Zvijezde iz regije u posjeti Jeruzalemu

Podijeli na Facebook Twitter
Instagram/dmolgroup_official

Danas je održan treći dan proba u Tel Avivu, a dok jedni pristižu u epicentar događanja, drugi koji su već odradili svoje probe imali su prilike obići glavni grad države u kojoj se održava Eurosong, Jeruzalem.

Prvog dana proba, veliku eurovizijsku pozornicu isprobali su srpska predstavnica Nevena Božović, slovenski duo Zala Kralj i Gašper Šantl i crnogorski bend D-mol. Nakon proba i razgovora s brojnim novinarskim ekipama, iskoristili su malo slobodnog vremena i odlučili obići grad domaćin natjecanja, ali i drevni i sveti grad Jerzualem.

Tako je Nevena u jednom od svojih Instagram storyja postavila kratki video u kojem se moglo čuti kako se na jednoj gradskoj tržnici s ozvučenja čuje Kruna, dok je svoj feed obogatila fotografijom iz ovog grada.

View this post on Instagram

👑 #jerusalem

A post shared by Nevena Ivanović (@nevenabozovicofficial) on

Istog dana su i posjeti gradu domaćinu Eurosonga 1999. bili i mladi crnogorski predstavnici iz grupe D-mol, dok je slovenski par za obilazak izabrao današnji sunčani dan.

View this post on Instagram

Sun is strong in Jerusalem 🌞

A post shared by Zala Kralj & Gašper Šantl (@zalagasper) on

Kad smo kod Instagrama i eurovizijskih zvijezda, za kraj, bismo vas pozvali da pratite naš profil na ovoj društvenoj mreži jer će vas pored redovitih izvještaja s proba, čekati i poneki ekskluzivni sadržaj, koje će za vas donositi naš Igor Znidaršić, a za koji dan i kolegica Milka Malezanova.

Odgovori