#rnesc2020: Zar nismo ovaj tip pjesme čuli već zilijun puta na Eurosongu? – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

#rnesc2020: Zar nismo ovaj tip pjesme čuli već zilijun puta na Eurosongu?

  11 min za čitanje   29 komentara

Prvih deset zemalja prošlo nam je u trenu. Sada je vrijeme za novih pet zemalja, a tko je autor citata u naslovu, saznajte u nastavku. Ujedno vas pozivamo da nam se pridružite u komentiranju u komentarima ispod, te u rješavanju anketa.


AUSTRIJA

YouTube video

Andrea: Ovaj beat je doslovno pokraden od Laure Tessoro (Belgija 2016), a čujem i ponešto Justina Timberlakea. Pjesma je dobra, uplifting, ali se osjeti generika. Vjerojatno bih zaplesala na ovo da je čujem u discu, ali da bih pjesmu samoinicijativno pustila – ne bih.

Ocjena: 4/10

Bartol: Tužite me, ali ovo je meni bolje nego Sudnji dan… Sviđa mi se funky Bruno Mars/Justin Timberlake vibra, stvar je dosta pamtljiva i plesna, a u isto vrijeme i radiofonična. Lajkam ovo, vidjet ćemo što će poslati nagodinu.

Ocjena: 7/10

Bojan: Vidim ja on se pomjera i pleše, ali ja imam problem sa ovom pjesmom što je ne doživljam uopće na taj plesni način. Nekako mi brzo dosadi. Nije preloša sad, samo mi se ne izdvaja ni po čemu. Mislim da ne bi išla dalje od polufinala.

Ocjena: 3/10

Luna: Nisam fan originalnog Brune Marsa, niti svih njegovih falš verzija. Bilo mi je jako zamorno za slušati.

Ocjena: 3/10

Marija: Ovogodišnja austrijska pjesma mi je tipična radio friendly pjesma. Potiče me na ples i uz nju bi se svakako moglo rasplesati i zabaviti, ali istovremeno mi je i zaboravna. Nakon što ju poslušam, nemam volje ponovno ju pustiti, a mislim da to dovoljno govori. Alive mi je prosječna pjesma za koju smatram da se na Eurosongu ne bi ni po čemu istaknula.

Ocjena: 3/10

Sanja: Ovo mi je u nekoj srednjoj kategoriji – niti volim, niti mi smeta. Mogu poslušati i rasplesat ću se dok pospremam stan. Bio bi dobra opcija za otvoriti show, nešto kao Belgija s Laurom Tesoro.

Ocjena: 5/10

UKUPNA OCJENA: 25/60

PROSJEČNA OCJENA: 4,167

anketa 1459

Austrija 2020.

Ukupno glasova: 161

 • OK je (3) [75 / 47%]
 • Ne sviđa mi se (2) [47 / 29%]
 • Dobra je (4) [22 / 14%]
 • Užasna je (1) [10 / 6%]
 • Jako mi se sviđa (5) [7 / 4%]

LATVIJA

YouTube video

Andrea: Nije svačija šalica čaja, ali moja definitivno jest. Volim takve pomalo psihotične pjesme. Onaj beat drop je super i već vidim kako plešem na ovo kao manijak u Euroclubu. Mislim da se s ovom pjesmom, u smislu scenskog nastupa, moglo puno toga i žao mi je da tome nećemo svjedočiti.

Ocjena: 9/10

Bartol: Latvija i Litva su odlučili da će ove godine pokoriti Europu, ali to se nažalost ne će ispuniti. Koliko god neobična ova pjesma, sve mi ima smisla, Samanta pjeva fantastično, nastup na nacionalnom finalu je bio hektičan, ali odličan. Ovo bi svakako bio dark horse Rotterdama. Da zaključimo – life is music, I am a composer.

Ocjena: 9/10

Bojan: Samanta me je oduševila još na nacionalnom izboru i znam da sam kolegi Bartolu rekao “ovo je materijal za pobjedu”. Totalno neobično i drugačije, a kad se razmaše glavom dođe i meni da uradim isto. Slušat ću je sigurno i dalje, a ovog puta pošto mi je izmamila osmijeh na lice dajem visoku ocjenu.

