Irina i Jana predstavljaju Srbiju u Tbilisiju

Podijeli na Facebook Twitter
Source: Facebook/Credit: Predrag Pešić

Na ovogodišnjem Dječjem Eurosongu Srbiju će predstavljati duo kojeg čine Irina Brodić i Jana Paunović s pjesmom “Ceo svet je naš”, javila je Radio-televizija Srbije na svojoj službenoj internet stranici.

Irina i Jana pjevat će pjesmu čiju glazbu potpisuju Ognjen Cvekić, Lejla Hot i Irina Brodić, dok je za tekst uz Ognjena i Lejlu zaslužna i Jana Paunović. Aranžam potpisuje Ognjen Cvekić.

U specijalnoj emisiji “Dečja pesma za Evropu” uživo su izvede sljedeće tri skladbe koje su bile u konkurenciji za predstavljanje Srbije u Tbilisiju: “Ove zvezde smo ti i ja” koju je izvela Darija Vračević, “Ceo svet je naš” u interpretaciji Irine Brodić i Jane Paunović i “Šta je svet bez ljubavi” koju je otpjevala Irina Arsenijević.

Glasovanjem petočlanog stručnog žirija u sastavu skladatelj, aranžer i dirigent Vojkan Borisavljević, pjevačica i nekadašnja sudionica na Dječjoj pjesmi Eurovizije Nevena Božović, dirigent zbora “Kolibri” Ljiljana Ranđelović, glazbeni urednik u RTS-u Čeda Hodžić i pjevač Zoran Kiki Lesendrić, izabrana je pobjednička pjesma, a kako je tekao sam izbor gledatelji će moći da vide u subotu od 12.30 sati na Prvom programu RTS-a.

Malo prije same nacionalne televizije Srbije, jedna od autorki skladbe podelila je ovu radosnu vijest na svom Instagram profilu.

Podsjetimo, Irina i Jana će svoju pjesmu “Ceo svet je naš” u ime Srbije izvesti 26. studenog na velikoj pozornici u Tbilisiju.

Komentara 1

  1. Zvuči zanimljivo, očekujem dobru pjesmu. A djevojčice imaju biografije na kojima bi im i odrasli muzičari pozavidjeli. Svaka čast.

Odgovori