Od sutra: Razmišljamo naglas – Beovizija 2019.!

Podijeli na Facebook Twitter
Filip Vale

Iako se strasti oko Dore još uvijek nisu sasvim smirile, nacionalni izbori ne staju, pa tako u Srbiji idući tjedan počinje Beovizija. Dva polufinala održat će se 27. 28. veljače, a finale 3. ožujka, a prije samih događanja, urednici Vašeg najdražeg eurovizijskog portala prokomentirat će pjesme koje se natječu. Jedno veliko hvala Filipu Valeu koji je i ove godine napravio naslovnu fotografiju koja će popratiti ovaj projekt.

Kako funkcionira ovogodišnji RN?

Ovogodišnji RN Beovizija bit će nešto dulji, zbog većeg broja pjesama, pa ćemo tako svaki dan prokomentirati šest pjesama, po redoslijedu nastupanja u polufinalima, dok ćemo ocijenjivati po starom principu – od 1 do 10. Cilj ovog projekta nije predvidjeti pobjednika, nego tko bi bio pobjednik da se nas pita. Pozivamo Vas da se pridružite u komentiranju, prijedlozima i ocjenama na anketama, jer ćemo kao i prošle godine objaviti tko je pobijedio po vašem izboru. Podsjetimo, prošle godine kod komentatora pobijedili su konačni pobjednici Beovizije Sanja Ilić&Balkanika, dok je Vaša najdraža pjesma bila pjesma Svatovi u izvedbi Bibera i DJ Niko Bravo.

Komentara 3

  1. Nzm zasto toliko negativnih komentara na Beoviziju. Ovo je milion puta bolja ponuda od proslogodisnje i neizvesnije je, postoji 4-5 potencijalnih pobednika. Uz dobre nastupe to bi sve moglo odlicno ispasti.

  2. Iskreno meni je ovogodišnja Beovizija dosadnija od prošlogodišnje. Necu nesto pratiti ovo, ali me zanimaju komentari Dženanove, Saškine i Nevenine pjesme 🙂

Odgovori