Ocjena: 10/10

Luna: Nagradu za naj-iconic stihove ovogodišnjeg otkazanog Eurosonga ide Samanti Tīni i „life is music, I am a composer“. No, nisam fan dubstepa i dovodi me na rub iritiranja, ali za deranje i mahanje glavom tijekom karantene je super. Inače, podsjeća li spot ikog na Severinine Silikone?

Ocjena: 7/10

Marija: Still Breathing mi je okej pjesma, ali ima nekih dijelova koje bih izbacila. Tu ponajprije mislim na dio pjesme u kojem čujemo repanje. Nekako mi taj dio djeluje nepovezano s ostatkom pjesme i kada bi se na neki način promijenio, pjesma bi mi postala puno bolja. Ovako mi je negdje u sredini, ponekad ju pustim, ali nije onaj tip pjesme koju bi stalno imala na repeatu.

Ocjena: 6/10

Sanja: Evo je kraljica svih memeova – „Iamacomposer Samanta (Karan)Tina“! Ona je genijalna performerica, a ova pjesma je takav napad na osjetila. Jedan dan mi „legne“ kao budali šamar, a drugi dan je ne mogu slušati, ovisno o količini moje energije za ove podražaje.

Ocjena: 6/10

UKUPNA OCJENA: 47/60

PROSJEČNA OCJENA: 7,833

anketa 1460

Latvija 2020.

Ukupno glasova: 154

 • Jako mi se sviđa (5) [47 / 31%]
 • Dobra je (4) [33 / 21%]
 • Užasna je (1) [27 / 18%]
 • Ne sviđa mi se (2) [25 / 16%]
 • OK je (3) [22 / 14%]

MALTA

YouTube video

Andrea: Ovu pjesmu podiže Destiny, čije su vokalne sposobnosti neupitne. Pjesma je dobra, mid-tempo. Nema joj se što previše za prigovoriti. Uz nastup bi mi ovo bilo možda još i bolje. Sve u svemu, ok.

Ocjena: 7/10

Bartol: Destiny je diva u najboljem mogućem smislu i to se vidi. Spot izgleda skupo, produkcija zvuči skupo, ali mi u pjesmi fali duše, a mislim da bi ju dobila sa live verzijom. Jednostavno mi na momente zvuči hiperproducirano i umjetno, ali to ne znači da je loše, dapače. Drugu godinu zaredom mi je Malta bila jedan od kandidata za prolazak u finale, što se nikada prije nije dogodilo.

Ocjena: 8/10

Bojan: Kao što se i moglo očekivati, od Destiny smo dobili jednu kvalitetnu skladbu koja može pokazati raskoš njenog glasa. Ovo je sigurno jedna od onih pjesama koju ću slušati i zbog koje ljudi glasuju na Eurosongu. Mislim da bi ovo bilo dosta visoko s lijeve strane tabele u finalu.

Ocjena: 8/10

Luna: Puno je polemika nastalo oko ove pjesme zato što je reject s naše Dore. Međutim, prije nego svi krenemo kritizirati HRT zbog toga, ajmo se prvo priupitati kako je pjesma uopće zvučala u svojoj demo-verziji. Tko zna, možda je to bila uspavljujuća balada u razini I Believe in True Love. Budimo iskreni, tko se sjeća pjesme Red Lights sa švicarskog izbora 2018., uvidjet će da AOML zvuči kao Red Lights na steroidima. Dakako, nema garancije da je demo-verzija bila toliko lošija od npr. Hajde nazovi me ili Više od riječi, ali da vam budem iskrena – All of My Love me uopće nije impresionirala. Štoviše, kad sam gledala recap svih pjesama, uopće nisam zapamtila riječi, već bih odmah počela pjevati Red Lights.

Ocjena: 3/10

Marija: Wow, wow, wow!! Malta mi je ove godine bila definitivan favorit za pobjedu. Destiny je u ovoj pjesmi pokazala sve svoje vokalne mogućnosti koje su me ostavile bez teksta. Pjesma je odlična – ima odličan tekst koji u kombinaciji s ovom melodijom postaje pravi hit. Čim sam saznala da je ovogodišnji Eurosong otkazan, prva misao koja mi je prošla kroz glavu bila je ta da neću vidjeti scenski nastup kojeg Malta priprema, a koji bi, prema mome mišljenju, uz ovu pjesmu bio fenomenalan i nezaboravan. Ono što bih još napomenula jest da mi je drago da je u stvaranju ove pjesme sudjelovala hrvatsko-švicarska pjevačica Bernarda Brunović, koja je ujedno trebala biti i Destinyjina prateća pjevačica. Sve u svemu, ove godine Malta me ponovno nije razočarala, a nadam se da će tako biti i u budućnosti.

