2022. - Opatija – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo
Dora

2022. – Opatija

23. HRVATSKI IZBOR ZA PJESMU EUROVIZIJE: DORA ’22
Opatija, 19. 02. 2021.
Format: jedna finalna večer
Mjesto održavanja: sportska dvorana Marino Cvetković, Opatija
Voditelji: Franka Batelić, Elizabeta Brodić, Duško Ćurlić
Broj sudionika: 14
Žiri: televoting i žiri u 10 gradova

Godinu dana nakon Dore 2021., Opatija je ponovno postala poprište održavanja hrvatskog izbora za Pjesmu Eurovizije. Ukupno 23. izdanje Dore i ove je godine održano u sportskoj dvorani Marino Cvetković. Natjecalo se 14 izvođača, a pobjeda je bila osigurana za samo jednog ili jednu od njih. Samom finalu prethodile su velike pripreme, ali i brojne promjene, a u redovima koji slijede otkrit ćemo vam sve o Dori 2022. – od početaka priprema pa do konačnog vrhunca – njezina velikog finala.

Jesenski početak

Da se HRT priprema za 23. izdanje Dore saznali smo već u rujnu 2021. godine, kada je televizija objavila znakovitu poruku na društvenim mrežama.

– Lijepo rujansko vrijeme samo doprinosi pripremama za Doru i Eurosong 2022. koje su u punom jeku! Uskoro natječaj za hrvatski izbor pjesme za Eurosong stoga ostanite uz nas za više informacija – stajalo je u objavi, koja je mnoge obožavatelje ovog natjecanja razveselila. Bila je ovo ujedno i potvrda da će se Hrvatska natjecati na Eurosongu 2022., koji se održava u Torinu.

Natječaj praćen promjenama

Prva iduća konkretnija informacija vezana uz Doru 2022. otkrivena je krajem listopada. Naime, 27. listopada 2021. otvorio se natječaj za prijavu na Doru. Svi zainteresirani izvođači svoje su prijave, prema prvom planu, mogli poslati do 25. studenog. Zašto prema prvom planu, otkrit ćemo malo kasnije.

Osim detaljnih uputa prijave na natječaj, HRT je otkrio i neke promjene. I dok su i ove godine bili dozvoljeni nasnimljeni prateći vokali, vraćeno je pravilo prema kojem može biti dozvoljeno najviše šest osoba na pozornici. Ono što je također novo uvedeno je to da se pjesma koja će pobijediti na Dori i predstavljati Hrvatsku na Eurosongu ne smije dorađivati. Dopuštene su tek manje promjene uz dozovolu HRT-a.

A onda, svega nekoliko dana nakon otvaranja natječaja, uslijedio je šok. Početkom studenog Hrvatska radiotelevizija smijenila je dotadašnju urednicu Dore Uršulu Tolj, a na njezino je mjesto došao Tomislav Štengl, urednik Dore 2020. i šef hrvatske eurovizijske delegacije 2018. godine.

Navodilo se više razloga koji su doveli do ove iznenadne smjene. Uršuli Tolj se navodno zamjerilo to što je zaobišla glavnu kostimografinju HRT-a Natašu Svekler i za izradu Albinina eurovizijskog kostima izabrala Juraja Zigmana bez ranijeg odobrenja glavne HRT-ove kostimografkinje. Osim toga, kao razlog smjene spominjalo se i plaćanje nepredvišenih troškova (plaćanje ručka vani jer delegacija zbog zgusnutog rasporeda nije mogla objedovati u hotelu) i kupovina kombinezona za Albinine plesače za roterdamski crveni tepih.

HRT-u je navodno zasmetalo i to što je Uršula Tolj otvorila natječaj za Doru 2022. bez prethodne dozvole ravnatelja. No, nije sasvim jasno kako je to moguće s obzirom na to da natječaj prije objavljivanja potpisuje ravnatelj HRT-a.

Bilo kako bilo, Tomislav Štengl preuzeo je organizaciju Dore, a jedan od prvih njegovih poteza bilo je produženje trajanja natječaja za prijavu na Doru. Prema toj odluci zadnji dan prijave na natječaj je s 25. studenog pomaknut na 10. prosinca i time je prvotni plan bivše urednice poništen.

Popis natjecatelja par dana prije Božića

Vrijeme je proletjelo i 10. prosinac brzo je stigao. Natječaj se tog dana zatvorio i odmah su krenula nagađanja o mogućim imenima koja su se prijavila. Tako su neki portali spominjali da je prijavu poslala Mia Dimšić, Maja Bajamić, grupa Eclipse, Mia Negovetić, ToMa, Damir Kedžo i mnogi drugi.

