Propust domaćina Eurosonga: Madonna još uvijek nije potpisala ugovor – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Propust domaćina Eurosonga: Madonna još uvijek nije potpisala ugovor

  2 min za čitanje   40 komentara

Tjedan koji smo godinu dana željno očekivali i priželjkivali napokon je počeo, a sukladno s tim na površinu plivaju mnogobrojni propusti domaćina ovogodišnjeg natjecanja. Samo jedna u nizu lošije odrađenih stvari je sređivanje ugovora oko dolaska međunarodno poznate pjevačke zvijezde, kraljice popa Madonne.

Naime, prema pisanju Walla, jednog od najčitanijeg izraelskog časopisa, unatoč postignutom dogovoru između same pjevačice, izraelske nacionalne televizije KAN i izraelsko-kanadskog milijardera Sylvana Adamsa koji će financirati njezin nastup, sam ugovor još uvijek nije potpisan. Neki od razloga izbjegavanja potpisa su daleko zahtjevniji tehnički nastup od planiranog koji će naknadu s početnih 1,35 milijuna povisiti na sada ogromnih 1,8 milijuna dolara. No, osim same cijene komplikacije su se pojavile i oko autorskih prava i pjesama koje izvođačica želi izvesti. Izvor navodi kako je Madonna željela promijeniti pjesme te osim Like a Prayer i jedne pjesme s novog albuma izvesti obje pjesme s novog nosača zvuka.

Nešto kasnije nakon izlaska članka u novinama, Adams je poslao priopćenje novinarima kako je Madonnin nastup gotova stvar i kako ona u srijedu putuje u Tel Aviv. Ova će američka zvijezda sa sobom dovesti 135 osoba zaduženih za njezin nastup kao i 30 tona dodatne opreme. Njezinu će izvedbu pratiti 25 profesionalnih plesača, 40 pratećih pjevača, redatelj, koreograf i animator scenskog nastupa.

Srugim navodi kako će pjevačica sa sobom donijeti i 7o stepenica te posebno izgrađeni lift koji će kao i oprema za projekciju, osvjetljenje, zvuk i holograme biti implementiran u samu pozornicu. U tijeku je i izrada posebnog prostora potrebnih za njezine probe.

– Vjerujem kako će njezino sudjelovanje na ovom događanju donijeti veliki uspjeh Eurosongu i brendiranju Izraela u svijetu – izjavio je Adams povodom potvrde njezinog nastupa u Tel Avivu.

U ovom trenutku nije poznato kada će se potpisati sam ugovor kojima će sve ove stavke postati službene.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava40

  1. Babe — 14. svibnja 2019. u 01:00

    @vix-2-new jest, na njega pomislih ?
    A kozmopolju naš, ak' si to ti, dobro doš'o nazad….

  2. Babe — 14. svibnja 2019. u 00:32

    @esctribune-esencial uf podsjetio si me na jednog starog člana ovog sajta :I ha haa…

    @precious @arcticmonkey drago mi je da nisam jedina :/

  3. Arctic Monkey — 14. svibnja 2019. u 00:23

    I meni stoji taj zahtev i bas nervira.

  4. Precious — 14. svibnja 2019. u 00:18

    @eurovisionaddict I tebi isto. Meni to već 2 mjeseca tako. Inače taj ti je zahtjev vjerojatno ona poslala (meni je), ali iz nekog razloga se ne da odobriti.

  5. esctribune_esencial — 14. svibnja 2019. u 00:11

    Vidim d aje escfan već to napisao .. Pa strašno..ha haaaaaaaaaa …. ulovili su Zenu da spava, jadna premorena.. koja kraljica… ne znam šta će reći Lukašenko na ovaj skandal …." je li mala jesam ja tebe poslao tamo da ti spavaš ili da predstvaljaš majčicu Belorusiju " …

  6. esctribune_esencial — 14. svibnja 2019. u 00:07

    A gledaj njih hahaaaaaaaaa
    https://i.postimg.cc/dVkCDZ53/vlcsnap-2019-05-13-23h47m53s833.png

    # iskreno svi napadaju Bilala, (uključujući i mene) , a sada kada je to tako uvek mi se javi urođeni mehanizam da branim ugroženog 🙂 ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  7. esctribune_esencial — 14. svibnja 2019. u 00:04

    Evo nam i Netice od večeras 🙂
    https://i.postimg.cc/3wq2nCWg/vlcsnap-2019-05-13-23h35m24s518.png

    @hirscher1
    # ma opušteno samo 🙂

    @wannabe
    Slažem se, potpuno. Nadamo se 🙂

  8. SwedenEurovisionFan — 14. svibnja 2019. u 00:02

    Lažni finalisti su:
    Belgija, Grčka, San Marino, Cipar, Australija, Bjelorusija, Srbija, Poljska, Gruzija, Finska!
    Priča dana – Zena zaspala u green roomu ????