Ocjena: 10/10

Sanja: Destiny je pojava, nadam se da je slušamo nagodinu. Tako nosi ovu pjesmu, da to zvuči vrlo moćno i uvjerljivo. Pjesma mi zvuči baš radiofonično i mislim da bi se jako svidjela i prosječnim slušateljima koji nisu toliki fanovi Eurosonga. Kao neka mild verzija Rudimentala i Elle Eyre. Odlično!

Ocjena: 8/10

UKUPNA OCJENA: 44/60

PROSJEČNA OCJENA: 7,333

anketa 1461

Malta 2020.

Ukupno glasova: 164

 • Jako mi se sviđa (5) [59 / 36%]
 • Dobra je (4) [52 / 32%]
 • OK je (3) [27 / 16%]
 • Ne sviđa mi se (2) [15 / 9%]
 • Užasna je (1) [11 / 7%]

NORVEŠKA

YouTube video

Andrea: Jedna od boljih power balada ove godine. Pjesma je zaista bolja uživo nego u studijskoj verziji. Ulrikke stvarno zna kako iznijeti emociju. Vokalno odlično, scenski nastup drži pažnju i ne bi ga ni trebalo posebno mijenjati za Eurosong.

Ocjena: 9/10

Bartol: Nije mi jasno kako je ova poprilično prosječna i monotona balada postala toliko veliki favorit fanova. Imali smo puno boljih power balada i imamo ih i ove godine, Ulrikke mi ne prenosi nikakvu emociju, dok mi refren zvuči više kao nekakva brojalica nego lijepa melodija. Imao je Mørland i boljih skladbi.

Ocjena: 5/10

Bojan: Zar ovaj tip pjesme nismo čuli već zilijun puta na Eurosongu? Točno se vidi da je namjenski rađena za Eurosong i to mi nekako smeta. Znam da autori znaju to raditi, ali ajde malo da to bude suptilno da se ne osjeti toliko. Ovdje se baš osjeti nasilnost, ajmo još ovo, ovdje će taman dobro doći neka svijetla na pozornici, vatromet, malo dramatičnosti, nadopunimo i sa pratećim vokalima. Previše svega… Ajmo nešto unikatno, nešto što već nismo čuli.

Ocjena: 3/10

Luna: Prehajpana balada koja je slabija od Divlji vjetre (sorry not sorry). Voljela sam A Monster Like Me od istog autora, ali ova pjesma mi je doslovce u kategoriji „ok, čula sam ju, hvala što ste mi ju pustili, a sad mi pustite Occidentali’s karma ili Soldi da isperem gorak okus u ustima“.

Ocjena: 5/10

Marija: Ovdje bih najprije htjela istaknuti da sam ostala ugodno iznenađena glasom koji Ulrikke posjeduje. Zapravo, ne bih rekla da se radi o glasu nego o glaščini jer je zaista fenomenalno otpjevala ovu pjesmu. Kod mene je Attention u nekoj zlatnoj sredini, sviđa mi se glas i instrumental pjesme, ali ne vidim nikakve elemente koji bi joj donijeli pobjedu. Ovo je pjesma koju bih slušala i svakodnevno, ali ne mogu pobjeći od toga da se radi o sladunjavoj baladi za koju mislim da se ne bi uspjela previše istaknuti među ostalim ovogodišnjim pjesmama.

Ocjena: 6/10

Sanja: Ova pjesma baš zvuči eurovizijski. Na prvo slušanje mi se svidjela, a nastup s norveškog finala je lijepo osmišljen, uz odličnu Ulrikkeinu interpretaciju. U startu mi je visoko kotirala, no s vremenom mi se ova pjesma utopila u masi ipak dražih i iskrenijih balada, kao da mi je počela smetati baš ta prevelika dramatičnost i očiti „eurovizijski recept“ po kojemu je pisana.

