Pogledajte spot za englesku verziju pjesme “Nova deca”

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Dušan Petrović

Ovogodišnji predstavnici Srbije na Eurosongu Sanja Ilić & Balkanika imat će svoju prvu probu na velikoj eurovizijskoj pozornici 1. svibnja. Jučer im je RTS priredio svečani ispraćaj, kada su po prvi put uživo izveli i englesku reggeae verziju svoje pjesme Nova deca, a danas su javnost obradovali i svojevrsnim video spotom za ovu verziju skladbe. Engleska verzija pjesme nosi naziv New Children i možete je poslušati u nastavku.

Kako pjesma nosi snažnu poruku da nove generacije imaju moć mijenjati svijet, samo ih treba podržati i učiniti da njihova znanja i iskustva izađu “u prvi plan”, tako je grupa odlučila da će engleska verzija biti u reggae aranžmanu, inspirirana porukom koju donose na ovaj Eurosong.

Autor teksta za englesku verziju pjesme je srpski producent, tekstopisac i izvođač Luke Black.

Sanja Ilić & Balkanika nastupit će u drugom polufinalu 10. svibnja pod rednim brojem tri kada će izvesti srpsku verziju pjesme, a na pozornici će se naći vokali Danica Krstić, Nevena Paripović, Iva Banićević i Mladen Lukić, udaraljkaš Aleksandar Sale Radulović, dok će za flautom biti Ljubomir Dimitrijević.

Za scenske kostime je zadužena dizajnerica Nevena Ivanović (Neodesign), dok je koreografiju osmislio Milan Gromilić. Redatelj nastupa bit će Gorčin Stojanović, koji je bio zadužen i za režiju nastupa Marije Šerifović u Helsinkiju 2007. godine.

Komentara 3

  1. Sramota je ovo izbaciti kao spot,
    a najavljivali su neku visoku produkciju. Ako su sav taj novac usmerili na nastup onda ok, al u glavu da nisu…

  2. Srbija se ove godine svrstava u one podcijenjene pjesme, što je naravno uvertira za iznenađenje i odličan rezultat koji će donijeti. Btw od ex you zemalja srpska pjesma ima najviše šanse za prolaz i naravno tu je negdje makedonska. Ali sve ostalo zavisi od nastupa.

Odgovori