Poznato lice zvijezda moldavskog nastupa

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Andres Putting

Danas ujutro započele su prve probe drugog polufinala. Među onima koji su imali prilike isprobati pozornicu u Tel Avivu bila je i Moldova.

Sudeći prema reakcijama iz press centra, a kasnije i reakcijama svih ljubitelja i poznavatelja Eurosonga, Anna Odobescu je izazvala mnoštvo komentara. Naime, ona je angažirala umjetnicu Kseniju Simonovu čiji ćemo rad na pijesku moći vidjeti na zidnim LED-ekranima. U cijeloj priči oko nastupa ništa ne bi bilo toliko intrigantno da tu umjetnicu već nismo vidjeli na Eurosongu. Naime, sada već davne 2011. godine Ksenija je pratila ukrajinsku predstavnicu Miku Newton.

Ukrajina je tada osvojila visoko četvrto mjesto, a Ksenija svojim radom nastup podigla na višu razinu i mnogobrojnu publiku još više zainteresirala za svoj rad. Inače, Ksenija Simonova je publici postala poznata nakon pobjede u ukrajinskoj inačici Supertalenta 2009. godine, dok je nedavno završila kao trećeplasirana u američkoj verziji istog showa koji je okupio pobjednike diljem svijeta.

Hoće li još jedan u nizu vrhunski osmišljenih nastupa Moldovi donijeti finale, preostaje za vidjeti.

Komentara 8

  1. @pero Čini ti se jer pratiš Eurosong. 2011. je zapravo bila jako davno. Da si sad u 2011. bi li se sjećao nastupa 4. plasirane iz 2003.? Naravno da ne bi.

  2. Bah. Ne sviđa mi se ovaj rip off. Al očito pali kod ljudi jer rastu na kladionicama :/. A nakon današnjeg dana dolazimo do zaključka da će nam sutra trebati epski staging da postanemo kompetentni.

  3. Meni je pjesma i prije ovog nastupa bila za finale i apsolutno se ne bih ni najmanje bunio da prođe dalje. A ovaj nastup je brutalno dobar, baš kao i onaj Mike Newton. I slažem se s @hirscher1 tko još osim die-hard fanova Eurosonga zna da je Ukrajina 2011. godine imala sličan nastup.

  4. Meni je ovo fenomenalno. Koga briga sto je vec vidjeno, predivno izgleda. Ako niko ne mari za to sto jos ima kopija i nastupa ali i pjesama, onda ne bi trebali mariti ni za ovo…

  5. Meni fenomenalna i pjesma i nastup. Realno tko vise pamti da je Ukrajna imala slican nastup prije 8 godina.

Odgovori