  9. Hirscher1 — 13. svibnja 2019. u 23:43

    @escfan Onda super 😀

  10. SwedenEurovisionFan — 13. svibnja 2019. u 23:41

    @hirscher1 Jedini si kojemu je to jezivo 😛 Get over it xD Šalim se 😀

  11. Babe — 13. svibnja 2019. u 23:40

    Imam problem, već neko vrijeme mi stoji pending requests (1) a kad kliknem na to piše da nema zahtjeva za prijateljstvom… I Lady of Val. ne mogu poslati zahtjev za prijateljstvom zbog nekog razloga?

  12. Superstar — 13. svibnja 2019. u 23:37

    @matija
    Doslovno. Rade veću sprdačinu nego šta je. Čak su Verka Serdučka i Eleni Foureira za mene previše. Ne vidim razloga da itko drugi pjevaja na ovakvom ''natjecanju'' u finalu osim prošlogodišnjeg pobjednika.

  13. Hirscher1 — 13. svibnja 2019. u 23:37

    @arcticmonkey 100%….bas se vidi da se cura dala u to. A ove nase televizije su zali Boze. Isto kao sto je Jacques nas nastup isplanirao.

  14. Arctic Monkey — 13. svibnja 2019. u 23:35

    Nije se RTS opametio nego je ovo Nevenin doprinos i izbor garantujem. Kao sto sam 100% siguran da je sama finansirala nastup a to do nje niko drugi nije bio spreman da uradi, zato smo i imali nastupe kakve smo imali.

  15. Hirscher1 — 13. svibnja 2019. u 23:30

    @esctribune-esencial haha moguće, ali ne znam koliko ce to na jednog prosjecnog gledatelja ostaviti pozitivan efekt….pogotovo onog koji ne razumije o čemu ona pjeva nego je samo u jedom trenutku vidi u transu od 4 sekunde. Ja ne bih da sad ispadne ko da ja provociram ili nes, samo objektivno govorim kako vidim….nitko sretniji od mene da Nevena ude u top5 😀

  16. esctribune_esencial — 13. svibnja 2019. u 23:27

    @wannabe

    Upravu si. Ovo je najbolji nastup, mislim na ceo paket od 2012 god u Baku-u.
    Zapravo ako uzmemo samo nastup u obzir ovo je definitno i nabolji nastup SRB do sada.

    Ja se iskreno nadam da je i RTS i ceo tim shvatio kako treba raditi scenu i šta se mora raditi da bi sve dobilo na ceni.

    Sledeće godine je 65 eurosong i okrugla je godina 2020. Koliko sam ja načuo Joksimović sprema pesmu i svoj tim za sledeću Beoviziju jer želi da se pojavi na 65 godišnjici eurosonga. S tim da radi jednu potpuno nesvakidašnju vrhunsku kompoziciju, koja ima njegov pečat ali ne u dosadšanjem maniru klasičnog opusa (već sve čuto i viđeno).

  17. Piceza — 13. svibnja 2019. u 23:20

    @vix-2-new
    Ma Matt je bio sa jos 2 tipa, vise su se zahvaljivali za donacije nego komentirali nastupe.
    Ja gledaj do Nevene, kad su rekli da je dobila najjaci aplauz i da su odusevljeni i da djeluje mocno i magicno

    Fun fact: u green roomu voditelj je pricao sa Tamtom i bacio salu na racun pobjede Izraela ispred Cipra prosle godine ?

  18. esctribune_esencial — 13. svibnja 2019. u 23:20

    @vix-2-new

    e onda evo ti neopravdani čas i sedi odmah ide kec u dnevnik 🙂

    ako ovako nastaviš ići ćeš na popravni u avgustu .

    ende 🙂

  19. Arctic Monkey — 13. svibnja 2019. u 23:19

    Nevena svaka cast. Ja sam pratio strimove uzivo na ona dva najpopularnija mesta… ?
    Do njenog nastupa to je bio najjaci aplauz. Svi su imali samo reci pohvale. Da ona i scena izgledaju magicno. Da nastup drzi paznju. Neki su se i najezili itd. Onaj hologram koji se podize sa poda oko Nevene neka kao voda sta li je izgleda brutalno. Samo steta sto traje kratko. Evo nmg da docekam ceo nastup na yt….

  20. esctribune_esencial — 13. svibnja 2019. u 23:17

    @hirscher1

    pa ne…. vidi ovako shvatio sam na šta si mislio..ali nije do Nevene , do tebe je. Očito nisi razumeo suštinu… to kada ona raširi ruke u tom trenutku ide čist insrumental (vrlo kratko to traje)… i to je tako urađeno s namerom (kamera) kao sa malom zadrškom i ona ima tada blažen (rajski) osmeh na licu što znači da ona sebe i svu svoju ljubav na oltar daje njenom voljenom biću njenoj drugoj polvini. To se ima tako tumačiti i interpretirati.
    Ništa tu ne deluje nadrigorano. Nisi jednostavno dorastao tako tananima finesama facijalne ekspresije jednog umetnika.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?