Koja je pjesma povratničkih izvođača bolja? (1) – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Koja je pjesma povratničkih izvođača bolja? (1)

  11 min za čitanje   18 komentara

Nakon otkazivanja Eurosonga 2020., postalo je jasno da će sve televizije koje se odluče za nastup na idućem Eurosongu same morati odlučiti hoće li zadržati nesuđene predstavnike ili će za 2021. godinu birati nove. Shodno internom odabiru televizija ili ponovno ostvarenim pobjedama na nacionalnim izborima, ove ćemo godine na eurovizijskoj pozornici gledati 26 izvođača koji su na istoj trebali nastupiti i prošle godine.  U ovom članku donosimo vam prvih 13 izvođača i pitamo vas – koja vam je pjesma bolja, ona namijenjena za nikad održani Eurosong 2020. ili ona namijenjena za skorašnje izdanje Eurosonga? Svoje odgovore možete dati u anketama koje se zatvaraju u ponedjeljak 22. ožujka u 18 sati.

Australija – Montaigne

Početkom veljače prošle godine, Australija je svog predstavnika za Eurosong 2020. birala putem drugog izdanja tamošnjeg izbora Australia Decides. U konkurenciji od deset izvođača, pobjedu je odnijela Montaigne s pjesmom Don’t Break Me. Nažalost, ova pjesma nije ugledala svjetla eurovizijske pozornice, a uoči samog otkazivanja Eurosonga zauzimala je 16. mjesto na kladionicama.

YouTube video

Potvrdu o internom izboru Montaigne i za 2021. godinu dobili smo ubrzo nakon otkazivanja prošlogodišnjeg Eurosonga. Početkom travnja, televizija SBS potvrdila je da će ova pjevačica putovati u Rotterdam i ove godine, a pjesma s kojom će nastupiti izabrana je internim putem. Početak ožujka donio nam je i objavu te pjesme – nakon Don’t Break Me, Montaigne u Rotterdam ide sa Tehnicolour, a kladionice joj u trenutku pisanja ovog članka predviđaju 24. mjesto.

YouTube video

anketa 1637

Koja pjesma australske predstavnice Montaigne vam se više sviđa?

Ukupno glasova: 340

 • "Don't Break Me" [239 / 70%]
 • "Tehnicolour" [101 / 30%]

Austrija – Vincent Bueno

Austrija je prošle godine po peti put zaredom svog predstavnika izabrala interno, a odabir je pao na tada 34-godišnjeg pjevača Vincenta Buena. Bueno je na Eurosongu 2020. trebao otpjevati pjesmu Alive, koja je bila interno odabrana i objavljena početkom ožujka. Pjesma nije oduševila eurovizijske obožavatelje, a kladionice su joj predviđale 31. mjesto.

YouTube video

Početkom ožujka objavio je Alive, a krajem tog mjeseca saznao da i iduće godine putuje na Eurosong. Austrijska televizija ÖRF nedugo nakon otkazivanja prošlogodišnjeg Eurosonga, odlučila je zadržati svojeg nesuđenog predstavnika, a pjesma je ponovno bila interno odabrana. Godinu dana nakon objave pjesme Alive, Vincent je predstavio svoju ovogodišnju eurovizijsku uzdanicu – pjesmu Amen koja trenutno na kladionicama zauzima 23. mjesto.

YouTube video

anketa 1638

Koja pjesma austrijskog predstavnika Vincenta Buena vam se više sviđa?

Ukupno glasova: 312

 • "Alive" [165 / 53%]
 • "Amen" [147 / 47%]

Azerbajdžan – Samira Efendi

Azerbajdžan je na prošlogodišnjem Eurosongu trebala predstavljati Samira Efendi, koja je bila odabrana u konkurenciji od šestero izvođača. Izbor predstavnice odvijao se internim putem, jednako kao i izbor pjesme. Desetak dana nakon objave imena predstavnice Azerbajdžana, predstavljena je i njezina pjesma pod nazivom Cleopatra kojoj su kladionice predviđale odličan plasman – deveto mjesto.

