Vaše najdraže pjesme – Beovizija 2019

Podijeli na Facebook Twitter
Promo

Nakon četiri dana, više od 2000 vaših glasova, i izračunavanja prosjeka ocjena napokon smo pronašli Vašeg pobjednika Beovizije 2019. – Wonder Strings i Ivana Vladović s pjesmom Moja bol! Drugo mjesto osovjila je pobjednica Razmišljamo naglas Beovizija 2019.Sashka Janx, treće mjesto Nevena Božović, a TOP5 zaokružuju Tamara Milanović i Aleksandra Sekulić. U nastavku slijedi kompletna tablica.


Vaše najdraže pjesme – tablica

Izvođač Pjesma Prosjek ocjena
Ivana Vladović i Wonder Strings Moja bol 4,59
Sashka Janx Da li čuješ moj glas 4,47
Nevena Božović Kruna 4,33
Tamara Milanović Reči nisu dovoljne 4,01
Aleksandra Sekulić Tugo 3,86
Dženan Lončarević Nema suza 3,69
Sofija Perić Aritmija 3,21
Lord Radnički sin 3,21
Nataša i Una Samo bez straha 3,14
Dunja Vujadinović 3,12
Jana Viktorija 3,1
Extra Nena Još ti čujem glas 3
Goga Stanić Čudo 2,99
Funked Up Zašto da se ne desi 2,82
Ivan Kurtić Bela 2,76
Osvajači Voda i plamen 2,56
Majdan Budim te 2,55
Gipsykord Boje 2,461
Ana Popović Lutaš 2,459
Mr. DOO Do 100 2,23
Tina i Lola Amvon Tvoje oči 2
Sanya D Rio Ljubimo se 1,94
Eleonora Samo lagano 1,82
Lana i Aldo Pogledaj u nebo 1,75

Zanimljivosti

Urednici i čitatelji stranice su se složili oko ovogodišnjeg TOP6 – isti izvođači uz male izmjene u poretku su se našli na obje top liste. Uz prije spomenuti TOP5, šesto mjesto i kod čitatelja i kod urednika je zauzeo Dženan Lončarević

Najveća razlika između urednika i čitatelja dogodila se kod pjesme Voda i plamen, koja je po mišljenju urednika zaslužila završiti na sedmom mjestu, dok je kod čitatelja završila tek na šesnaestom mjestu.

Pjesma Aritmija se više svidjela čitateljima nego urednicima portala – čitatelji su ju stavili na sedmo mjesto, dok je urednicima tek na jedanaestoj poziciji. Sličnu sudbinu imaju i pjesme Samo bez straha.

U odnosu na prošlogodišnjeg pobjednika Biber i DJ Niko Bravo – Jutros (Svatovi) i Sashka i Wonder Strings i Ivana Vladović imaju višu prosječnu ocjenu, dok od prošlogodišnje drugoplasirane Balkanike, kasnijeg pobjednika Beovizije, i Nevena Božović ima višu prosječnu ocjenu.

Sashka jeu odnosu na prošlu godinu ima bolji prosjek za čak 0.6, dok Lana i Aldo imaju gori prosjek za 0.5 u odnosu na lani.


Podjela po polufinalima

Da se vas pita dakle, iz prvog polufinala bi prošli:

 1. Ivana Vladović i Wonder Strings – Moja bol
 2. Sashka Janx – Da li čuješ moj glas
 3. Aleksandra Sekulić – Tugo
 4. Sofija Perić – Aritmija
 5. Nataša i Una – Samo bez straha
 6. Dunja Vujadinović – 7

Iz drugog polufinala bi se plasirali:

 1. Nevena Božović – Kruna
 2. Tamara Milanović – Reči nisu dovoljne
 3. Dženan Lončarević – Nema suza
 4. Lord – Radnički sin
 5. Jana – Viktorija
 6. Goga Stanić – Čudo


Uredništvo eurosong.hr – a želi svim sudionicima Beovizije 2019. puno sreće na natjecanju!

Komentara 6

 1. Kazka takođe nije prihvatila ucesce na esc… Najbolje da niko ne predstavlja Ukrajinu i da se odmorimo od njih…

 2. Ne mislite da ste možda malo pretjerali količinom članaka o Beoviziji? Mislim, razumijem da je mnogo vaših čitatelja iz Srbije, ali mislim da je i za njih mnogo ovih 5 RN, predstavljanje izvođača, što ne znamo o Beoviziji, mislim, to je barem 10ak velikih članaka o objektivno prosječnom nacionalnom izboru. Niste ni približno toliko pisali recimo o Emi ili mađarskom izboru. Razumijem za Doru, niste imali o čemu pisati previše (hvala HRT), ali mogli ste koji analizički članak kasnije objaviti, malo kritizirati HRT oko svih loših odluka i prosječne organizacije. Mislim, vi još (ako se ne varam) niste prokomentirali Doru, ni pjesme, ni organizaciju, ni pobjednika, ništa. Nisam nacionalista, ali ovo je IPAK Eurosong.HR, i vaša uloga bi trebala biti popularizacija Eurosonga u Hrvatskoj, te poboljšanje naših šansi da jednog dana nešto i postignemo na ovom natjecanju. Mislim da ste utjecajniji no što mislite.

 3. Skroz kul top 5 iste pesme kao kod mene samo drugi poredak. Prednost dajem Neveni i Saski, a Ivana mi je trece mesto. Seksi Aleksandra 😁 zasluzeno cetvrto. Tamara 5.

Odgovori