Dana International otvara finale Eurosonga 2019.

Podijeli na Facebook Twitter
lady irena livejournal

Pobjednica Eurosonga 1998. godine Dana International otvorit će ovogodišnje finale 64. izdanja Eurosonga.

Ova će pjevačica izvesti dvije pjesme: svoju pobjedničku Diva te Tel Aviv.

Tel Aviv u originalu pjevaju Omer Adam i Arisa, čiji je autor Doron Medalie, autor pjesama Toy i Golden Boy. Podsjetimo, Omeru je i ponuđen nastup u finalu, no zbog održavanja Šabata (sedmi dan u tjednu, dan veselja i odmora) Adam je odbio ponudu organizatora.

Izraelski mediji najavljuju kako će Dana International izvesti svoju, drugačiju verziju pjesme s većom dozom orijentalnog prizvuka i mnoštvo plesača na sceni. Osim samog nastupa na početku finala, nezadovoljna svojom minutažom sudjelovat će i u sketchu s britanskim komentatorom Grahamom Nortonom. Naime, oboje ove godine slave obljetnice. Dana International će proslaviti dvadeset godina od kada je njezina pobjeda dovela Eurosong u Izrael, dok će Norton obilježiti deset godina komentiranja na BBC-u.

Podsjetimo, osim nje Eurosong će ove godine ponuditi mnoštvo sadržaja. Nastup su potvrdili i Madonna, prošlogodišnja pobjednica Netta Barziali, glumica Gal Gadot, te Måns Zelmerlöw, Eleni Foureira, Conchita Wurst i Verka Serduchka koji će zajedno izvesti Hallelujah, pobjedničku pjesmu Eurosonga 1979. godine.

KAN, izraelska nacionalna televizija i organizator ovogodišnjeg Eurosonga zadovoljni su napretkom u posljednjih par tjedana i  najavljuju šou koji će zadovoljiti i najstrože kritičare. Zadovoljni su velikim interesom za natjecanje te se nadaju kako će i gledatelji u dvorani kao i oni ispred malih ekrana uživati u nastupima koji se spremaju.

 

 

Komentara 2

Odgovori