S druge strane ekrana: Srbija

Podijeli na Facebook Twitter
Filip Vale

Srbija

Plasman: 18. mjesto u finalu (89 bodova)


Andrea: Jako dobro iskorištena pozornica. Nevena je izgledala prekrasno,  a oni efekti i hologrami su izgledali wow. Mislim da je 18. mjesto pristojan rezultat i da se Srbija nema čega sramiti.

Ukupni dojam:smjesko

Bartol: Vokalno BRILJANTNA Nevena, definitivno uz Tamaru Todevsku najbolji vokal ovogodišnjeg Eurosonga imala je jedan odličan nastup u koji se vidno uložilo i žao mi je da nije ušla u TOP15, jer je iskreno trebala. Moram priznati da u onom prvom polufinalu koje je bilo bitno slabije mi se jako izdvojila, dok mi se u finalu malo izgubila – možda je i to razlog nešto lošijeg plasmana od očekivanog. Jedini prigovor ide na ono širenje ruku nakon prvog refrena, malo je bilo awkward.

Ukupni dojam:smjesko

Bojan: Za mene je ovo bio jedan od boljih srpskih nastupa na Eurosongu do sada. Vidi se da se dosta uložilo u vizuale efekte, a i backdropovi su izgledali odlično. Trenutak s rukom i kada se oko nje događa „plava magija“ je bio i ostao wow trenutak za mene. Vokalno, kao i uvijek, Nevena je blistala.

Ukupni dojam:smjesko

Faruk: Vokalno, Nevena je zadala takav domaći zadatak mnogim hvaljenim pjevačima s ovogodišnjeg natjecanja da ga vjerovatno ne bi mogli završiti do sljedećeg Eurosonga. Nastup jako lijep, decentan i u skladu s pjesmom. Jedino mi se ne sviđaju ovi Ksena-princeza ratnica šiljci oko Neveninih tananih ručica kao i dizanje istih u zrak u kafanskom maniru negdje na pola pjesme. Sve ostalo – odlično!

Ukupni dojam:smjesko

Luna: Nastup za kojeg se vidi da je uloženo jako puno sredstava. Štoviše, ne sjećam se kada sam vidjela bolji nastup Srbije na Eurosongu (možda Marija Šerifović?). Malo mi je šteta što je ispao tako loš rezultat, ali pretpostavljam da je to ispalo jer je nastupala između dviju pjesama koje su zauzele mjesta u TOP5.

Ukupni dojam:smjesko

Marija: Sve pohvale Neveni i cjelokupnom timu Srbije prvo na osmišljavanju, a onda i realiziranju nastupa koji je s pravom jedan od najboljih nastupa ovogodišnjeg izdanja i usudila bih se reći jedan od najboljih srpskih nastupa na Eurosongu – ikad.  Prekrasna žena, besprijekoran vokal, minimalistički, ali efektivni pokreti i pozornica. Dragi Bože, koliko je ta pozornica izgledalo lijepo i otmjeno u te tri minute. Ne postoje komplimenti dovoljno veliki za opisivanje ove bajke. Bravo!

Ukupni dojam:smjesko

Milka: Jedini nastup koji ne znam kako prokomentirati. Nevena je lijepo otpjevala pjesmu ali sam nastup ne razumijem. Nije mi jasna priča tih animacija na led ekranima. Ne znam što bih drugo dodala.

Ukupni dojam:neutralko


Zanimljivosti:

Iako je osvojila 24 boda manje nego Balkanika prošle godine, Nevena se plasirala za jedno mjesto više.

Nevena je svojim sedmim mjestom u polufinalu ostvarila najviši plasman u polufinalu za Srbiju od 2012. godine kada je Željko Joksimović bio drugoplasirani u svojem polufinalu.

Iako je Srbija u polufinalu bolje prošla kod žirija nego kod publike, u finalu je publika Srbiju stavila na 13. mjesto, a žiri na 19.

Ocijenite nastup Srbije

 • Užasan je (1) (5%)
 • Ne sviđa mi se (2) (4%)
 • OK je (3) (11%)
 • Dobar je (4) (28%)
 • Jako mi se sviđa (5) (52%)

Zahvaljujemo na glasanju

Loading ... Loading ...

Komentara 16

 1. Ocjena 5.
  Slažem se da je ovo najbolji nastup Srbije otkako sudjeluju. Također odlično otpjevano, nema razloga da joj dam išta manje od petice.

 2. Definitivno najveća evolucija na ovogodišnjem Eurosongu. Revamp je ovu pjesmu učinio još boljom, Nevena je osvojila pozornicu svojim vokalom i ljepotom,a nastup je zaista divno izgledao. Šteta što je imala šugavi redni broj nastupa u finalu. Mislim da ju je to koštalo. Šteta jer je za mene nastup vrijedan top 10 plasmana. 5/5

 3. Iako nisam baš neki obožavatelj pjesme, nastup je odrađen perfektno. Vokalno i scenski. Nevenu ne znaš jel ljepše gledati ili slušati! Baš mi je zaokupila pažnju te 3 minute.
  Ocjena 4.

 4. Prelijepa pjesma, mozda previse kvalitetna za Eurosong. A nastup, jedna rijec: MASTERPIECE. Takva emocija, takav glas, takvi efekti na sceni…jednostavno sve se poklopilo i izgledalo je savrseno. Ocekivao sam da ce ziri staviti Srbiju u top 10, i zaista je sramota da su nekim drzavama dali vise poena.

 5. Nisam ljubitelj pjesme nikako. Ali nastup je bio vrlo lijep i prekrio je neke nedostatke same pjesme.
  Ocjena:4, zbog nastupa i vokala ocjena više

 6. Najbolji nastup Srbije na Eurosongu I K A D A !!! 😍 Backdrop, LED ekrani, hologrami i naravno Nevenin briljantni vokal spojili su se i pružili gledateljima 3, odnosno 6 minuta čiste M A G I J E !!! 😍 Srbijo, teško ćeš ovo nadmašiti, zaista teško. Andrea kaže ”Srbija se nema čega sramiti” i s time se slažem, ali bih se nadovezao i rekao da se Europa IMA čega sramiti, jer ne staviti ovaj masterpiece minimalno u Top10 je prava pravcata nepravda! Ocjena: 10! 👑👑👑

 7. Nevena nam je ponudila jedan od najboljih srpskih nastupa. Cijela scena je bila savršena. Hologram je bio WOW( Ieva take notes), ono izbijanje backgrounda je jako dobro napravljeno, a i toga se izrodio onaj vrtlog magle koji je usudio bih se reći fenomenalno napravljen. Neću uopće spominjati Nevenine vokale zbog kojih sam dozivia ear orgasm.
  Ma Srbija je blistala ove godine i otužno je da žiri nije mogao ovo svrstati u top 15 jer je Srbija definitivno bila bolja od Malte, Cipra i Danske.
  5/5

 8. Ocjena za pjesmu mi je bila trojka, a za nastup je (5). Ovo je vjerovatno najmoderniji nastup Srbije ikad na Eurosongu. Sve je izgledalo lijepo i mocno, a Nevena je decentno predstavila svoju zemlju. Nisam ocekivao top10, ali sam def. ocekivao da ce biti runner-up, negdje oko 12-13 mjesta

Odgovori