YouTube video

Još u ožujku prošle godine nakon otkazivanja Eurosonga, azerbajdžanska televizija Ictimai TV objavila je kako će se za Eurosong 2021. zadržati Samira Efendi.  Uz ovu objavu, bio je objavljen je i natječaj za pjesmu koju će 29-godišnjakinja izvesti na Eurosongu 2021. na koji je pristiglo 229 pjesama. Onu koju će Samira izvesti na ovogodišnjem Eurosongu interno je izabrao stručni žiri, a prošlog tjedna saznali smo da se radi o pjesmi Mata Hari, koja u trenutku pisanja ovog članka na kladionicama zauzima 18. mjesto.

YouTube video

anketa 1639

Koja pjesma azerbajdžanske predstavnice Samire Efendi vam se više sviđa?

Ukupno glasova: 366

 • "Cleopatra" [235 / 64%]
 • "Mata Hari" [131 / 36%]

Belgija – Hooverphonic

Vrlo rano, već u listopadu 2019., saznali smo da Belgija na Eurosong 2020. šalje grupu Hooverphonic. Uz interni odabir predstavnika, ova je zemlja internim putem izabrala i pjesmu koju smo premijerno čuli sredinom veljače prošle godine. Hooverphonic je na Eurosongu 2020. trebao izvesti pjesmu Release Me koju su kladionice stavile na 17. mjesto.

YouTube video

Interno je odlučeno da će grupa Hooverphonic, koja je u međuvremenu promijenila pjevačicu, predstavljati Belgiju i na Eurosongu 2021. I ove je godine pjesma izabrana interno, a početkom ožujka saznali smo da pjesmu Release Me mijenja pjesma pod nazivom The Wrong Place, koja trenutno zauzima 17. mjesto na kladionicama.

YouTube video

anketa 1640

Koja pjesma belgijskih predstavnika, grupe Hooverphonic, vam se više sviđa?

Ukupno glasova: 306

 • "The Wrong Place" [198 / 65%]
 • "Release Me" [108 / 35%]

Bugarska – Victoria

Nakon godinu dana pauze, Bugarska se odlučila vratiti na 65. izdanje Eurosonga. Predstavnica ove zemlje za Eurosong 2020. bila je interno izabrana, a već u studenom saznali smo da će boje Bugarske u Rotterdamu braniti Victoria. Uz predstavnicu, internim putem bila je izabrana i pjesma Tears Getting Sober, koja je predstavljena u ožujku. Pjesma je odlično bila prihvaćena od strane eurovizijskih obožavatelja, a uoči samog otkazivanja Eurosonga kladionice su joj predviđale pobjedu.

YouTube video

Victoria je interno izabrana i za sudjelovanje na Eurosongu 2021., ali odabir pjesme odvijao se malo drugačijim putem. Naime, pjevačica je objavila šest potencijalnih eurovizijskih pjesama te dala mogućnost fanovima da izraze svoje mišljenje o svakoj od njih. Iako je pjesma na kraju bila odabrana internim putem, na odluku su uvelike utjecali komentari pristigli od strane eurovizijskih obožavatelja. U konačnici, Victoria je putem posebnog koncerta otrkila da će ove godine Bugarsku predstavljati s pjesmom Growing Up Is Getting Old. Ovog puta kladionice Bugarskoj ne predviđaju prvo mjesto, no i dalje predviđaju visok plasman – peto mjesto.

YouTube video

anketa 1641

Koja pjesma bugarske predstavnice Victorie vam se više sviđa?

Ukupno glasova: 316

 • "Tears Getting Sober" [251 / 79%]
 • "Growing Up Is Getting Old" [65 / 21%]

Češka – Benny Cristo

Češka televizija ČT putem službene eurovizijske aplikacije otvorila je glasovanje za izbor svojeg predstavnika za Eurosong 2020. Biralo se između sedmero kanditata, a izbor je pao na Bennyja Crista i pjesmu Kemama kojoj su kladionice uoči otkazivanja Eurosonga predviđale 27. mjesto.

YouTube video

Sredinom svibnja prošle godine, televizija ČT objavila je da će Benny Cristo predstavljati Češku i na ovogodišnjem Eurosongu. Za razliku od prošle, ove je godine pjesma izabrana internim putem te nosi naslov omaga. Pjesmu smo premijerno čuli sredinom veljače, a ako je suditi prema kladionicama, Češkoj neće donijeti dobar plasman – trenutno se nalazi na 30. mjestu.

