Armenija: Odabrano prvih petero finalista “Depi Evratesila 2018”

Podijeli na Facebook Twitter

Armenija je večeras započela sa svojim nacionalnim izborom, a prije nekoliko trenutaka završilo je prvo polufinale. Deset izvođača predstavilo je svoje pjesme, a odlukom stručnog žirija i glasova publike u finale su prošli:

 1. Gevorg HarutyunyanStand Up
 2. Lusine MardanyanIf You Don’t Walk Me Home
 3. Mger ArmeniaForever
 4. Nemra I’m A Liar
 5. Robert KoloyanGet Away With Us

Gost večerašnjeg polufinala bio je Misha, njihov predstavnik na Dječjem Eurosongu u Gruziji 2017. godine.

Drugo polufinale je na rasporedu već za dva dana, a veliko finale zakazano je za 25. veljače.

Komentara 15

 1. Rekla je sad u komentaru da je 26. teaser pjesme a početkom ožujka će izaći pjesma ZAJEDNO SA SPOTOM!
  Ajd napokon da u isto vrijeme izlazi spot sa pjesmom. 😀

 2. Meni je favorit Sivak i njegova pjesma “Qami”. Vidim niko je ne spominje, ali eto meni je pjesma baš cool (a zna live pjevat i to poprilično dobro).

 3. Sad kad je Tamar out, u Lisabonu bi volia vidit Gevorg Harutyunyan – Stand Up.. on mi je bia 2nd favorit! Sve drugo no!

 4. hahahahah, jel to ova Tamar s Ari Ari nije prošla dalje???? hahahaha … da se razumijemo pjesma je ok, nije sad nešto pretjerano odlična, niti loša…. najviše me u pjesmi nerviralo što u refrenu od pjevačice glas nije niti imalo izražen već se čini kao da pjesmu nosi back vokal… i baš će biti interesantno čitati sve tužaljke što je ona ispala… btw. nadam se da se neće isto dogoditi i Asmik 🙂

 5. Tamar nije prošla u finale? ok, nešto def nije u uredu kad u zadnje vrime dobre pjesme ispadaju. Baš me zanima tko će sve slavit u subotu, imam filing da nijedan moj favorit neće.. 🙁

  Nadam se da neće bit šokova sutra u Srbiji!!

Odgovori