Ocjena: 7/10

UKUPNA OCJENA: 35/60

PROSJEČNA OCJENA: 5,833

anketa 1462

Norveška 2020.

Ukupno glasova: 157

 • Jako mi se sviđa (5) [58 / 37%]
 • Dobra je (4) [42 / 27%]
 • OK je (3) [29 / 18%]
 • Ne sviđa mi se (2) [21 / 13%]
 • Užasna je (1) [7 / 4%]

NJEMAČKA

YouTube video

Andrea: Pjesma mi je sjela na prvo slušanje i postala i ostala jedan od favorita. Zanimljivo, moderno, mladenački i plesno. Došla je kao pravo osvježenje u moru balada. I danas je rado slušam.

Ocjena: 10/10

Bartol: Iako kad je izašla mi je bila u vrhu, pjesma Violent Thing mi se nekako izgubila u cijeloj ovoj eurovizijskoj godini. Svakih toliko potpuno zaboravim što su Nijemci poslali, a stvarno nije do toga da je pjesma loša (ajmo realno, nakon lani je moglo samo bolje), nego je naprosto zaboravljiva. Baš bi me zanimalo kako bi se plasirala na Eurosongu.

Ocjena: 7/10

Bojan: Moram priznati da ne razumijem hajp za ovom pjesmom. Ok je sasvim, ali imamo i bolje u ponudi ove godine. Jest možda bolja od većine što su Nijemci slali proteklih godina, ali ne i najbolje.  Svakako neću je promijeniti ako mi na shuffle dođe na nekoj streaming playlisti.

Ocjena: 6/10

Luna: Dok sam preslušavala pjesmu, dopisivala sam se s Bartolom jer sam se pokušavala sjetiti otkud su mi poznati njonjavi i iritantni glasovi kakvi prevladavaju u Violent Things. Hvala Bartolu što me podsjetio na Benjamina Ingrossa, autora i izvođača najgore švedske eurovizijske pjesme od 2016. naovamo. Pjesma kao pjesma mi je, kao i Austrija, razvodnjena verzija Brune Marsa.

Ocjena: 2/10

Marija: Hvala, ne. Pjesma kojom se Njemačka planirala predstaviti u Rotterdamu nikako mi ne leži. Dosadna mi je i nema ništa u njoj što bi me zadivilo i ostavilo bez teksta. Tijekom slušanja sam jedva čekala da završi. Eto, toliko o tome.

Ocjena: 1/10

Sanja: Uz Maltu, ovo je najviše radiofonična pjesma ove godine. Benova boja glasa je poprilično zanimljiva. Najbolja pjesma u konkurenciji Big 5 ove godine, ako se mene pita.

Ocjena: 7/10

UKUPNA OCJENA: 32/60

PROSJEČNA OCJENA: 5,333

anketa 1463

Njemačka 2020.

Ukupno glasova: 155

 • Jako mi se sviđa (5) [50 / 32%]
 • OK je (3) [42 / 27%]
 • Dobra je (4) [38 / 25%]
 • Ne sviđa mi se (2) [18 / 12%]
 • Užasna je (1) [7 / 5%]

ZANIMLJIVOSTI

Poredak današnje treće grupe na kraju je završio ovako:

 1. Latvija (47/60; 7,833)
 2. Malta (44/60; 7,333)
 3. Norveška (35/60; 5,833)
 4. Njemačka (32/60; 5,333)
 5. Austrija (25/60; 4,167)

Ova grupa najviše se svidjela Andrei (39 bodova), a najmanje Luni (20).

Tri komentatora danas je davalo svoje desetke: Andrea za Njemačku, Bojan za Latviju i Marija za Maltu. Marija je ujedno jedina koja je danas dala jedinicu (i to za Njemačku).

