Blizu 11 tisuća ljudi ispred eurovizijske pozornice u svibnju

Podijeli na Facebook Twitter

Kako objavljuje agencija zadužena za prodaju ulaznica za ovogodišnji Eurosong, a prenosi esckaz.com, blizu 11 tisuća gledatelja bit će u areni u Kijevu za vrijeme održavanja natjecanja. Od toga će u prodaji biti 3300 ulaznica za stajaći prostor između pozornice i greenrooma, koji je na Eurosong uveden 2013. godine u Malmöu. Domaćini su od te godine u mogućnosti utrpati veći broj gledatelja u arenu. Ukupno 7000 ulaznica bit će za sjedeća mjesta, a pored njih bit će osigurana još 62 mjesta za invalidne osobe u kolicima. Barem trećina ulaznica (njih 3500) bit će osigurana za zainteresirane koji žive van Ukrajine, od kojih će 1200 biti dodjeljene eurovizijskim fan klubovima.

Na sljedećoj slici pogledajte skicu interijera arene koja će u svibnju ugostiti Eurosong 2017. “Fun zone” je stojeći prostor u kojem će biti 3300 ljudi, plavi i žuti dijelovi predstavljaju sjedeća mjesta, a zelenom bojom je obilježen greenroom u kojem će natjecatelji po četvrti put zaredom zajedno s publikom pratiti sva događanja na eurovizijskoj pozornici. Veličina scene na skici je 35.2 s 37.2 metara.

esckaz.com

Na sljedećem videu, od trenutka 5:30, pogledajte kako izgleda interijer prostora u kojem će biti održan 62. Eurosong. Prikazana je i animacija kako će sve to izgledati u svibnju, kada će biti održane dvije polufinalne i finalna večer ovogodišnjeg Eurosonga.

Iako se do prije prošlog tjedna činilo da ukrajinska televizija i organizatori Eurosonga 2017. kasne s mnogo čime, kroz samo nekoliko dana dobili smo informacije o pozornici, sloganu i logu, te i rasporedu zemalja kroz dva polufinala.

Eurosong 2017. će biti održan 9., 11. i 13. svibnja u glavnom gradu Ukrajine. Sudjelovat će rekordne 43 zemlje.

Eurosong 2017. – opća diskusija 

Komentara 3

  1. Ljudi, vi ste u zabludi – strop je visi upravo tamo gdje ce biti stage, nizi je sa suprotne strane gdje ce smjestiti greenroom. I 2014. u Danskoj se onaj hangar cinio malim pa ste vidjeli kakav su stage danci slozili.

  2. Ne čini se dobro. Slažem se, strop je niži u području pozornice… Hmm, ne sviđa mi se trenutno.

  3. čini mi se malo i skučeno nekako. strop mi je nisko šta ja znam na šta će ličit oto

Odgovori