Dječji Eurosong 2017. – prve probe: Cipar, Makedonija, Gruzija, Irska

Podijeli na Facebook Twitter
GPB

Nakon rješavanja poteškoća, vrijeme je za drugi dio današnjih prvih proba natjecatelja. U drugom dijelu današnjeg dana pratili smo probe Cipra, Makedonije, Gruzije i Irske.

Važna napomena: sutra, 22. studenog u 15:00 sati izaći će treći nastavak našeg projekta “Ususret Dječjem Eurosongu 2017.”.


 CIPAR


 MAKEDONIJA


 GRUZIJA


 IRSKA

Komentara 5

 1. Cipar – oke nastup, ali zbog pjesme ništa od top 7, 8
  Makedonija – sve je rečeno u ranijim komentarima, nadam se da će netko čitat komentare i totalno promjeniti nastup
  Gruzija – moj top5, nastup je odlčičan, pogotovo vokalno…ovo mora u top5, ako ne i u top3
  Irska – lijepa pjesma i ovako ukomponiran nastup ne smiju ostati nezapaženi 🙂

 2. Nadam se Irskom trijumfu ove godine. Malena je talentirana i nastup bi zaista mogao biti efektan na ekranu. Ne mora to biti pobjeda, ali top 5 bi bio itekako zasluzan. Ostalo dosadno, albanija cak zvuci dobro uzivo. 😊

 3. Cipar: Prije ju nisam volio i govorio sam da je kopija Marije Magdalene, ali nakon gledanja ovog videa pjesma mi se pomalo sviđa i nastup ima smisla. Čudno
  Makedonija: Izgleda da Makedonci doslovno shvaćaju Janinu rečenicu iz njene pjesme, “I will dance alone wherever I am the rhythm follows” lmao, nastup mi se sviđa i LED me pdosjeća na Poli Genovin nastup u 2016.
  Gruzija: Najbolji nastup za danas pokraj Albanije.
  Irska: Taj njihov “galski” jezik mi se stvarno dopada, pjesma i nastup nekako idu zajedno i sviđa mi se jednostavnost cijelog nastupa. Nadam se da će se ljudima svidjeti malena jer ima talent.

 4. Cipar-Nije nešto. Ima OK glas ali i pjesma i nastup su mi bezveze.
  Makedonija-Makedonci tradicionalno lošim nastupom uništili šansu za bilo kakvim dobrim rezultatom. Dobra je pjesma i ona ju dobro izvodi ali nastup prestatičan.
  Gruzija-Dosadno. Izvedbu spašava njegov odličan glas.
  Irska-PREESLATKO

Odgovori