S druge strane ekrana: Irska – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

S druge strane ekrana: Irska

  2 min za čitanje   17 komentara

Irska

Plasman: 18. mjesto u drugom polufinalu (16 bodova)


Andrea: Nastup mi je bio bezvezan. Možda i najgori u konkurenciji. Više bi bio prikladan Dječjem Eurosongu.

Ukupni dojam:ljutko

Bartol: Osim činjenice da je na početku prilično raskrstila sa ritmom, Sarah mi se kroz cijelu pjesmu činila dosta umorno i bez energije. Što je šteta jer je ova pjesma sa slatkim nastupom zaslužila malo više energije. Posljednje mjesto je ipak malo prenisko, ali mislim da nije bilo ni za finale.

Ukupni dojam:neutralko

Bojan: Iskreno draga mi je ova pjesma, pa sad kad vidim da je bila posljednja baš mi je žao. No, sad kad pogledam nastup i shvatam zašto. Nekako mi se utopila i nije se uopće istaknula. Koliko god se trudio da mi to sve slatko izgleda, nekako mi je bljedunjavo. Baš šteta.

Ukupni dojam:neutralko

Faruk: Ne znam šta je bila zamisao idejnih tvoraca ovog nastupa, ali štogod da je bilo – nije uspjelo. Sarah i prije su posrkale frape, valjale se po šanku i naplesale, ali sve to skupa je izgledalo dosta amaterski, smiješno i na trenutke kao uvod u filmove za odrasle.

Ukupni dojam:ljutko

Luna: – Prije deset godina čepila sam uši kad sam vidjela snimku moje mame na karaokama kako falša zadnju notu u Vilo moja. Ovim putem bih se ispričala mami na neprimjerenoj reakciji. Ovo je zaslužilo i prekrivanje očiju i čepljenje ušiju. Kao sedmerostruki eurovizijski pobjednik, Irska si ne bi smjela dozvoliti da ju predstavlja pjevačica s karaoka na svatovima u hrvatskim selima.

Ukupni dojam:ljutko

Marija: Ništa što kažem neće opravdati užas od ovog scenskog nastupa i pjesme. Jednostavno – ne.

Ukupni dojam:ljutko

Milka: Loša pjesma, nastup još gori, izgledao je kao crtić za djecu do 5 godina.

Ukupni dojam:ljutko


Zanimljivosti:

Irska je dobila bodove samo od tri države – tri od publike Ujedinjenog Kraljevstva, pet od moldavskog žirija i čak osam od talijanskog žirija.

Sarah je falilo šest bodova da joj se broj bodova izjednači s naslovom pjesme.

Ovo je najgori irski rezultat svih vremena.

Posljednja izvođačica koja je izborila finale za Irsku bila je Niamh Kavanagh, u Oslu 2010. godine. Prije nje, posljednje izvođačice koje su stupile nogom u finale Eurosonga predstavljajući Irsku bile su The Mullans, 1999. godine.

anketa 1221

Ocijenite nastup Irske

Ukupno glasova: 172

  • Ne sviđa mi se (2) [59 / 34%]
  • Užasan je (1) [52 / 30%]
  • OK je (3) [42 / 24%]
  • Jako mi se sviđa (5) [11 / 6%]
  • Dobar je (4) [8 / 5%]

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava17

  1. Sekret — 3. lipnja 2019. u 16:26

    Pjesma koja je u startu bila otpisana za ispadanje u polufinalu, a sam nastup je to i potvrdio.Jednostavno ju nisam doživio u drugom polufinalu.Ocjena 3

  2. LoveWave — 2. lipnja 2019. u 23:43

    Iskreno, meni pjesma nije imala nekog potencijala niti prije eurosonga. Nakon nastupa je samo potvrdila moje predviđanje da neće u finale, ali da je nastup bio za najlošije mjesto, nije. Slažem se da je falilo energije i živosti.
    Ocjena 2.