Do potvrde ili negiranja ovih nagađanja nismo dugo čekali jer je HRT objavio popis natjecatelja 17. prosinca. Od 184 pristigle prijave, izabrano je 14 natjecatelja i četiri natjecatelja. I zaista, neka od ranije spomenutih imena prijavila su se i prošla na Doru, a tko se našao na popisu donosimo u nastavku.

 • Mia NegovetićForgive Me (Oprosti) (Mia Negovetić, Laurell Barker, Denniz Jamm, Andreas Stone Johansson)
 • Mia DimšićGuilty Pleasure (Mia Dimšić / Vjekoslav Dimter / Damir Bačić / Ante Gelo)
 • BernardaHere For Love (Bernarda Brunović, Adriana Pupavac, Andreas Björkman, Karl Persson, Jonas Ekdahl, Aidan O’Connor)
 • Tina VukovHideout (Rejhan Okanović, Tomislav Gojanović, Josipa Vujević)
 • Eric I Found You (Eric Vidović, Filip Vidović, Gordan Dragić)
 • Ella OreškovićIf You Go Away (Sinisa Reljić – Simba)
 • ToMaIn The Darkness (Adriana Pupavac, Andreas Björkman, Tomislav Marić, Aidan O’Connor, Samuel Runsteen)
 • Mila ElegovićLjubav (Bruno Krajcar)
 • Roko VuškovićMalo kasnije (Predrag Martinjak/Roko Vušković, Jan Šinjor Ćetković)
 • Marko BošnjakMoli za nas (Vlaho Arbulić, Mihovil Šoštarić)
 • Jessa – My Next Mistake (Silvio Pasarić, Jessica Atlić-McColgan)
 • Elis LovrićNo War (Anthony Kukuljan, Elis Lovrić, Sandi Bratonja)
 • Zdenka KovačičekStay On The Bright Side (Adi Karas, Elvis Sršen NoA, Zvonimir Bajević, Jurica Hotko)
 • Tia – Voli me do neba (Vlaho Arbulić, Mihovil Šoštarić)

Za status rezerve odabrani su:

 • Karlo Vudrić3am (Karlo Vudrić, Hrvoje Domazet)
 • VYANGladiator (Ronny Svendson, Anne Judith Stokke Wik, Nermin Harambašić)
 • Totalni optimizamWhat If (Marko Mihaljević, Neil Patrick O’Hagan/Mario Mihaljević)
 • Stella ScholajaGhost (Stella Scholaja)

Žiri koji je odabrao sudionike Dore 2022. činili su predstavnici HRT-a (Željko Mesar, Robert Urlić i Zlatko Turkalj), Hrvatskog društva skladatelja (Aljoša Šerić) i Hrvatske glazbene unije (Antonela Doko)

Ovaj popis izuzetno je zanimljiv jer nam je otkrio mnoga povratnička imena koja se vraćaju na pozornicu Dore. Tini Vukov ovo će biti četvrti nastup na Dori dok Miji Negovetić, Bernardi i Elis Lovrić nastup na Dori 2022. bit će treći u karijeri. A treći nastup upisat će i žena za sva vremena Zdenka Kovačiček. Eric, Ella Orešković i ToMa povratnici su iz 2021. i ovo će im biti drugi nastup na Dori, dok svi ostali s popisa po prvi će se put popeti na opatijsku pozornicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dora HRT (@dora.hrt)

Prilikom objave natjecatelja bilo je potvrđeno da će se Dora 2022. održati 19. veljače.

Nova promjena – ždrijeb redoslijeda nastupa

Ove je godine uvedena još jedna novost prilikom priprema za Doru – javno izvlačenje redoslijeda nastupa. Do ovog povijesnog trenutka došlo je 24. siječnja u HRT-ovoj mozaičnoj emisiji Kod nas doma. Branimir Mihaljević izvlačio je kuglice s imenima izvođača dok je Barbara Kolar izvlačila redni broj prema kojem će nastupiti. Rezultati tog ždrijeba otkrili su da će izvođači 19. veljače nastupiti ovim redoslijedom:

