Sanja Ilić i Balkanika svečano ispraćeni u Lisabon

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Dušan Petrović

Predstavnici Srbije na Eurosongu 2018., Sanja Ilić i Balkanika uz nazočnost velikog broja predstavnika sedme sile, svečano su ispraćeni u Lisabon. U prostorijama Radio-televizije Srbije, novinarima su se obratili Sanja Ilić kao osnivač i zaštitno lice Balkanike, Tanja Ilić koja je jedna od skladateljica pjesme Nova Deca, te Olja Kovačević, urednica Zabavnog programa srpska državne televizije.

U kratkom obraćanju, Olja Kovačević je podsjetila kako je 2018. godina jubilarna za RTS, s obzirom da se ove godine obilježava 60 godina od početka radijskog emitiranja, ali i objasnila značaj sudjelovanja na Eurosongu.

– Eurosong je najveći, ne samo glazbeni, već i televizijski šou program na planeti i RTS nikad neće odustati od sudjelovanja na njemu. Učinit ćemo sve da pošaljemo najbolje izvođače koji će na Eurosongu na najbolji način predstavljati Srbiju i našu kuću. – istaknula je urednica Zabavnog programa nacionalne televizije Srbije.

Sanja Ilić je govoreći o slavljeničkoj godini za RTS naglasio kako je sretan što može dati svoj doprinos velikom jubileju, s obzirom da je i sam dio svoje glazbene karijere proveo radeći u toj kući. Istovremeno, Ilić je publici obećao sjajne kostime, vrhunski nastup i najbolje vokale.

Ovom prilikom je novinarima predstavljena posebna promotivna verzija pjesme Nova Deca na engleskom jeziku, a svečanost ispraćaja završena je tradicionalnom predajom zastave Srbije koju je Sanji Iliću uručila prošlogodišnja predstavnica te zemlje na Eurosongu – Tijana Bogićević.

Тијана Богићевић предаје заставу Србије
Izvor: RTS.rs/Slobodan Sarić

Komentara 8

  1. Kako mi je drago sto Iva Banicevic kao jos jedno lepo lice i sjajan vokal ide sa njima i sto menja Sanju na sceni!
    Sviđa mi se i ova rege verzija, Mladen bas ima glas za tu vrstu muzike… Srecno, mada jedva cekam Srbiju u razmisljamo… rubici pa da budem max iskren. 😁

  2. “Eurosong je najveći, ne samo glazbeni, već i televizijski šou program na planeti i RTS nikad neće odustati od sudjelovanja na njemu.” Sviđa mi se ovakvo razmišljanje 🙂

Odgovori