  3. Luxy — 2. lipnja 2019. u 22:44

    meni je pjesma super, ali nastup tesko s.anje

  4. LadyOfValyria — 2. lipnja 2019. u 21:07

    Pjesma mi nit smrdi nit miriše, pala je u zaborav… Nastup nije bio nešto, no nisu zaslužili zadnje mjesto. Ocjena: 2

  5. Nina — 2. lipnja 2019. u 21:03

    Pjesma mi se sviđa, a nastup tako tako. Mogli su nešto smisliti. Očito nije bilo za finale, ali nije niti za posljednje mjesto

  6. Pixel04 — 2. lipnja 2019. u 21:03

    Pjesma mi je dobra i volim ju slušati, ali me nastup razočarao. Ideja nastupa je imala potencijal, ali je sam nastup bio bez ikakve emocije i energije te je sve izgledalo dosta amaterski.

  7. Rafael — 2. lipnja 2019. u 20:18

    Pjesma mi je meh, nastup loš, vokal još gori. Nisam očekivao zadnje mjesto u polufinalu, ali me ne čudi i nije da mi je jako krivo zbog toga. Ocjena: 1/5

  8. SwedenEurovisionFan — 2. lipnja 2019. u 19:21

    Najveće razočarenje od mog Top10 mi je upravo Irska, koja nije nikako imala prikladan scenski nastup pjesmi. Očekivao sam puno, puno više od ovoga što smo dobili. Nakon ždrijeba i broja 2 znalo se da ih samo odličan nastup može spasiti i tu su Irci – zakazali. Međutim, ovo NIKAKO nije najgora pjesma ovogodišnjeg Eurosonga. Sukladno tome, zbog same pjesme koju redovno volim poslušati, dajem konačnu ocjenu 3.

  9. Hugo — 2. lipnja 2019. u 19:15

    Gledao sam sve tri večeri ali se ove pesme ne sećam, osim po nazivu. Previše mi je mlaka i svakako mi nije za finale.

  10. imperator — 2. lipnja 2019. u 18:48

    Evo i mene nakon duge pauze uzrokovane posteurovizijskom depresijom.. 😀
    za početak kratak osvrt na Irsku..
    kao prvo – pohvale za Irce što su pronašli top model (za njihove standarde) da ih predstavlja.. 😀
    kao drugo – ako su se htjeli vratiti u kasne 50-e – uspjeli su.. još je samo falio Michael J.Fox i cijela svita iz Povratka u budućnost 1…
    kao treće – ne možete opet proći u finale sa istim šrotom.. simple – you can't 😉

  11. JUST SOME RANDOM DUDE — 2. lipnja 2019. u 18:45

    Simpa pjesma, dosadan nastup i nekarizmatična izvođačica; zadnje mjesto mi je bilo pomalo iznenađujuće, ali razumljivo, 2/5

  12. Precious — 2. lipnja 2019. u 18:25

    Pjesma totalno zaboravljiva, otprilike mi je bilo jasno što su u nastupu htjeli postići, a Sarah bez trunke energije vokalno slabašna. Tome dodajte i loš redni broj nastupa i dobijete ovakav plasman. Po meni zaslužen! (1/5)

  13. ESC fan — 2. lipnja 2019. u 18:22

    Ocjena (3)

  14. ESC fan — 2. lipnja 2019. u 18:21

    Meni je nastup bio sasvim ok kao i sama pjesma. Naravno mogli su smisliti malo ozbiljniji i moderniji nastup, ali meni je to sasvim okej bilo. Ova pjesma jednostavno nije za Evroviziju i uopste nije kompetitivna. Ni Sarah ni cijeloj delegaciji nije bilo stalo do plasmana tako da se ni ne bunim sto su zavrsili zadnji. Ako moram da opisem ucesce Irske na Evroviziji 2019 u jednoj rijeci onda bi to bilo "meh". Nadam se da ce konacno poslati dobru i ozbiljnu pjesmu sljedece godine. Ni nacionalno finale ne bi bila losa ideja iako je svima jasno koliko su oni (ne)zainteresovani.

  15. Hirscher1 — 2. lipnja 2019. u 18:17

    Meni je bio okej. Nit smrdi nit mirise

  16. Toni Druif — 2. lipnja 2019. u 18:09

    Irska: pjesma je u redu, meni se nastup svidio, ali Sarah baš i ne, bila je previše statična, bez energije, a i njen vokal je bio slab… Ipak je po meni 41. mjesto bilo ne zasluženo… (Ocjena: 3)

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?