Gdje je i što radi: Brendan Murray

Podijeli na Facebook Twitter
EBU

“Sve što je lijepo kratko traje”, kaže narodna poslovica, a to vrijedi i za sve one koji su na bilo koji način imali doticaj s Eurosongom. Za ta dva tjedna radi se i po nekoliko mjeseci ili pak i cijela godina, a onda kad dođe sam događaj to proleti nevjerojatnom brzinom. Sami sudionici, predstavnici svojih zemalja, znaju to najbolje. A što nakon toga?

Glazbenici nastavljaju svojim putem, a eurovizijski obožavatelji ih prate u svakom koraku. Tako se irski predstavnik s Eurosonga 2017. Brendan Murray našao među sudionicima britanske inačice talent šoua X Factor.

Na audiciji izveo je pjesmu We Don’t Take Clothes Off od Elle Eyre i to iz trećeg pokušaja i na kraju dobio četiri Da od svih članova žirija.

Nakon što je prošao fazu koja se zove Six Chair Challange i pripao grupi Mladići, kojima će u ovoj sezoni mentor biti bivši član grupe One Direction Louis Tomlinson, u dijelu zvanom Judges Houses, Brendan je izveo pjesmu Nothing Compares 2U i izborio mogućnost učestvovanjau live emisijama koje tek predstoje.

Kako će se pokazati i hoće li postati prvi pobjednik u nekom talent šou nakon sudjelovanja na Eurosongu, ostaje da se vidi, a mi vas podsjećamo kako je izgledalo prošle godine kada je u Kijevu pjevao Dying To Try.

Komentara 2

  1. Gledao sam.njegovu audiciju, mali je rasturio. I to sto je pokusao s pjesmom koja mu nije odgovarala a kasnije ga je Simon nagovorio da izvede spomenutu koju je izveo savrseno. Iako sam mislio da se to desilo prije esc, iznenadio sam se kad sam vidio da je to nova sezona. 😊

Odgovori