DE 2016.: Srbiju predstavlja Dunja Jeličić

Podijeli na Facebook Twitter
RTS

Nakon što se sinoć saznalo da će Srbija imati svog predstavnika na Eurosongu 2017., Radio televizija Srbije danas je predstavila i svoju uzdanicu za “mini” Eurosong. Čast da brani boje srpske zastave dobila je, još uvijek dvanaestogodišnja, Dunja Jeličić. Na velikoj pozornici u Valletti 20. studenog, ona će pjevati pjesmu U la-la-la. Glazbu je skladao Vladimir Graić, dok su tekst zajedno priredile Dunja i Leontina Vukomanović.

Dunja je rođena 11. studenog 2003. u Beogradu i već je od malih nogu pokazala zanimanje za glazbu. Sa šest godina postaje članica dječjeg zbora Čarolija, a veću pažnju na sebe skreće prije dvije godine kada sudjeluje u prvoj sezoni Pinkovih zvezdica (natjecanje koje se u Hrvatskoj emitira na RTL-u pod imenom Zvjezdice).

RTS je u suradnji s Dečjim kulturnim centrom Beograda napravila izbor za predstavnika na ovogodišnjem Dječjem Eurosongu.

Komentara 2

  1. Super ona bas prava pesmica za JESC,pozitivna sa lepom univerzalnom porukom nadam se da ce napraviti show na sceni a sto se tice plasmana nadam se u prvoj polovici.

  2. Dunja dete drago … ja sam šokiran i to pozitivno . Pa prava bomba od pesmice. Sve je na mestu .. , melodija , ritam , aranžman, lepršavo , dovoljno dečije ali moderno . Odlična ekipa je to uradila… Brvop Bravo ..ovo je ujedno i najbolja srpska dečija pesma do sada. Ovo ne može omanuti .Videćemo konkurenciju , ali po meni bez imalo lažne skromnosti vrlo je izgledno i prvo mesto , najmanje top 3. Nikad nisam pratio dečiji esc nekom posebnom pažnjom ali eto ove hoću. SREĆNO !

Odgovori