Kako diše regija – pjevači

Podijeli na Facebook Twitter

Nakon što su prije dva dana predložili grupe koje bi voljeli vidjeti na Eurosongu, Bojan Petrović, Milka Malezanova Timotej Jerman danas će s nama podijeliti svoj izbor za pjevača koji bi trebao predstavljati njihovu zemlju iduće godine u Izraelu.


SAŠA KOVAČEVIĆ

Iako ima nekolicina dobrih muških vokala u Srbiji vrijednih pažnje, bilo mi je malo teže sjetiti se i odabrati nekog. Nekako uvijek mi je prvi na um dolazio Saša Kovačević. Nisam bio siguran da li izabrati njega jer ne znam kako bi on odradio scenski nastup, koji je vrlo bitan uz pesmu. Istina je da je čovek „eye candy“ tip i da ne bi ostao neprimjećen, ali poznavajući njegove ranije nastupe nije bio sklon pretjeranim pokretima i nekim koreografijama. No, ipak nije isključeno da bi se za potrebe Eurosonga potrudio. Kada je riječ o tipu pjesama, to bi mogle biti neke poput njegovih „Branim“, „Lapsus“ (koje su inače obrade grčkih pjesma) ili „Temperatura“.


BOBI ANDONOV

Od muških vokala željela bih vidjeti Bobija Andonova koji je predstavljao Makedoniju na Dječjem Eurosongu 2008. godine u Limassolu sa pjesmom “Prati mi SMS”, kada je osvojio jedan od najboljih makedonskih plasmana na tom natjecanju – visoko peto mjesto. Bobi je bio i jedan od finalista showa Australia’s Got Talent 2010. godine. Dopada mi se njegov stil glazbe, a o pjevanju i da ne pričam. S obzirom da je on i kompozitor i producent mogao bi sam sebi napisati pjesmu koja bi se sigurno dobro plasirala.


RUDI BUČAR

Ako bi Sloveniju predstavljao muški pjevač, volio bih da je to upravo Rudi Bučar. Rođeni Izolanin, ovaj četrdesetogodišnjak je već tri puta pokušao doći na Eurosong kao autor i izvođač pjesme, a najbliže je do predstavljanja Slovenije došao 2015. godine kada je s bendom Fignoni osvojio drugo mjesto, odmah iza Maraaye. Mislim da bi na EMI i Eurosongu najbolje uspio kao kantautor.

Komentara 3

  1. A Lukijan Ivanovic? Sada slusam njegove pesme … Pa on je fenomenalan! Glas, tekst, melodija, pa i stas, sve mu je za cistu 10! 😊

  2. Da moze Sasa Kovacevic! Za Makedonce ponovo Lozanov samo ovoga puta sam. Hrvati Tony obavezno! A sta je sa Rudan Miranom? Da li on jos peva? To bi bio izbor za Sloveniju.

Odgovori