YouTube video

anketa 1642

Koja pjesma češkog predstavnika Bennyja Crista vam se više sviđa?

Ukupno glasova: 294

 • "omaga" [193 / 66%]
 • "Kemama" [101 / 34%]

Estonija – Uku Suviste

Treći je put nastupio na Eesti Laulu i pobijedio. Uku Suviste pobjedom na estonskom izboru 2020. godine postao je predstavnik ove zemlje za Eurosong koji je bio na rasporedu u svibnju te godine. Pjesma s kojom je trebao nastupati nosi naziv What Love Is, a na kladionicama je uoči otkazivanja Eurosonga držala tek 38. mjesto.

YouTube video

Otkazivanje Eurosonga nije promijenilo planove estonske televizije ERR koja je odmah objavila da će se Eesti Laul održati i 2021. godine, a nesuđenom predstavniku ponuđeno je izravno mjesto u polufinalu. Uku Suviste ovu je ponudu prihvatio i s pjesmom The Lucky One prvo uspješno prošao u finale, a zatim i pobijedio. Ovom pobjedom Uku je ponovno osigurao put u Rotterdam, no kladionice mu ponovno ne predviđaju dobar plasman – trenutno drži 38. poziciju.

YouTube video

anketa 1643

Koja pjesma estonskog predstavnika Ukua Suvistea vam se više sviđa?

Ukupno glasova: 269

 • "The Lucky One" [200 / 74%]
 • "What Love Is" [69 / 26%]

Grčka – Stefania

Grčka televizija ERT internim je putem za Eurosong 2020. izabrala mladu Stefaniu Liberakakis, a prvog dana ožujka predstavljena je i njezina pjesma SUPERG!RL. Pjesma je bila izabrana internim putem, a kladionice su uoči otkazivanja Eurosonga grčku predstavnicu smjestile na 19. mjesto.

YouTube video

ERT je televizija koja je među prvima objavila kako će ih na Eurosongu 2021. predstavljati ista pjevačica koja ih je trebala predstavljati i na otkazanom Eurosongu. Stefanijina ovogodišnja pjesma ponovno je izabrana internim putem te nosi naziv Last Dance. Svjetlo dana pjesma je ugledala početkom ožujka, a trenutno se na kladionicama nalazi na 15. mjestu.

YouTube video

anketa 1644

Koja pjesma grčke predstavnice Stefanije vam se više sviđa?

Ukupno glasova: 305

 • "Last Dance" [195 / 64%]
 • "SUPERG!RL" [110 / 36%]

Gruzija – Tornike Kipiani

Tornike Kipiani je pobjedom na gruzijskom Idolu automatski postao predstavnik Gruzije za Eurosong 2020., a pjesma Take Me As I Am, koju je trebao izvesti, izabrana je internim putem.  Početak ožujka donio je objavu ove pjesme kojoj su kladionice uoči otkazivanja Eurosonga predviđale 14. mjesto.

YouTube video

Gruzijska televizija GPB internim je putem odlučila da će Tornike ovu zemlju predstavljati i na ovogodišnjem Eurosongu. Ove godine pjevač izvodi također interno izabranu pjesmu You, koja je objavljena početkom ovog mjeseca, a u trenutku pisanja ovog članka, kladionice gruzijskom predstavniku predviđaju 35. mjesto.

YouTube video

anketa 1645

Koja pjesma gruzijskog predstavnika Tornike Kipianija vam se više sviđa?

Ukupno glasova: 250

 • "Take Me As I Am" [181 / 72%]
 • "You" [69 / 28%]

Irska – Lesley Roy

Irska televizija RTÉ internim je putem za nastup na Eurosongu 2020. izabrala Lesley Roy i pjesmu Story Of My Life. Ova brza i poletna pjesma bila je predstavljena početkom ožujka prošle godine, a u trenutku otkazivanja Eurosonga na kladionicama je držala 22. mjesto.

YouTube video

Krajem prošle godine saznali smo da je internim putem televizija RTÉ izabrala Lesley i za Eurosong 2021. Osim internog odabira predstavnice, i ove je godine internim putem odabrana i pjesma s kojom će Lesley nastupiti na Eurosongu. Nakon Story Of My Life, irska se predstavnica na Eurosong vraća s pjesmom Maps, koju smo premijerno čuli krajem veljače, a koja na kladionicama trenutno drži 26. mjesto.

