Poznato lice zvijezda moldavskog nastupa – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Poznato lice zvijezda moldavskog nastupa

  1 min za čitanje   8 komentara

Danas ujutro započele su prve probe drugog polufinala. Među onima koji su imali prilike isprobati pozornicu u Tel Avivu bila je i Moldova.

Sudeći prema reakcijama iz press centra, a kasnije i reakcijama svih ljubitelja i poznavatelja Eurosonga, Anna Odobescu je izazvala mnoštvo komentara. Naime, ona je angažirala umjetnicu Kseniju Simonovu čiji ćemo rad na pijesku moći vidjeti na zidnim LED-ekranima. U cijeloj priči oko nastupa ništa ne bi bilo toliko intrigantno da tu umjetnicu već nismo vidjeli na Eurosongu. Naime, sada već davne 2011. godine Ksenija je pratila ukrajinsku predstavnicu Miku Newton.

Ukrajina je tada osvojila visoko četvrto mjesto, a Ksenija svojim radom nastup podigla na višu razinu i mnogobrojnu publiku još više zainteresirala za svoj rad. Inače, Ksenija Simonova je publici postala poznata nakon pobjede u ukrajinskoj inačici Supertalenta 2009. godine, dok je nedavno završila kao trećeplasirana u američkoj verziji istog showa koji je okupio pobjednike diljem svijeta.

Hoće li još jedan u nizu vrhunski osmišljenih nastupa Moldovi donijeti finale, preostaje za vidjeti.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava8

  1. Hirscher1 — 7. svibnja 2019. u 08:54

    @pero Čini ti se jer pratiš Eurosong. 2011. je zapravo bila jako davno. Da si sad u 2011. bi li se sjećao nastupa 4. plasirane iz 2003.? Naravno da ne bi.

  2. Lujka s ukusom — 6. svibnja 2019. u 21:30

    na insta storyjima je Mika pričala o moldavijskom nastupu

  3. Precious — 6. svibnja 2019. u 21:12

    Bah. Ne sviđa mi se ovaj rip off. Al očito pali kod ljudi jer rastu na kladionicama :/. A nakon današnjeg dana dolazimo do zaključka da će nam sutra trebati epski staging da postanemo kompetentni.

  4. PERO — 6. svibnja 2019. u 21:10

    @hirscher1 pamte,jer 2011.nije bila tako davno.

  5. SwedenEurovisionFan — 6. svibnja 2019. u 19:59

    Meni je pjesma i prije ovog nastupa bila za finale i apsolutno se ne bih ni najmanje bunio da prođe dalje. A ovaj nastup je brutalno dobar, baš kao i onaj Mike Newton. I slažem se s @hirscher1 tko još osim die-hard fanova Eurosonga zna da je Ukrajina 2011. godine imala sličan nastup.

  6. escfan — 6. svibnja 2019. u 19:54

    Meni je ovo fenomenalno. Koga briga sto je vec vidjeno, predivno izgleda. Ako niko ne mari za to sto jos ima kopija i nastupa ali i pjesama, onda ne bi trebali mariti ni za ovo…

  7. Hirscher1 — 6. svibnja 2019. u 19:52

    Ovo sf ce bit bas zanimljivo. Osim Malte, Svice, Nizozemske, Svedske i Rusije nitko nije siguran

  8. Hirscher1 — 6. svibnja 2019. u 19:51

    Meni fenomenalna i pjesma i nastup. Realno tko vise pamti da je Ukrajna imala slican nastup prije 8 godina.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?