Održan "Eurovision PreParty Riga 2017" – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Održan “Eurovision PreParty Riga 2017”

  1 min za čitanje   8 komentara

Uz izravni prijenos na internetskoj stranici latvijske televizije LSM, večeras se u latvijskoj Rigi održao prvi od šest ovogodišnjih predeurovizijskih koncerata. Iako je brojčano jedan od manjih predeurovizijskih koncerata, Eurovision PreParty Riga 2017 uspio je okupiti određen broj natjecatelja Eurosonga 2017., a umalo su ostali bez jednog izvođača (Poljakinja Kasia Moś je zakasnila na avion, pa je stigla u zakašnjenju). Večeras su nastupali:

  1.  Naviband
  2.  Martina Bárta
  3.  Triana Park
  4.  JOWST
  5.  Kasia Moś

Koncert nije prošao bez specijalnih gostiju, pa su tako večeras nastupali prošlogodišnji latvijski predstavnik Justs i pobjednica Eurosonga 2004. Ruslana. Voditelj programa bio je Roberto Meloni (Latvija 2007. kao dio Bonaparti.lv i 2008. kao dio Pirates of the Sea).

Eurosong 2017. – opća diskusija – forum

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava8

  1. Lujka s ukusom — 26. ožujka 2017. u 17:25

    Ovi likovi iz Norveške su toliko egocentrični čovječe božji
    https://youtu.be/UrVNiyYctl0

  2. Aleks994 — 26. ožujka 2017. u 15:07

    Kakva beda od koncerta hahahahahah
    samo 5 drzava
    umirem hahahah

  3. dobric — 26. ožujka 2017. u 12:06

    @thetdchronicler

    Nama 1999. ipak nisu oduzeli bodove. 🙂

  4. Lujka s ukusom — 26. ožujka 2017. u 07:53

    Jedina osoba koja mi je dokazala da može pjevati je bila Martina ❤ Koji glas majke mi, kraljica! 😀
    I skontao sa da JOWST koristi snimljene glasove kada dođe taj dio u refrenu… Vidjet ćemo hoće li ovo biti dozvoljeno na ESC-u ili će im oduzeti bodove kao i nama 1999.

  5. KOSOVO — 26. ožujka 2017. u 00:09

    A meni se riga i od Rige i od Ruslane… Letonci zaista spuste Eurosong u neki mulj, jadno i bedno izgleda svaki put. A Ruslana je druga rec za "mesanje politike i Eurosonga". Gde je ona tu je hejtanje Rusije (cak ne Putina nego bas Rusije kao drzave, kulture, naroda). Zena je javno u Washington pozvala Amere da ne zale upotrebiti nuklearno oruzje u konflikt Rusija/Ukrajina i sad takav neko ko propagira rat, treba da bude deo svakog Eurosonga koji, ako se dobro secam propagira mir? Riga mi se i od Ukrajina – definitivno najgora drzava za biti domacin.

  6. escfan — 25. ožujka 2017. u 23:05

    I zasto stalno forsiraju vise tu Ruslanu, zena je smorila. Ona dosla i pametuje o politici i o tome kako nekoga treba izbaciti iz takmicenja, iako vrlo dobro zna sta znaci biti na Eurosongu i koja je to euforija i uzbudjenje. Mislim da je ostala jos u 2004. kad je bila na vrhuncu i dala sebi za pravo da komentarise.

  7. Sasha — 25. ožujka 2017. u 22:51

    Od tog Riga partya mi se fakat riga.
    Sve veći trash iz godine u godinu. Budžet onak – 100 kn.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?