YouTube video

anketa 1646

Koja pjesma irske predstavnice Lesley Roy vam se više sviđa?

Ukupno glasova: 288

 • "Maps" [210 / 73%]
 • "Story Of My Life" [78 / 27%]

Island – Daði & Gagnamagnið

Islandski predstavnici Daði & Gagnamagnið slovili su za jedne od favorita Eurosonga 2020., a svoju su kartu za Rotterdam osigurali nakon pobjede na prošlogdišnjem izdanju Söngvakeppnina. Pjesma Think About Things osvojila je eurovizijske fanove diljem Europe i svijeta stoga ni ne čudi da je na kladionicama držala visoko četvrto mjesto.

YouTube video

Islandska televizija RÚV nije odustala od velikih favorita nikad održanog Eurosonga te je internim putem odlučila kako će Daði & Gagnamagnið predstavljati ovu nordijsku zemlju i 2021. godine. Pjesmu Think About Things naslijedila je interno izabrana pjesma 10 years, koja je objavljena sredinom ovog mjeseca, a kladionice joj trenutno predviđaju osmo mjesto.

YouTube video

anketa 1647

Koja pjesma islandskih predstavnika, Daðija Freyra i grupe Gagnamagnið, vam se više sviđa?

Ukupno glasova: 303

 • "Think About Things" [266 / 88%]
 • "10 Years" [37 / 12%]

Izrael – Eden Alene

Pobjedom na talent natjecanju HaKokhav HaBa L’Eurovizion, Eden Alene je osigurala svoj nastup na Eurosongu 2020. Pjesma s kojom će se mlada pjevačica predstaviti birala se kroz izraelski izbor pod nazivom The Next Song For Eurovision. U ovom je izboru Eden izvela četiri pjesme, a kombinacija glasova publike i žirija odlučila je da će na Eurosongu 2020. predstavnica Izraela izvesti pjesmu Feker Libi koju su kladionice smjestile na 18. mjesto.

YouTube video

Izraelska televizija KAN odmah nakon otkazivanja Eurosonga 2020. internim je putem ponovno izabrala Eden i za nastup ove godine, a pjesma se birala kroz posebno izdanje izbora HaShir Shelanu L’Eurovizion. Nakon što je 200-tinjak pjesama stiglo na natječaj, devet je pjesama prošlo na internetsko glasovanje, a na koncu su ostale tri koje je Eden izvela na spomenutom izboru. U konačnici, publika je internetskim glasovanjem odlučila kako će Eden u Rotterdamu izvesti pjesmu Set Me Free, koja trenutno na kladionicama drži 22. mjesto.

YouTube video

anketa 1648

Koja pjesma izraelske predstavnice Eden Alene vam se više sviđa?

Ukupno glasova: 296

 • "Feker Libi" [210 / 71%]
 • "Set Me Free" [86 / 29%]

Latvija – Samanta Tīna

Latvija je svojeg predstavnika za Eurosong 2020. birala putem nacionalnog izbora Supernova, a u konkurenciji od devet natjecatelja, pobjedu je odnijela Samanta Tīna s pjesmom Still Breathing. Kladionice latvijskoj predstavnici nisu predviđale dobar plasman budući da se uoči otkazivanja Eurosonga nalazila tek na 35. mjestu.

YouTube video

Latvijska televizija LTV po prvi je puta u povijesti internim putem izabrala predstavnika za Eurosong i odlučila u Rotterdam ponovno poslati Samantu Tīnu. Still Breathing naslijedila je pjesma The Moon Is Rising, koja je izabrana internim putem, a predstavljena sredinom ovog mjeseca. U trenutku pisanja ovog članka, The Moon Is Rising na kladionicama drži malo bolje mjesto od svoje prethodnice – nalazi se na 33. mjestu.

YouTube video

anketa 1649

Koja pjesma latvijske predstavnice Samatne Tine vam se više sviđa?