 1. Mila Elegović – Ljubav
 2. Mia Negovetić – Forgive Me (Oprosti)
 3. Marko Bošnjak – Moli za nas
 4.  Jessa – My Next Mistake
 5. Zdenka Kovačiček – Stay On The Bright Side
 6. Tina Vukov – Hideout
 7. Roko Vušković – Malo kasnije
 8. Bernarda – Here For Love
 9. Eric – I Found You
 10. ToMa – In The Darkness
 11. Elis Lovrić – No War
 12. Ella Orešković – If You Walk Away
 13. Tia – Voli me do neba
 14. Mia Dimšić – Guilty Pleasure

I taman kad smo pomislili da je ovo kraj novitetima, dva dana nakon ždrijeba redoslijeda nastupa bombastična vijest stigla je s HRT-a – sve pjesme Dore 2022. bit će objavljene u cijelosti prije natjecanja. Ova je vijest oduševila mnoge fanove Dore jer im se ispunila dugoočekivana želja. Objava je otkrila da će taj svojevrsni “Dan D” biti 10. veljače.

Legendarni voditelj okružen debitanticama

HRT je kraj siječnja odlučio začiniti još jednom vrlo važnom objavom u vezi Dore – 28. siječnja objavljena su imena voditelja. Tog je dana otkriveno da će Doru voditi troje voditelja. Legendarnom Dušku Ćurliću na pozornici će se pridružiti voditeljske debitantice – pjevačica i bivša predstavnica Hrvatske na Eurosongu Franka Batelić te glumica Elizabeta Brodić. Ovaj voditeljski trio nije krio uzbuđenje zbog angažmana.

– Ovo je prvi put da vodim ovakav televizijski spektakl – i to još u izravnom prijenosu na HTV-u! Imam li tremu? U pravilu nisam ‘tremaroš’, ali kako ovakav voditeljski posao nije u mom slučaju pravilo, spremna sam na sve, pa tako i na tremu – izjavila je Elizabeta Brodić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dora HRT (@dora.hrt)

– Jedva čekam i zaista sam uzbuđena! Dora je veliki televizijski projekt koji, otkad znam za sebe volim i pratim. A i natjecala sam se više puta. Mislim da sa svojim prvim voditeljskim angažmanom – i to baš na Dori – mogu puno dati, jer sam pjevačica i točno znam kako se svatko od glazbenika osjeća na toj pozornici u tom trenutku. Kada su me s HRT-a pitali, prvo sam pomislila – ma nema šanse, pa ja nisam voditeljica! Ali onda sam malo bolje razmislila i shvatila kako bih zapravo mogla puno naučiti iz ovog iskustva – rekla je prelijepa Franka.

– Četrnaest ili petnaest, nisam siguran ovako na prvu. Znam samo da se uvijek Fodor i ja ‘svađamo’ tko je više puta vodio (smijeh). Doru sam dosad radio s divnim kolegicama: od Bojane Gregorić, Daniele Trbović, Doris Pinčić, Zlate Muck, Tihane Zrnić, Barbare Radulović, Nikoline Pišek, Vesne Pisarović…. Uh, ne mogu se svih ovako na brzinu ni sjetiti, pa neka ne zamjere. Svaki put je izazovno stati na tu scenu – kazao je Duško Ćurlić.

Eurosong od doma kao zagrijavanje za Doru

No prije objave pjesama, većina izvođača Dore 2022. 30. siječnja predstavila se u emisiji našeg portala “Eurosong od doma – Zvoni Dora”. Svojim izvedbama oduševili su brojne fanove i pokazali svoje glasovne sposobnosti tri tjedna prije nastupa na opatijskoj pozornici u dvorani “Marino Cvetković”. Emisiju možete pogledati u videu u nastavku.

10. veljače – povijesni dan

Nakon dugo iščekivane emisije, 10. veljače još je jednom išekivanju stigao kraj. Tog su četvrtka na Drugom programu Hrvatskog radija u emisiji Svijet diskografije Zlatka Turkalja puštene je u eter svih 14 pjesama. Tijekom, ali i nakon objave krenule su se snimati reakcije na pjesme diljem eurovizijskog svijeta. Naša Mariana snimila je reakciju uživo na sve pjesme, a Bartol i Edita svoje su favorite predvidjeli u Eurovizijskom Megafonu. Pljuštale su reakcije i na Konektu i formirali su se najveći favoriti – Mia Negovetić, Marko Bošnjak i Mia Dimšić.

I konačno finale!

Tjedan pred samo finale Dore obilježilo je otvaranje kladionice putem koje su fanovi mogli predvidjeti pobjednika i na taj način zaraditi. Nizom objava na društvenim mrežama, HRT je otkrivao atmosferu s proba u Opatiji, a uzbuđenje na licima izvođača raslo je iz dana u dan.