Dvoje komentatora istaknulo je Bernardu Bruno(vić) prilikom komentiranja malteške pjesme. Bivša natjecateljica Dore trebala je pratiti 17-godišnjakinju u Rotterdamu, a nedavno je bugarska pjevačica Poli Genova (Eurosong 2011. i 2016.) otkrila kako joj je jedna ranija verzija All of My Love bila druga opcija za Eurosong 2016. Na kraju se odlučila za If Love Was a Crime, s kojom je došla do četvrtog mjesta.

https://www.instagram.com/tv/B-xqjpqhm3Q/?utm_source=ig_embed

U ovoj grupi našle su se pjesme Violent Thing All of My Love, čija je zajednička poveznica glavni autor bugarski autor Borislav Milanov. U jednom od kasnijih dijelova #rnesc2020 pred našom komisijom naći će se i bugarska pjesma Tears Getting Sober, koju također autorski potpisuje Milanov.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
10
PODIJELI ČLANAK

Rasprava29

 1. marie — 17. travnja 2020. u 15:42

  Srdačan pozdrav svima koji su pročitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a također tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Pročitao sam svjedočanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim čovjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog čovjeka, ovo je vrlo lak način da dobijem kredit od pouzdanog čovjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedočenje u svim društvenim medijima jer sam mu obećao da ću ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da također možete dobiti posao i investirati u posao E-adresa:
  westlakefinancehome@gmail.com
  ????

 2. marie — 17. travnja 2020. u 15:41

  Srdačan pozdrav svima koji su pročitali ovu poruku, ja sam Marie Mikus i došla sam da olakšam sve žrtve prijevara o zajmu, a također tražim zajam. Bila sam obrubljena zbog svog novca, ali kasnije sam od Boga dobila pravog muškarca. Pročitao sam svjedočanstvo i kontaktirao sam ga nazvao sam ovog zajmodavca Božjim čovjekom, jer je odgovarao na moje molitve o zajmu. Jako sam sretan što sam upoznao takvog čovjeka, ovo je vrlo lak način da dobijem kredit od pouzdanog čovjeka koji ima kreditnu kompaniju u Sjevernoj Americi, ime je firme (NAJPOVOLJNIJE LAKE FINANCE HOME) svjedočenje u svim društvenim medijima jer sam mu obećao da ću ga podijeliti po cijelom svijetu. Imajte na umu da je ovaj zajam po kamatnoj stopi od 2% Imajte na umu da također možete dobiti posao i investirati u posao E-adresa:
  westlakefinancehome@gmail.com

 3. Arctic Monkey — 16. travnja 2020. u 04:37

  Vuhuu cak tri iz ove grupe u mom top 10….
  2/41 GERMANY 10/10
  Koliko sam se ja samo lomio između prva 3 mesta kada se setim. Dakle Nemacka, Litvanija i Hrvatska su me tako izmucile ove godine. ?
  Od prvog slusanja obozavanje. Nazalost mislim da je ovo ipak radijska pesma i da bi to bio jedan smotan nastup te da bi realniji plasman bio 9-13.
  6/41 LATVIA 8.5/10
  Prezestok ritam i dozvoljena doza ludila, cesto sam zaticao sebe da uzivam u ovoj pesmi. Nije mi jasno zasto je potcenjena najstrasnije. Ja sam je lako video 3-10.
  8/41 MALTA 8/10
  Mnogo porasla. Kvalitetno, zarazno, snazno. Jos jedan nesuđeni pobednicki materijal.
  15/41 NORWAY 6/10
  Nak, nak. Moze i ne mora… Ali nije loše, samo meni ne prija previše…
  34/41 AUSTRIA 1/10
  Lose bre. Neslušljivo i naporno.

 4. sunflower — 14. travnja 2020. u 20:43

  Austrija-Nije wow ali nije ni loše.
  Latvija-Jedna od najboljih pjesama ove godine. Nisko je na kladama ali većini ljudi se sviđa.
  Malta-Solidna pjesma, iako malo overrated.
  Norveška-Divna balada, ali Wild mi je bila bolja.
  Njemačka-Solidno. Svakako bolje od grozota koje su slali prethodnih godina, uz koju iznimku.

