Za “Beoviziju 2018.” prijavilo se 75 sudionika

Podijeli na Facebook Twitter
EBU

Javni natječaj za srpski predizbor trajao je do 10. studenog, a na poziv Radio-televizije Srbije prijavilo se 75 sudionika.

Foto: RTS

Selekcijska komisija koju su činili glazbeni urednici ove televizije danas je otvorila pristigle prijave i preslušala sve skladbe, a u narednim danima slijedi izbor pjesama koje će sudjelovati u izboru. Za sada su sve pjesme šifrirane, tako da su autori nepoznati, a imena će biti otkrivena tek nakon izbora pjesama.

Kako je objavljeno na portalu RTS-a, finalna selekcija i sam proces izbora predstavnika Srbije na 63. Eurosongu bit će naknadno objavljeni.

Ove godine Srbiju je u Kijevu predstavljala Tijana Bogićević s pjesmom In To Deep s kojom je natjecanje završila kao 11. u svom polufinalu.

Komentara 10

  1. Za jednu zemlju u kojoj ljudi ismijavaju ovo takmičenje, a pjevači ga zaobilaze u širokom luku, ovo je velika brojka.

  2. Nadam se necemu dobrom iz Srbije. Istina 75 pjesama i nije WOW brojka, no to nista ne mora znaciti. Dovoljna je JEDNA kvalitetna skladba i uspjeh je serviran.

  3. Šteta za Severinu, mislim da bi s pjesmom ‘Mrtav bez mene’ i malo boljom koreofrafijom i kadriranjem sličnim kao u nastupu Armenije 2016. ostvarila Žakovu prognozu 23-13-3. Ili pošto je sad malo starija gospođica, neku baladu u dugoj crnoj haljini 😀

  4. Pa budući da Beovizije nije bilo 4 godine broj od 75 pjesama je sasvim solidan. Što se tiče Hrvatske, nadam se da će ipak interno izabrati Severinu 😛

  5. Srbi na Wiwibloggsu u komentarima govore da je 75 mali broj nasprem prijašnjih godina tog natjecanja i kako je RTS uništio duh Beovizije.
    Ja se nadam da će uskoro i naš HRT nešto otkriti, hoće li biti Dora 2018. ili će interno izabrati.

Odgovori