Eurosong 2019.: Pogledajte kada nastupaju izravni finalisti

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: EBU/KAN

Nakon što su odradili probe, izravni finalisti Eurosonga 2019. iz grupe BIG5 otišli su na konferencije za novinare, na kojima su izvukli dio finala u kojem će nastupati. Koji papirić su izvukli, pogledajte u nastavku:

 • Francuska – drugi dio finala
 • Španjolska – drugi dio finala
 • Italija – drugi dio finala
 • Ujedinjeno Kraljevstvo – drugi dio finala
 • Njemačka – prvi dio finala

Podsjetimo, predstavnik domaćina Eurosonga 2019. Kobi Marimi nastupat će kao 14., što je određeno ždrijebom u ožujku.

Komentara 18

 1. Njemačka će očito biti zadnja, čega mi je jako žao jer mi je pjesma odlična. S njom će na dno Izrael( nema nešto za što bi se glasalo).

 2. A isuse Francuska 3.? Nemojte me zezat. Pjesma mi je baš naporna za slušanje i njena pobjeda bi bila pljuska 3 fenomenalne prethodne pjesme. Grozno.

 3. @tdlrhd slažem se….to bi bilo fkt fer
  Mada….po meni bi trebali napravit za finale 4 grupe (1-7, 8-13, 14-20, 21-26), a ne dvije (1-13,14-26).

 4. Zašto samo ne mogu raspodijeliti 3 u jednom i 3 u drugom
  ovo mi je stvarno bezveze gdje svi budu u istoj polovici dok samo jedna zemlja pašta

 5. Francuska je nastupom napravila ključnu stvar. Dala je glasačima nešto za glasat. Čak i ljudi kojima se ne sviđa on (ja prvi) dobiju priču i o debeloj i gluhoj curi koja te tjera da se bar na nekoj razini povežeš. Nikad za ovo ne bih glasao jer će njegova pobjeda dodatno srozat Eurosong, ali ne vidim razloga zašto netko tko prvi put gleda nastupe ne bi. Bravo la France! 🙂

 6. Od zemalja BIG 5 najviše sam očekivao od francuskog scenskog nastupa i to sam i dobio. Nije se za bezveze Francuska toliko digla na kladionicama.

 7. Francuska treca na kladionicama? :O Ma daj, ovo ne smije pobijediti. Ok je pjesma i nastup, ali da bude kandidat za pobjedu to je previse.

 8. @hirscher1 Ajme, stvarno! Nisam voljela pjesmu, izvođač mi je malo išao na živce, ali ovaj nastup je sve promijenio. Sve je na svom mjestu i dobilo je novu dimenziju. Moram priznati da sam oduševljena.

 9. Daa, bas mi je drago sto Miki nastupa u drugom dijelu finala. Red je da zatvore to finale u stilu 😄🎊

Odgovori