Ukupno glasova: 276

 • "Still Breathing" [173 / 63%]
 • "The Moon Is Rising" [103 / 37%]

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
18
PODIJELI ČLANAK

Rasprava18

 1. Tristan — 23. ožujka 2021. u 10:21

  Bolje pjesme u 2020: Australija, Azerbajdžan, Belgija, Gruzija, Island, Izrael, Latvija

  Bolje pjesme u 2021: Austrija, Bugarska, Češka, Estonija, Grčka, Irska,

 2. Nikolina Hajnić — 20. ožujka 2021. u 19:55

  Austrija, Azerbajdžan, Grčka i Gruzija su mi bolji ove godine. Bugarska mi je jednako divna i ne mogu se odlučiti. Ostali su mi bili bolji lani, s tim da mi većina zapravo zvuči kao nastavak na prošlogodišnju pjesmu, slabiji, nažalost.

 3. Lazergirl — 20. ožujka 2021. u 15:15

  AUSTRALIJA 2020.
  AUSTRIJA 2020.
  AZERBAJDŽAN 2021.
  BELGIJA 2020.
  BUGARSKA 2020.
  ČEŠKA 2020.
  ESTONIJA 2020.
  GRČKA 2020./2021.
  GRUZIJA 2020.
  IRSKA 2020.
  ISLAND 2020.
  IZRAEL 2020./2021.
  LATVIJA 2020.

 4. Sekret — 20. ožujka 2021. u 14:11

  Australija – 2020.
  Austrija – 2021.
  Azerbajdžan – 2020.
  Belgija – 2020.
  Bugarska – 2020.
  Češka – 2020.
  Estonija – 2021.
  Grčka- 2021.
  Gruzija – 2020.
  Irska – 2021.
  Island – 2020.
  Izrael – 2020.
  Latvija – 2020.

  Dakle bolje pjesme iz ove grupe su mi bile 2020.
  Čekam drugi dio ?

 5. LoveWave — 20. ožujka 2021. u 09:42

  Australija, 2021.
  Austrija, 2020./2021.
  Azerbajdžan, 2020.
  Belgija, 2020.
  Bugarska, 2020.
  Češka, 2021.
  Estonija, 2021.
  Grčka, 2020./2021.
  Gruzija, 2020.
  Irska, 2021.
  Island, 2020.
  Izrael, 2020.
  Latvija, 2020.
  Mahom mi je bolja 2020. Za ovu godinu i dalje tvrdim da mi je najgora još od 2011.?

 6. Tonks — 20. ožujka 2021. u 00:29

  @arcticmonkey-2 u potpunosti dijelim mišljsnje s tobom što se tiče Australije katastrofa po meni, bit će kriminalno ako ovo uđe u finale.
  Od povratnika u moj top 5 ide Austrija koja me oduševila na prvu, dok je Victoria koja mi je lani prva bila na listi ove godine nešto niže ali i dalje u top 10.
  Mnogo bolje pjesme nego lani mi definitivno ima Belgija i Estonia, iz ove skupine. A najveće razočarenje Gruzija koja mi je lani bila u top 5.

 7. Niko bitan — 19. ožujka 2021. u 22:24

  Australija:2020
  Austrija: 2020
  Azerbejdžan: 2020
  Belgija: 2021
  Bugarska: 2020
  Češka: 2021
  Estonija: 2021
  Grčka: 2021
  Gruzija: 2020
  Irska: 2021
  Island: 2020
  Izrael: 2020
  Letonija: 2020

 8. Arctic Monkey — 19. ožujka 2021. u 21:48

  Jesam li ja jedini kojem je Australija neslusljivo grozna i poslednja ove godine? Toliko mrzim tu pesmu da kada gledam neki top ili tako nesto premotam je i toliko je mrzim da je cak spasila Ukrajinu od poslednjeg mesta u mom top39. To se sve desilo nakon onog pregroznog nastupa na stadionu sto je kao official video. Ja ne znam kako je stadion nije izvizdao, svaka im cast. Ona je ok curica ali pesma, pevanje i pojava na sceni oooh NO.

 9. Arctic Monkey — 19. ožujka 2021. u 21:40

  U ovoj grupi iskljucivo i SAMO Grcka mi je jednako dobra, s tim da ipak malo vise volim proslogodisnju. Apsolutno sve ostale zemlje glasao sam za pesme 2020. I to mi je jako bzv ali jbg.

