[Druga proba] Cipar, Crna Gora, Finska

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Thomas Hanses

Nakon što jučer nije bilo proba zbog obilježavanja Dana sjećanja, nastavljaju se tehničke probe za Eurosong 2019. Delegacije i natjecatelji imaju točno 20 minuta kako bi riješili nedostatke s prvih proba, a tijekom današnjeg dana službena eurovizijska stranica će na YouTube staviti isječke nastupa u trajanju od 30 sekundi.

Prvi dio današnjih proba na našem portalu trajat će od 9:00 do 10:10, i sadržavat će izvještaje s probe Cipra, Crne Gore i Finske.


CIPAR

Razmišljamo naglas – Eurosong 2019.: 54/70 (9. mjesto)
Vaše najdraže pjesme – Eurosong 2019.: 4,115 (4. mjesto)

Peti dan proba otvorila je ciparska predstavnica, kojoj se ovog puta čuo glas. Također, osvjetljenje tijekom nastupa je bilo nešto svijetlije, i korišteno je više pirotehnike nego tijekom prve tehničke probe. Koreografija je bila na mjestu, međutim na nekolicinu mjesta su joj vokali zaštekali.

Foto: Thomas Hanses

Fotogalerija druge ciparske probe


CRNA GORA

Razmišljamo naglas – Eurosong 2019.: 36/70 (28. mjesto)
Vaše najdraže pjesme – Eurosong 2019.: 2,8305 (29. mjesto)

Za razliku od probe u subotu, muški dio crnogorske grupe D mol je na svojim odijelima imala neke detalje u zlatnoj boji. Rad kamere je poboljšan u odnosu na prvu probu, svi članovi imaju osmijeh na ustima na kraju pjesme, međutim koreografija i dalje izgleda neuredno.

Foto: Andres Putting

Fotogalerija druge crnogorske probe


FINSKA

Razmišljamo naglas – Eurosong 2019.: 31/70 (34. mjesto)
Vaše najdraže pjesme – Eurosong 2019.: 2,7227 (33. mjesto)

U odnosu na prvu probu, finski nastup nije doživio neke veće promjene, osim tijekom druge katrene, kada se kamera fokusira na Sebastiana, s projekcijom plesačice na ekranima. Također, kolege iz press-centra ističu kako se Sebastian vokalno poboljšao u odnosu na UMK. Kao i u ciparskom slučaju, nešto je jače osvijetljenje.

Foto: Thomas Hanses

Fotogalerija druge finske probe

Komentara 17

 1. 🇨🇾 Pjevački jako loša proba, ali vidi se da je Tamta imala nekih problema, nadam se da će do ponedjeljka popraviti inače Cipar tone, finale neupitno, nastup zanimljiv, već viđeno, jedino će možda ovaj Bumerang efekt na TVu izgledati jako jako dobro
  🇲🇪 Trude se i pokušavaju, ali mislim da plešu po rubu, sve je moguće, možda ih izvuče taj mladenački šarm i dječja karizma
  🇫🇮 Sebastian se popravlja, što mi je jako drago, ali čini mi se da Finska ostaje u PF, iako sam u neku ruku fan ove pjesme

 2. Cipar – pa nije toliko vokalno loše kao što ljudi govore, produkcija mora malo popraviti onaj boomerang efekt jer nije in-sync
  Crna Gora – Pokušavaju…
  Finska – Oči me bole od tih hlača omg, ali sve ostalo ok

 3. Cipar-koreografija mi se sviđa, vokali poprilično loši, sveukupno meh nastup
  Crna Gora-hvala, ne
  Finska-prosječna pjesma, prosječni vokal, prosječni nastup; ne bih htio da ovo prođe

 4. Crna Gora je samo potvrdila zadnje mjesto u polufinalu, ubjedljivo najgori performans ove godine, kao i pjesma zapravo

 5. Cipar- vokalno JAAAAKO loše. Ali scenski mi se sviđa. I kadriranje je odlično.
  Crna Gora- ne vidim što je toliko loše u ovom nastupu. Nije nešto dobro, ali da je TOLIKO loše…nije.
  Finska- Lol, bathroom break.

 6. Cipar – kadriranje podsjeća na “Fuego”, Tamta vokalno zakazala, može ona bolje.
  Crna Gora – Komedija i Bottom3 u polufinalu. Kad ih je svih 6 na pozornici točno se vidi koliko je ona zapravo mala, veliki nedostatak po meni.
  Finska – Poboljšana verzija u odnosu na nacionalno finale, ali opet Sebastian ima one grozne hlače i ne zvuči najbolje (iako bolje od prve probe).

 7. Kipar…Meni se ovo sada sve skupa ne dopada. Toliko je nastup klišeiziran, šablonski. Totalno predvidljiv..njeni pokreti noga uz nogu..jaaaoo ..jezivi ..pa to je bio hit tako se kretati scenom još pre 20 godina. Totalno fuego 2 i po meni jedva će uspeti biti u top 10. Publika će glasati, neko više neko manje…ali žiri daleko slabije. Scena OK, prati pesmu .Sve ostalo čist kliše.

  Crna and Gora… ključna reč TUGA . druga STRAŠNO, treća NEPOTREBNO, četvrta NEBITNO i peta KATASTROFA !

  Finska… stabilno, scena dovoljno ok, stari disko zvuk ali to ne pomera ljude, bar ne mnogo. Skromno u nastupu i nedovoljno za finale.

 8. Finska mi se čak i sviđa nastup, super pozadinu imaju. Plesačica je dosta dobra. Pjesma slabašna i prosječna. Dobra ideja.
  Crna Gora nažalost jako loša. I dalje su pjevači jako simpatični, ali to nažalost neće biti dovoljno bojim se za prolaz. Mogli su se više potruditi.
  Cipar ima odličan nastup, ali Tamta dosta slabije zvuči, a i izgleda u odnosu na spot. Šteta, pjesma ima puno više potencijala od ovoga što se nudi na pozornici.

 9. pogledo sam ukratko nastup cipra na njihovom acc na yt od neih 15ak sekundi.. na tvu to izgleda stvarno dobro ali nije wow kao sto se ocekivalo

Odgovori