S druge strane ekrana: Srbija

Podijeli na Facebook Twitter
Filip Vale

SRBIJA

Plasman: 19. mjesto u finalu (113 bodova)


Andrea: Nastup je bio bolji od očekivanog, ali zaista ništa za oduševiti se. Cure su bile odlične, ali Mladen je imao tih nekih svojih čudnih trenutaka. Mislim prvenstveno na neke njegove izraze lica tokom nastupa, kada mi je izgledao kao netko tko me se sprema napasti ili oteti. Osim toga nemam nekih drugih zamjerki. Solidno.

Ukupni dojam:neutralko

Bartol: Solidan nastup, zasluženo u finalu. Iskreno, uvijek me nasmije kad svi zajedno skoknu, nekako mi je potpuno nepovezano sa cijelim nastupom. Vokalno jako dobri.

Ukupni dojam:neutralko

Bojan: Jesu li zaslužili finale? Jesu. Jesu li korektno pjevali? Jesu. Jesu li imali više pokreta nego što je trebalo? Definitivno jesu i to je ono što mi je najviše smetalo u ovogodišnjem srpskom nastupu. Nekako ova pjesma zaslužuje mirniji nastup, točnije poput onog s Beovizije. Također, za mene bi bilo bolje da su se pojavili u onoj scenskoj odjeći s prve probe.

Ukupni dojam:neutralko

Faruk: Prva loša ideja je bila da se nastup osmisli kao obredno žrtvovanje djevice. Druga loša ideja je bila obući članove Balkanike kao profesore iz Hogwartsa. Treća loša ideja je bila ovo skakutanje i mrduckanje koje nikako nije išlo uz pjesmu. Vokalno je Balkanika bila sjajna, i to je stvarna vrijednost njihovog nastupa. I taj moment kad na kraju pjesme svi pogledaju gore.

Ukupni dojam:neutralko

Luna: Meni se i dalje više sviđaju haljine s prve probe. ☹ Mislim, korektan nastup, ali previše lamatanja rukama.

Ukupni dojam:neutralko

Marija: Pretpostavljam da se ovo moglo odraditi i bez „bubnjara“ čija mi uloga nije jasna ni do dan danas. Zamjerila bih još i haljine pjevačica koje su možda mogle biti malčice bolje, no sve u svemu, Srbija je zamislila jedan dobar nastup i odradila ga i više nego dobro.

Ukupni dojam:smjesko

Tomislav: Tipično srpsko-crnogorski nastup. Tim više što je i pjesma takvoga tipa, onaj balkanski etno. Prateće vokalistice u onoj standardnoj 4-4-2 formaciji u sinhroniziranom radu rukama. Još uvijek mislim da nisu zaslužili proći u finale.

Ukupni dojam:ljutko


Zanimljivosti:

 • Publika je spasila Srbiju od ispadanja u polufinalu – smjestila ju je na osmo mjesto, dok ju je žiri smjestio na jedanaesto mjesto
 • Unatoč tome što je službeno ime srpskih predstavnika bilo Sanja Ilić i Balkanika, Sanja Ilić nije bio na pozornici Eurosonga
 • Prisjetite se nastupa s finala Beovizije! Koji Vam se nastup više svidio?

Ocijenite nastup Srbije

 • Užasna je (1) (19%)
 • Ne sviđa mi se (2) (11%)
 • OK je (3) (25%)
 • Dobar je (4) (21%)
 • Jako mi se sviđa (5) (24%)

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Sutra: Švicarska

Komentara 14

 1. @pabloncrnich i @hrovje Uzmite i u obzir da su Srbi najbrojniji narod u ovoj državi (poslije Hrvata naravno). No hate to Serbia ali mi je malo bezveze da skandinaci, svake godine razmjenjuju bodove ,bez obzira na pjesmu, ali nama je to problem i zato jesmo tu gdje jesmo. A glupo je. Bilo bi bolje ili da se svi zajedno podržimo ili glasujemo realno. Ajde televoting još mogu preboljeti pošto si tamo još kako tako razmjenjujemo, mene peče to što se naši žiriji ignorijraju i upravo to je razlog zašto ex-yu države loše prođu.

 2. @pabloncrnich Pa Srbija u finalu nikad nije dala Hrvatskoj više od 5 bodova. U polufinalu su često nagrađivali Hrvatsku sa 12 bodova, ali ne i u finalu.

  Zato je hrvatski žiri ove godine Srbima dodijelio veliku nulu.

 3. @hrvoje Nema ti tu kaj biti jasno. Hrvati ko ovce svaki put kaj je Srbija u finalu nagrade ih s 12 bodova. Sta se ne desava s druge strane. Srbi ako vide da je pjesma koju posaljemo smece ne daju 12. Al mi smo ofce i da posalju drek na stage i nekako se nadu u finalu od televotinga bi imali 12 bodova.

 4. Ništa posebno od Srbije ove godine. Nastup je bio onako, trebalo je biti puno manje pokreta. Mislim da nisu zaslužili finale i da je umjesto njih u finale mogla ići Latvija ili Malta. I dalje mi nije jasno kako smo mi dali
  bodova televotinga ovome.
  Ocjena: 3

 5. Meni se ovaj spoj modernog i etno jako sviđa. Nastup je (zanemarimo mahanje rukama) ,bio moćan a oni su vokalni bili dosta dobri. Naravno sve to skupa je moglo biti i bolje, ali i ovo što smo dobili je prilično solidno. Srbija, nadam se samo boljoj Beoviziji jer činjenica je da od 17 pjesama uvrštenih u program, svega 3 pjesme sam doživio. Ocjena:4/5

 6. Komentar(i) su me naveli dam čistu peticu. Nadam se da će administracija ovog sajta reagovati.

 7. Ne znam kako da to drugacije opisem, ali meni je nastup bio totalno smijesan. Ubio mi je ljepotu pjesme. Lamatanje rukicama i hodanje bez pravca. Ko u crticu. 😂😂😂😂

 8. Jedan korektan, ali meni nezanimljiv nastup. Vokalno su to odradili dosta dobro(mada je Danica u par navrata falšala, ali nisu bili očiti falševi). Scenski nastup ne razumijem, kao ni koreografiju. Kao rezultat svega- zlatna sredina.
  3/5

Odgovori