 10. Mario — 19. ožujka 2021. u 19:47

  Na žalost slabo ovakve vijesti se ovdje pročitaju pa evo o Albininom nastupi https://dnevnik.hr/showbuzz/celebrity/branimir-mihaljevic-u-intervjuu-otkrio-sve-o-eurosongu-i-suradnji-s-albinom—643650.html

 11. Bulbasaur — 19. ožujka 2021. u 19:38

  Neću tolerirati ovakvo šikaniranje Senhit

 12. sunflower — 19. ožujka 2021. u 19:24

  Australija-Obadvije su katastrofalne, ako moram birati manje loša je Don't break me, koja mi je bila na zadnjem mjestu.
  Austrija-Podjednake su. Amen mi je možda malo draža.
  Azerbejdžan-Bolja je ove godine, Cleopatra mi se nije sviđala.
  Belgija-Release me mi je bila u top 5 ili 6, ove godine mi je 16.
  Bugarska-Tears getting sober je bolja, iako ne razumijem toliki hype. A ovogodišnja pjesma je čista dosada.
  Češka-Ovogodišnja je bolja. Dosta mi je porasla u topu, zabavna pjesma.
  Estonija-Volim obadvije, s tim da What love is puno više.
  Grčka-Ove godine mi je 1. u topu, to sve govori.
  Gruzija-Podjednake su, teško mi se bilo odlučiti, ali ajmo reći You. Lijepa atmosfera.
  Irska-Story of my life bolja.
  Island-Prošlogodišnja pjesma bolja. Overrated, ali simpatično.
  Izrael-Ne sviđa mi se ni jedna. Set me free je manje loša.
  Latvija-Prošle godine mi je bila 3., ove godine me razočarala, ali jako mi je draga.

 13. Chandler — 19. ožujka 2021. u 19:16

  Ubedljivo najveci fokus ovogodisnjeg ESCa, planirani ucesnici za propalu 2020. koji sada "za stvarno" ucestvuju 2021. Po meni neki utisci nakon nekoliko presusavanja:
  Australija – nesudjena proslogodisnja mi bolja. Ovovogodisnja mi uzivo zvuci kao horor.
  Austrija – definitivo nesudjena proslogodisnja. Sa ovogodisnjom mislim da gotovo sigurno leti kuci.
  Azerbejdzan – e ovde je vec tesko. Mada prednost sada djem ovogodisnjoj, zato sto mi Kleopatra malo dosadila.
  Belgija – ovogodisnja mi bolja. Najvise zbog pevacice grupe koja vise ide ovom stilu nego ona koja je prosle godine trebala ici.
  Bugarska – i jedna i druga, ali mala prednost nesudjenoj proslogodisnjoj.
  Ceska – ovogodisnja mi bolja, ali mislim da leti kuci.
  Estonija – ni jedna ni druga, ali ako vec moram da biram, neka bude ovogodisnja.
  Gruzija – nesudjena proslogodisnja. Ovogodisnja je toliko dosadna.
  Grcka – ovogodisnja. Zna malo da bude dosadna, ali bar ne zvuci kao decja pesmica iz prosle godine, tako da napredak.
  Island – ovogodisnja, zbog uzivo izvedbe koja zvuci odlicno, mnogo bolje nego studijska verzija.
  Irska – definitivno ovogodisnja, iskreno voleo bih je videti u finalu.
  Izrael – nesudjena proslogodisnja. Ovogodisnja mi je ok, slusljiva, ali malo i klimava i sterilna…
  Letonija – nesudjena proslogodisnja jezio sam se na tu pesmu. Ovogodisnja mi je sam meh.

 14. Piceza — 19. ožujka 2021. u 19:07

  Aha prvi dio, sorreh ???

 15. Piceza — 19. ožujka 2021. u 19:04

  A Ukrajina se nije vratila sa istim izvođačem tj grupom?

 16. Yakoov — 19. ožujka 2021. u 18:59

  Izrael navodno radi kompletni revamp pjesme i nadam se da će Eden dobiti bombastičniju pjesmu kakvu ona i zaslužuje jer budimo iskreni,ona to i zaslužuje. ??❣

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?