 5. Precious — 14. travnja 2020. u 12:37

  Austrija-solidna pop pjesmica, međutim ništa preposebno. Mogu Austrijanci i bolje (3/5)
  Latvija-ova pjesma je totalno ludilo. Zanimljiva, ali u isto vrijeme prilično konfuzna (3/5)
  Malta-jako dobro isproducirana stvar. Zvuči kao svjetski hit. Iako je ne slušam često ne vidim zašto joj ne bi dao (5/5)
  Norveška-divna classy balada. Da, znam da smo ovakve balade već čuli, ali meni se i dalje jako sviđa. Vrhunac pjesme me svaki put naježi. Prava je šteta što Ulrikke neće opet nastupiti dogodine (5/5)
  Njemačka-jako dobro isproducirana pjesma. Ipak, nisam siguran koliko je Ben bio dobar izbor da izvodi ovu pjesmu. Jednostavno mi ne paše njegov glas. Doduše, ovo je veliki napredak u odnosu na prošlu godinu (4/5)

 6. LoveWave — 14. travnja 2020. u 11:59

  AUSTRIJA – ja osobno volim ovaj funk uradak i lajkam beat kroz pjesmu. Mislim da bi dobro prošla na eurosongu, bez obzira što se nije istaknula toliko među fanovima. Također vokal kao stvoren za ovaj tip pjesme. 7/10
  LATVIJA – totalna suprotnost prošlogodišnjoj pjesmi i puno bolji pokušaj za eurosong. Meni se ovo sviđa, Samanta Tina je karizmatična i pjesmu u liveu izvodi odlično. Uz neke dorade za nastup, sumnjam da bi ovo izvisilo u Rotterdamu. 7/10
  MALTA – produkcijski, jedna od najboljih pjesama ove godine. Kad se već udaraju usporedbe sa Švedskom, meni je ovo dosta jače i bolje. Jedina zamjerka je što kroz cijelu pjesmu čekam taj winvibe i ne dočekam ga… i još za kraj, koliko je Destiny karizmatična, ne treba uopće govoriti. 9/10
  NORVEŠKA – na početku sam imao hype oko ove pjesme koji je s vremenom (zasluženo) splasnuo upravo zbog toga jer su je zasjenile neke druge balade. Ne kažem da je loše, ali ima boljih. Vokalno u liveu besprijekorno. 8/10
  NJEMAČKA – pjesma za koju imam isti dojam na prvo i stoto slušanje. ODLIČNA STVAR! Kao i kod Malte, produkcija je na visokom nivou. Plesno, catchy, zarazno. Ne kužim hejt na vokal… meni osobno skroz ok i ne smeta mi. 9/10

 7. LadyOfValyria — 14. travnja 2020. u 11:24

  AUSTRIJA: pjesma je osrednja, ne privlači me da ju slušam, ali nije katastrofalna. Ocjena:6/10
  LATVIJA: dobar početak, ali kako se pjesma približava kraju, sve više me hvata jeza. Ocjena:3/10
  MALTA: moj osobni pobjednik ? Ocjena:10/10
  NORVEŠKA: sasvim solidna baladica. Ocjena: 7/10
  NJEMAČKA: a što reći, taman kad potrefe pjesmu, otkaže se Eurosong. Ocjena: 9/10

 8. Nikolina Hajnić — 14. travnja 2020. u 10:14

  Austrija – dobar ritam, mene čak i natjera na lagano cupkanje, ali istina je da je zaboravno i neupečatljivo, ok pjesma za radio, ali za Eurosong preslabo. 5/10, ocjena 3
  Latvija – neobično i pomalo psihotično, na trenutke uznemirujuće haha, ali poruka je genijalna, spot mi se jako sviđa, nastup je isto bio dobar, ovo bi zablistalo na eurovizijskoj pozornici. Samanta je karizmatična i izvrsna pjevačica. Ipak, nije nešto što bih si samoinicijativno pustila pa zato: 6/10, ocjena 3
  Malta – jako dobra pjesma, nevjerojatno moćna vokalistica, sviđa mi se ovo. Ipak, fali mi malo „duše“, malo nečega izvornijeg i iskrenijeg jer Destiny to zaslužuje. 8/10, ocjena 4
  Norveška – lijepa, uhu ugodna i kvalitetna balada, Ulrikke ju baš divno donosi. Samo što su doista takve pjesme već prežvakane i pomalo dosadne. 7/10, ocjena 4 (jer ja jesam dosadan baladičan tip i meni je dobro haha)
  Njemačka – njegov glasić me iritira, bezveznjikavo mi je to sve skupa, moderno i radiofonično, ni po čemu posebno ili inovativno. Austrija mi je mrvu draža ipak. 4/10, ocjena 2

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?