Vrhunac tog uzbuđenja bila je kišna i prohladna subota 19. veljače 2022. godine. Tmurno vrijeme otjerao je opatijski šou koji je počeo nastupom Albine, koja je oduševila u zelenom outfitu Stefana Orlića i izvela posebnu verziju pjesme Tick-Tock.

Nakon njezina fantastičnog nastupa, na pozornicu je stupio voditeljski trojac koji je gledatelje opušteno i profesionalno vodio kroz cijelu večer. Svih 14 natjecatelja svojim je izvedbama podiglo ljestvicu Dore, a zatim je krenulo deset minuta odluke u kojima je došao red na gledatelje da daju svoje glasove.

Tijekom glasovanja gledatelja, dvorana Marino Cvetković bila je poprište još jednog fantastičnog nastupa. Albina i Franka po prvi su put zajedno stale na pozornicu i u fantastičnoj obradi izvele tri poznate hrvatske eurovizijske pjesme – Svetu ljubav, Neka mi ne svane i Mariju Magdalenu.

Kraj nastupa dviju bivših hrvatskih predstavnica na Eurosongu doveo je do vrhunca večeri – objave glasova žirija i publike. Najrpije su pročitani glasovi žirija, koji je svoje bodove dodijelio tijekom generalne probe održane 18. veljače. Svaki žiri činilo je troje članova – po jedan predstavnik HRT-a, Hrvatske Glazbene Unije i Hrvatskog Društva Skladatelja. U nastavku vam donosimo njihove detaljne glasove.

Rijeka (članovi žirija: Albert Petrović, Ivan Pešut, Ivan Popeskić, glasove čitao: Robert Ferlin)

 • 1 bod – If You Walk Away
 • 2 boda – Moli za nas
 • 3 boda – Stay on the Bright Side
 • 4 boda – In the Darkness
 • 5 bodova – No War
 • 6 bodova – Hideout
 • 7 bodova – Forgive Me (Oprosti)
 • 8 bodova – Guilty Pleasure
 • 10 bodova – I Found You
 • 12 bodova –Here for Love

Pula (članovi žirija: Serđo Valić, Gabrijela Galant Jelenić i Marko Matijević Sekul, glasove čitala: Jana Radić)

 • 1 bod – Ljubav
 • 2 boda – My Next Mistake
 • 3 boda – Hideout
 • 4 boda – Moli za nas
 • 5 bodova – Stay on the Bright Side
 • 6 bodova – Forgive Me (Oprosti)
 • 7 bodova – Here for Love
 • 8 bodova – No War
 • 10 bodova – Guilty Pleasure
 • 12 bodova – I Found You

Osijek (članovi žirija: Marina Ban, Goran Bošković i Mario Vestić, glasove čitala: Marina Ban)

 • 1 bod – Here for Love
 • 2 boda – Stay on the Bright Side
 • 3 boda – If You Walk Away
 • 4 boda – In the Darkness
 • 5 bodova – Voli me do neba
 • 6 bodova – Forgive Me (Oprosti)
 • 7 bodova – Hideout
 • 8 bodova – Moli za nas
 • 10 bodova – No War
 • 12 bodova – Guilty Pleasure

Varaždin i Čakovec (članovi žirija: Danijela Bratić – Herceg, Bojan Jambrošić i Aleksandar Sandi Cenov, glasove čitao: Ivica Grudiček)

 • 1 bod – Voli me do neba
 • 2 boda – If You Walk Away
 • 3 boda – I Found You
 • 4 boda – Stay on the Bright Side
 • 5 bodova – Forgive Me (Oprosti)
 • 6 bodova – Here for Love
 • 7 bodova – Moli za nas
 • 8 bodova – In the Darkness
 • 10 bodova – No War
 • 12 bodova – Guilty Pleasure

Split (članovi žirija: Želimir Škarpona, Leo Škaro i Luka Mrduljaš, glasove čitala: Regina Zubanović)

 • 1 bod – Hideout
 • 2 boda – No War
 • 3 boda – My Next Mistake
 • 4 boda – In the Darkness
 • 5 bodova – If You Walk Away
 • 6 bodova – I Found You
 • 7 bodova – Here for Love
 • 8 bodova – Guilty Pleasure
 • 10 bodova – Forgive Me (Oprosti)
 • 12 bodova – Moli za nas

Vukovar (članovi žirija: Zvonimir Mandić, Dominik Blaževac i Goran Dragaš, glasove čitala: Ines Milanković)

