Poslušajte isječak armenske pjesme “Fly With Me”

Podijeli na Facebook Twitter
Facebook

Samo su dva dana ostala do premijere armenske pjesme Fly With Me koju će u Kijevu izvesti Arstvik Harutunyan, a na Facebook stranici AMTV-a upravo je objavljen kratki isječak.

Tekst za pjesmu napisali su Avet Barseghyan (voditelj Dječjeg Eurosonga 2011.) i David Tserunyan, a za glazbu su odgovorni Lilith i Levon Navasardyan, koji su dosad napisali nekoliko armenskih pjesama za Eurosong i Dječji Eurosong, kao što su Not Alone (2014.), Love (DE 2015.) i LoveWave (2016.).

– Moja pjesma priča priču o djevojci, koja je metaforički simbol ljubavi. Ona utjelovljuje boje, priče i glasove koji nas čine to što jesmo. Fly With Me ohrabruje sve da mi se pridruže na putovanju ove djevojke slaveći različitosti i ljepote ljudske prirode. Mislim da je u današnjim vremenima važno da slavimo našu baštinu i tradiciju. Mi, ljudi – naše boje, naše priče i naši glasovi stvaraju ovaj svijet. Ne smijemo nikad zaboraviti da svjetlo i ljubav ove djevojke je samo jedno za nas – istaknula je Artsvik.

Podsjetimo, zajedno sa pripadajućim glazbenim videom, Fly With Me će biti objavljena 18. ožujka u 18:45 sati na službenom eurovizijskom kanalu na YouTubeu.

 Armenija 2017. – forum

Komentara 23

 1. Iz iskustva svoga ,a i vašeg iskustva smatram da je bolje pričekati subotu jer mnoge pjesme su nas isječcima obradovale ,a na kraju nam dale pljusku. Ovo za sada što sam čuo nije probudilo nikakve osjećaje u meni,čini se da će biti kvalitetno,ali čekam subotu. Ne želim se ponovno razočarati svojim očekivanjima. Još nisam prebolio Henrika i Aniniu te toga bezznačajnog Robina i njegov pjesmuljčić “I cant go”. Tako da,očekivanje donosi ponekad i razočarenje.
  —————
  Čekam subotu.

 2. @lukaking

  jedva čekam reakciju EBU-a kad će ih Armenci nakon što pobijede (…) sa rečenicom: “ne, mi ne možemo garantirati sigurnost AZER predstavnika”

  vrh vrhova

 3. Žak:

  Ovim konceptom u kojemu pjevam duet sam sa sobom pomirio sam dva potpuno suprotna glazbena stila, pomirio dva jezika, koji su za mene jednako glazbeno lijepi, te spojio dva nespojiva svijeta. Pjevam sam i to budi znatiželju, a oni koji su to dosad uočili pitaju me kako je to uopće izvedivo, ističe HRT-ov eurovizijski predstavnik te pojašnjava: Željelo se postići to da imamo pjesmu u kojoj sam jedini izvođač, a da istodobno imamo prisutna dva karaktera: visoki i duboki glas, pop i operu, engleski i talijanski. Time smo se koncepcijski savršeno uklopili u poruku slavljenja različitosti, što je geslo i krilatica Eurovizije ove godine.

  Ovogodišnje je natjecanje privuklo i rekordan broj država sudionica. Moći će se pratiti nastup predstavnika čak 43 države. To nije kao nekoć, kad se natjecalo dvadesetak država. Dvije su poluzavršnice, pa se već ulazak u završnu večer može smatrati iznimnim uspjehom, kaže Jacques Houdek i dodaje: Bilo mi je važno napraviti pjesmu koja će biti drukčija, i tematski i izvedbeno, te sam se odlučio za svojevrsnu himnu. Dakle, ne za tipičnu ljubavnu baladu, nego za pjesmu koja nosi opću poruku u kojoj se svatko može pronaći. Pjesma je to koja slavi čudo života i trenutak prijateljstva, ali i prijatelja kao odabrane obitelji, osnovne potpore u životu.

  Produkcijski tim koji potpisuje glazbu za pjesmu My friend čine Jacques Houdek, Siniša Reljić i Tony Malm, autori su teksta Jacques Houdek, Ines Prajo, Arijana Kunštek i Fabrizio Laucella, a poruku su pjesme vrhunski dočarali glazbenici Antun Stašić na violini i Neven Šverko na violončelu. Videozapis je režirao Dario Lepoglavec, tekst su u videozapisu ispisale Deniss Grgić i Annamarija Gržetić, a Jacquesov je crtež izradila Deniss Grgić.

 4. Opet cu reci da oni pucaju na pobjedu, ako ne ove onda u sljedecih nekoliko godina. I bit ce mi drago, trude se

 5. pa nek je pridala u ebu, ali ovo je iživljavanje… ne mogu je diskvalificirat al ja bi je diskvalificiroo!
  sta su svi ostali budale što su lipo objavili osim njizi

 6. Mislim da će ovo biti u vrhu u finalu.
  Pa prošle je godine, mislim, Bugarska tražila dodatni rok za objavu pjesme. Tako da, nije neki problem ako EBU to dozvoli. Bilo bi bolje i nama da smo tražili dodatni rok da izmjenimo to (oprostite) (…) od pjesme.

 7. Ufff ovo će biti super! Sviđa mi se kako predstavlja svoju kulturu i u tekstu i u isječku spota 😀

 8. ispoštovala je sve rokove, pjesmu su oni poslali EBU davno, to je jedini rok kojeg imaju, kad će nama predstaviti pjesmu … to im nigdi ne pise rok jer da ga ima bili bi diskvalificirani… isto tako je slovenia novu verziju pjesme davno poslala EBU al nije još nama jer ne moraju

 9. Jermeniju treba diskvalifikovati jer je svesno, namerno zarad marketing probila sve rokove. Smesno. Sve drzave, pa cak i Rusija (koja zbog rat sa Ukrajinu imala pravo do zadnji tren se misliti da li ici) cak i ti Rusi su ispostovali rokove. Eurosong je ozbiljan festival na muziku, a ne Jermenski cirkus.

 10. Čuj ovog naježio se hahahah , ma ništa ovo , treba čekat subotu i cijelu pjesmu , od ovih par sekundi se ništa ne može zaključit.

Odgovori