“La Forza” ipak uz projekcije!

Podijeli na Facebook Twitter
Kairit Leibold/ERR

Iako se mislilo da će Elina Nechayeva morati nastupati u Lisabonu bez videoprojekcija koje je imala na Eesti Laulu 2018, ova telenovela je ipak dobila svoj sretan kraj jer je danas objavljeno kako su sponzori uskočili u zadnji čas. Estonska delegacija postigla je dogovor sa ovim kompanijama: Saku Suurhall (inače dvoranom u kojoj se održava finale Eesti Laula), Carglass, Estravel (najveća putnička agencija u Estoniji) i River Island. Dodatna sredstva još su dobivena od Elininog menadžmenta i ERR.

Mart Normet, predsjednik estonske delegacije, proveo je posljednjih par tjedana kako bi uspio osigurati Elini ove videoprojekcije na haljini te je rekao kako “Eurosong može biti teška igra ako ste mala nacija sa velikim idejama“. Na to se također nadovezao sa izjavom “da sigurno postoje skeptici koji smatraju da je ovo bio marketinški trik, ali smo bili izuzetno blizu tome da odustanemo od ideje haljine s videoprojekcijama na haljini i naš plan B je bio spreman.”Sama Elina je rekla kako je njezin jedini cilj da na pozornici da sve od sebe, i iskazala svoju zahvalnost svim sponzorima i fanovima na pozornici

Je li cijela ova saga bila jeftini marketinški trik koji će komentatori sigurno spomenuti u najavi La Forze, ili ERR i estonska delegacija stvarno nisu razmišljali toliko unaprijed da osiguraju sredstva za nastup kakav žele i kakav su prikazali na nacionalnom finalu, prosudite sami.

Komentara 10

 1. Pjesma će na kraju završiti među TOP 5, ali iz jednog prostog razloga, a to je zbog Elininog vokala. Po meni pjesma nije ništa posebno i mislim da je definitivno promašila natjecanje. Mislim da je haljina već viđena, ako se ne varam, natjecateljica Albanije ili Gruzije je jedne godine imali sličnu haljinu.

 2. Dobro je netko napisao na forumu da se naslikava po New Yorku i Miamiju na Instagramu, ima turbo bogatog dečka i onda kuka kako nema love. Jasno mi je bilo od samog početka ako su imali love za nacionalno finale da će naći i za nastup u Portugalu.

 3. Ova pjesma uopce nije sad nesto high class kaj bi se reklo, uopce si je ne pustam doma da je slusam, no ova izvedba je apsolutno high class, cista dvanaestica, Ruskinja ostavlja bez daha, nevjerojatno! Koliko izraelska pjesma ima pozitivan naboj i tjera
  te da zapleses i zapjevas toliko ti estonska izvedba oduzima dah.

 4. @angelo96 Joj, molim te. Euphoriu nitko nece skinuti s trona jos nekoliko godina. Barem dok se tehnologija jos malo ne usavrsi pa ce pjevaci nastupati u publici a cijela arena tehnicki bude pozornica, ukljucujuci i publiku…
  Dakle, drago mi je sto su uspjeli. Marketinski trik ili ne, totalno nebitno. Izazvao je uspjesnu reakciju.

 5. Bio marketinški trik il ne-nije mi bitno.
  Bitno mi je da je ova “telenovela” imala španjolski ,a ne turski kraj tako da je sve sretno završilo.
  Očekujem ogromno visoko mjesto Estoniji.
  Želim im pobjedu!
  Ovaj nastup je ruku na srce-bolji od svih nastupa ikada viđenih-pa čak i od godinama cijenjene Euphorije.
  Ovaj nastup možda bih mogao usporediti s prošlogodišnjom UK koja je imala prekrasan nastup.
  La forza #top1

 6. E sada su sigurno u finalu, ovo će se žiriju maksimalno svidjeti. Ne vidim ju kao pobjednicu.
  Trenutno sam predviđanja da bi Francuska mogla odnijeti trofej. Svakim trenutkom raste na kladionicama i vjerujem da će kod publike jako dobro proći.

Odgovori