 • 1 bod – Hideout
 • 2 boda – No War
 • 3 boda – Stay on the Bright Side
 • 4 boda – I Found You
 • 5 bodova – Malo kasnije
 • 6 bodova – Here for Love
 • 7 bodova – In the Darkness
 • 8 bodova – Guilty Pleasure
 • 10 bodova – Forgive Me (Oprosti)
 • 12 bodova – Moli za nas

Knin i Šibenik (članovi žirija: Nenad Tisaj, Ivana Lovrić i Branimir Bubica, glasove čitala: Ivona Ramadža Čolić)

 • 1 bod – Malo kasnije
 • 2 boda – Voli me do neba
 • 3 boda – I Found You
 • 4 boda – Stay on the Bright Side
 • 5 bodova – Hideout
 • 6 bodova – No War
 • 7 bodova – Here for Love
 • 8 bodova – Moli za nas
 • 10 bodova – Guilty Pleasure
 • 12 bodova – Forgive Me (Oprosti)

Zadar (članovi žirija: Toni Dunatov, Jure Brkljača i Vjekoslav Šuljić, glasove čitala: Kristina Štrbac)

 • 1 bod – Hideout
 • 2 boda – Moli za nas
 • 3 boda – My Next Mistake
 • 4 boda – In the Darkness
 • 5 bodova – Stay on the Bright Side
 • 6 bodova – I Found You
 • 7 bodova – Guilty Pleasure
 • 8 bodova – Here for Love
 • 10 bodova – No War
 • 12 bodova – Forgive Me (Oprosti)

Dubrovnik (članovi žirija: Milivoj Kravarović, Maja Grgić, Davor Butigan, glasove čitala: Ivana Brailo Drnas)

 • 1 bod – Voli me do neba
 • 2 boda – Malo kasnije
 • 3 boda – Here for Love
 • 4 boda – Hideout
 • 5 bodova – Stay on the Bright Side
 • 6 bodova – Moli za nas
 • 7 bodova – Forgive Me (Oprosti)
 • 8 bodova – Guilty Pleasure
 • 10 bodova – No War
 • 12 bodova – I Found You

Zagreb (članovi žirija: Željko Barba, Emilija Kokić i Nika Turković, glasove čitala: Maja Ciglenečki)

 • 1 bod – No War
 • 2 boda – Ljubav
 • 3 boda – I Found You
 • 4 boda – Voli me do neba
 • 5 bodova – Hideout
 • 6 bodova – Forgive Me (Oprosti)
 • 7 bodova – Here for Love
 • 8 bodova – Guilty Plesure
 • 10 bodova – Moli za nas
 • 12 bodova – In the Darkness

Nakon objave glasova žirija stanje na tablici bilo je poprilično napeto. S 91 bodom na prvom je mjestu bila Mia Dimšić i Guilty Pleasure. S 81 bodom na drugom se mjestu nalazila pjesma Forgive Me (Oprosti) Mije Negovetić, dok je Marko Bošnjak i Moli za nas bio na trećem mjestu s 71 bodom. Bilo je očito da će glasovi publike odlučiti pobjednika. U nastavku vam donosimo rezultate televotinga tako da je na prvom mjestu navedena pjesma koja je dobila najviše bodova pa tako sve do one koja je dobila najmanje bodova publike.

 1. Guilty Pleasure – 166 bodova
 2. Moli za nas – 108 bodova
 3. Forgive Me (Oprosti) – 60 bodova
 4. Here for Love – 47 bodova
 5. I Found You – 43 boda
 6. No War – 30 bodova
 7. In the Darkness – 25 bodova
 8. Hideout – 23 boda
 9. Stay on the Bright Side – 20 bodova
 10. If You Walk Away – 17 bodova
 11. Ljubav – 12 bodova
 12. Voli me do neba – 11 bodova
 13. My Next Mistake – 9 bodova
 14. Malo kasnije – 9 bodova

Nakon što su se ovi bodovi dodijelili onima od žirija postalo je jasno da pobjedu odnosi debitantica na Dori – Mia Dimšić s pjesmom Guilty Pleasure. Ona je osvojila prvo mjesto s 257 bodova i iza sebe je ostavila drugoplasiranog Marka Bošnjaka i trećeplasiranu Miju Negovetić. Ukupne rezultate glasovanja pogledajte u tablici u nastavku.

