HRT podsjeća: "Sutra završavaju prijave za Doru 2021." – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

HRT podsjeća: “Sutra završavaju prijave za Doru 2021.”

  1 min za čitanje   5 komentara

Još je samo jedan dan ostao do završetka prijava za hrvatski izbor za Eurosong Dora 2021. Stoga je u izjavi za medije Hrvatska radiotelevizija odlučila podsjetiti sve zainteresirane na imaju još samo malo vremena za prijavu ako ih želimo vidjeti na pozornici 13. veljače. Sva pravila možete pronaći ovdje.

– Hrvatska radiotelevizija (HRT) podsjeća da sutra, 10. prosinca u ponoć završava natječaj i istječe rok za prijavu pjesama za Doru 2021. Stoga HRT još jednom poziva autore i njihove timove da pošalju svoje prijave na sljedeću adresu: https://www.hrt.hr/dora/prijava/ – stoji u izjavi za medije.

Nakon što se zatvore prijave, pjesme će biti preslušane od strane šesteročlanog stručnog žirija u kojem će sjediti predstavnici HRT-a, Hrvatskog društva skladatelja i Hrvatske glazbene udruge. Kako smo već pisali na portalu, natjecatelje Dore saznat ćemo u utorak 15. prosinca.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
13
PODIJELI ČLANAK

Rasprava5

  1. Lujka s ukusom — 10. prosinca 2020. u 17:42

    Volio bih da netko napravi nešto slično kao Rain On Me od Lady Gage

  2. Mario — 10. prosinca 2020. u 11:37

    Nakon što ove godine kao da je izumrla muzička scena u Hrvatskoj sa rijetkim izuzetcima ne očekujem ništa manje i više nego veliki vatromet na Dori… povratak rocka, popa, punka, alternative, dancea, itd… ubiše me već više ove klape, melodrame, ljubavnih propusta, spašenju i koje drugih tmurnih tema… hoću nešto intrigantno što ti odmah probudi želju da živiš ovaj život s puno napunjenim plućima i da svaki naredni dan prožvačeš kao T-Rex svoj plijen!!!

  3. sunflower — 9. prosinca 2020. u 18:20

    Nadam se nekoj kvalitetnoj pop pjesmici na engleskom.

  4. Lazergirl — 9. prosinca 2020. u 13:54

    Nadam se da će žiri izabrati pjesme na osnovu kvalitete,a ne kvantitete.I očekujem puno kvalitetnije pjesme na Dori 2021. i neka najbolja pjesma pobijedi.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?