedu odnijela Soraya Arnelas.

Za kraj nadodajmo još kako će ova simpatična ciparska predstavnica svoj novi singl objaviti 12. listopada.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava4

  1. Daniloooo — 9. listopada 2018. u 12:35

    Dragi prijatelji
    Ovaj gospodin je sinoć izbacio svoju prvu pjesmu. Poslušajte, ostavite lajk ako vam se dopada i napišite svoje mišljenje
    Hvala vam

    https://youtu.be/9rhMJzzhY60

  2. SwedenEurovisionFan — 9. listopada 2018. u 12:14

    @tdlrhd Mislim da tu priču sa skidanjem Loreen s prvog mjesta nećeš slušati 😉 Ali živi bili pa vidjeli 🙂

  3. Lujka s ukusom — 9. listopada 2018. u 08:36

    Kraljica
    Nadam se da će na kraju godine napokon Loreen nokautirati sa prvog mjesta na ESC radiju

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?