Predstavljena nova verzija pjesme “Kruna”

Podijeli na Facebook Twitter
Facebook/OfficialNevenaBozovic

Jutros je na službenom RTS – ovom youtube kanalu RTS Pesma Evrovizije nova audio verzija pjesme Kruna kojom će Nevena Božović predstavljati Srbiju na Eurosongu 2019. godine u Tel Avivu. U novoj verziji pjesme nema puno promjena, a najprepoznatljivija je ta da su dodane violine već u uvodu te se prožimaju kroz cijelu pjesmu kao jedan od glavnih motiva i nositelja instrumentala. Srbija će nastupiti u prvom dijelu prvog polufinala 14. svibnja.

Koja Vam se verzija pjesme "Kruna" više sviđa?

Loading ... Loading ...

Komentara 20

 1. @filipkov Džejlu svi valjda znamo 😁 devojčica je biser, pobedila je u nekim novim klincima, a sada je jedan od favorita aktuelne sezone zvezde granda… Samo da je Grand ne uništi u komercijalne svrhe… Bilo bi super da se sa njom vrate na ESC.
  A za Makedoniju u nekoj od sl godina ova devojka. Sašila je ovu Tijaninu pesmetinu, bolji mi je original ipak ali ovo je isto savršeno https://youtu.be/xdrTc8In7WA

 2. Pa meni se srbija ove godine bas svidja. Negdje oko 10.mesta. I Nevena je preslatka. Ovo ide u finale!

 3. Srbija ima jako dobru pjesmu ove godine. Violine su dale jos jedan prepoznatljiv balkanski pecat pjesmi. Nevena ima sjajan glas i odlicnu emociju. Treba osmisliti samo jedan jednostavan i pamtljiv scenski nastup. Mislim da ce Nevenina izvedba ove pjesme pokupiti dosta bodova od strane zirija. Srbiji se smijesi jedan od boljih plasmana na ESC 🙂 Sretno!

 4. Srbija očito ozbiljno shvaća Eurosong. Bravo na doradi pjesme, jedino me malo živciraju ovi dijelovi na engleskom. Sve u svemo, odlična pjesma i vjerujem da će naši susjedi dobro proći ove godine.

 5. Ipak glas komentatora ima smisla. Sijećam se jednog komentara u vezi srpske pjesme kako bi bilo dobro da dodaju intstrumental violine u nekim dionicama (a oni na cijelu pjesmu. :O ) ODLIČNO. Srbija zaslužuje top15-20. Možda i više..jer violina nikad nije loša ideja.Izbacio bi engleski dio , i također glas onog muškog “Ljubavi moja.”

 6. Samo molim vas bez violiniste na sceni. To je tako vec viđeno da ja nmg plus ne ide uz emociju pesme koja je prilično intimna…

 7. E to se zove nadogradnja.. Uff Bože, kako volim te violine, da je za ne povjerovat..
  Zbog tog božanskog instrumenta susjedi ulaze u moj Top 10..
  Briljantno.. Briljantno!!! 😀
  p.s. imaju moj glas u finalu..

 8. “Kruna” je sad gotov proizvod za ESC. Taman je napravljen pravi omjer Neveninog glasa i violine – niti je zenski vokal nestao iz tih dionica pjesme niti je violina preuzela pjesmu. Stara praksa na Eurosongu je da se ide sa jakim i izrazenim instrumentalom negdje u pjesmi, sto je outdated, suptilnije verzije su sad daleko efektivnije. Nevena pjeva sa nevjerojatnom preciznoscu i tocnoscu tak da je ona sama po sebi violina, te shodno tomu nije to glazbalo slucajno odabrano da je prati. Kao da je netko mene poslusao kada je u pitanju ova pjesma. Iskreno se nadam da nece napraviti gresku sa scenskim nastupom.

 9. Bravo, efektnije, kvalitetnije, bogatije. Mada i sa starom verzijom Srbija bi prosla u finale jer je u dosta slabijem polufinalu, sada se vec moze pricati i o nekim visim dometima. AKO nastup bude jednostavan i prenese emociju na pravi nacin (kao npr Litvanija prosle godine) Srbija moze daleko daleko. Malo mi je cudno kako kladionice u tolikoj mjeri potcjenjuju ovu pjesmu a kvalitetnija je od pola pjesama. I smijesni su mi komentari o tome kako je pjesma dosadna, spora i sl. a pjesma je balada, ovdje je potrebno slusati pjesmu, tekst i pokusati se poistovjetiti (spojiti) sa njom. Ne mora svaka biti brza i super ritmicna.

 10. Naši susjedi su shvatili da im nedostaju violine? E pa mogli su onda lijepo poslati Ivanu Vladović i Wonder Strings pa ih ne bi morali naknadno ubacivati.

 11. Mada sam ja misljenja da ne moraju violine bas u svaku pesmu ovo mi je super. Pocetak je mnogo lepsi nego u prvoj verziji i efektniji i na jos par mesta su violine stvarno magicne… Nadam se odlicnom nastupu i plasmanu od 7 do 13 mesta jer msm da bolji rezultat nije moguc pored mnogo popularnijih i nekih precenjenih pesama.

 12. Koliko je divna ova pjesma…steta sto je kriminalno podcijenjena kao i Makedonija. Ali dobro, ljudi valjda vise vole ove pjesmuljke od 4-5 tonova. Srbija treba da bude ponosna i na Nevenu i na “Krunu”. 😊

 13. Magično, čarobno, violine kroz cijelu pjesmu su PUN pogodak! 😍 Odmah se prisjetim i nastupa Joksimovića u Bakuu te violina, nadam se da će cijeli nastup dobro predočiti na pozornicu i pred male ekrane 😊 👑👑👑

Odgovori