# Izvođač Pjesma Žiri Publika Ukupno Mjesto
1. Mila Elegović Ljubav 3 12 15 14.
2. Mia Negovetić Forgive Me (Oprosti) 81 60 141 3.
3. Marko Bošnjak Moli za nas 71 108 179 2.
4. Jessa My Next Mistake 8 9 17 12.
5. Zdenka Kovačićek Stay on the Bright Side 31 13 44 9.
6. Tina Vukov Hideout 33 23 56 8.
7. Roko Vušković Malo kasnije 8 9 17 13.
8. Bernarda Here for Love 64 47 111 4.
9. Eric  I Found You 59 43 102 5.
10. ToMa In the Darkness 43 25 68 7.
11. Elis Lovrić No War 64 30 94 6.
12. Ella Orešković  If You Walk Away 11 17 28 10.
13. Tia Voli me do neba 13 11 24 11.
14. Mia Dimšić Guilty Pleasure 91 166 257 1.

Odmah nakon pobjede, Mia Dimšić dala je intervju za naš portal, a kako se osjećala te što očekuje od nastupa na Eurosongu u Torinu, pogledajte u nastavku.

Nekoliko dana nakon Dore objavljeni su i detaljni rezultati glasovanja publike koja je glasovala putem SMS poruka i poziva. U tablici donosimo te rezultate.

# Izvođač Pjesma Pozivi SMS Ukupno
1. Mia Dimšić Guilty Pleasure 13388 7271 20659
2. Marko Bošnjak Moli za nas 7161 6342 13503
3. Mia Negovetić Forgive Me (Oprosti) 5278 2226 7504
4. Bernarda Here For Love 3710 2201 5911
5. Eric I Found You 3610 1797 5407
6. Elis Lovrić No War 2350 1382 3732
7. ToMa In The Darkness 1856 1203 3059
8. Tina Vukov Hideout 2130 726 2856
9. Zdenka Kovačićek Stay On The Bright Side 1691 812 2503
10. Ella Orešković If You Walk Away 1466 643 2109
11. Mila Elegović Ljubav 1145 246 1391
12. Tia Voli me do neba 832 525 1357
13. Jessa My Next Mistake 794 332 1126
14. Roko Vušković Malo kasnije 717 356 1073
46128 26062 72190

Looksy 2022. – izabrana najbolja odjevna kombinacija na Dori

S ponosom možemo istaknuti da je i ove godine portal eurosong.hr u Opatiji dodijelio modnu nagradu Looksy za najbolju odjevnu kombinaciju na Dori. Dobitnika ove nagrade činili su glasovi čitatelja putem ankete postavljene na portalu te žirija. Stručni žiri činili su Albina, Matea Frajsberger, Monika Lelas Halambek, Ivan Alduk i Stefan Orlić dok su svojim glasovima odluci pridonijeli i naši urednici Mariana Borozan i Bojan Petrović.

U konačnici je odlučeno da je najbolju odjevnu kombinaciju na Dori imala Tina Vukov, kojoj je statua naše nagrade dodijeljena odmah nakon završetka prijenosa iz Opatije. Ona je nosila crnu korzet haljinu sirena-kroja dizajnera Juraja Zigmana dok je za frizuru bio zadužen Ivan Bošnjak, a za make-up Maja Zatezalo. Što nam je rekla povodom osvajanja nagrade, saznajte u nastavku.

U tablici koja slijedi donosimo vam kompletne rezultate glasovanja za nagradu Looksy, a više informacija o ovoj nagradi možete saznati ovdje.

# Izvođač Pjesma Stručni žiri Urednici Publika Ukupno Mjesto
1. Mila Elegović Ljubav 21 2 0 23 14.
2. Mia Negovetić Forgive Me (Oprosti) 52 25 52 129 2.
3. Marko Bošnjak Moli za nas 60 26 36 122 3.
4. Jessa My Next Mistake 41 16 24 81 6.
5. Zdenka Kovačiček Stay On The Bright Side 33 6 12 51 10.
6. Tina Vukov Hideout 64 27 80 171 1.
7. Roko Vušković Malo kasnije 10 7 9 26 13.
8. Bernarda Here For Love 46 13 24 83 5.
9. Eric I Found You 27 11 9 47 12.
10. ToMa In The Darkness 32 16 9 57 8.
11. Elis Lovrić No War 24 12 17 53 9.
12. Ella Orešković If You Walk Away 34 12 5 51 10.
13. Tia Voli me do neba 52 20 14 86 4.
14. Mia Dimšić Guilty Pleasure 29 17 24 70 7.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
PODIJELI ČLANAK