Održan "Israel Calling 2018.", pogledajte nastupe – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Održan “Israel Calling 2018.”, pogledajte nastupe

  2 min za čitanje   10 komentara

Još jedno pred-eurovizijsko okupljanje sudionika ovogodišnjeg Eurosonga je iza nas, a domaćin je sinoć bio Tel Aviv. Priredba “Israel Calling 2018.” koja se održava po treći put, ove godine je ugostila izvođače iz čak 25 zemalja. Čak deset tisuća posjetitelja na popularanom Trgu Rabin imalo je priliku uživo čuti i vidjeti izvođače koji će se za manje od mjesec dana boriti za titulu pobjednika Eurosonga 2018.

Ranije tijekom dana, izvođači su se družili s predstavnicima medija, davali kratke izjave, ali i sudjelovali u sad već tradicionalnoj sadnji stabala masline na brdu iznad glavnog grada Izraela kojim je simbolično poslana poruka mira i prijateljstva među zemljama sudionicima.

Nakon toga došlo je vrijeme za središnji dio – koncert izvođača. Vrijedi istaknuti kako je u revijalnom dijelu koncerta nastupila i pobjednica Eurosonga 1998. – Dana International koja je publiku oduševila izvedbom sad već antologijske “Dive”.

Kako su izgledali nastupi na ovogodišnjem “Israel Calling” pogledajte u videima naših kolega s internet stranice ESCKAZ.

 Slovenija – Lea Sirk – “Hvala, ne”

 Austrija – Cesar Sampson – “Nobody But You” 

 San Marino – Jesikka feat. Jenifer Brening – “Who We Are”

 Crna Gora – Vanja Radovanović – “Inje” 

 Makedonija – Eye Cue – “Lost And Found”

 Irska – Ryan O’Shaugnessy – “Together”

 Belgija – Sennek – “A Matter Of Time” 

 Gruzija – Iriao – “For You”

 Azerbajdžan – AISEL – “X My Heart”

 Latvija – Laura Rizzotto – “Funny Girl”

 Rumunjska – The Humans – “Goodbye”

 Švicarska – Zibbz – “Stones” 

 Island – Ari Olafson – “Our Choice” 

 Danska – Rasmussen – “Higher Ground” 

 Srbija – Sanja Ilić i Balkanika – “Nova Deca” 

 Armenija – Sevak Khanagyan – “Qami”

 Australija – Jessica Mauboy – “We Got Love” 

 Bjelorusija – ALEKSEEV – “Forever” 

 Francuska – Madam Monseiur – “Mercy” 

 Ujedinjeno Kraljevstvo – SuRie – “Storm” 

 Litva – Ieva Zaismaukaite – “When We’re Old” 

 Moldova – DoReDos – “My Lucky Day”

 Španjolska – Amaia y Alfred – “Cancion” 

 Izrael – Netta – “Toy” 

Pred-eurovizijska druženja se nastavljaju. Već u subotu Amsterdam će ugostiti tradicionalni “Eurovision In Concert” koji slovi za najveći i najpopularniji pred-eurovizijski događaj u Europi.

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
0
PODIJELI ČLANAK

Rasprava10

  1. Daniloooo — 12. travnja 2018. u 22:11

    jako mi je komicno citati komentare od @wannabe … cini mi se kao neko deriste malo koje trazi paznju franke i brani je na sve strane … zasto ne dopustavas da drugi ljudi imaju drugo misljenje? – ja se potpuno slazem sa @kumbhakarna to je jednostavno njezin posao, a ne nas, da je franka otisla na i jedan koncert, vi svi koji se uvlacite u du*e bi bili drugog misljenja, zato sto nemate svoje misljenje, a onda ce te biti oni u maju koji ce plakati jer ste istinu krili u sebi;

    fakt jest da HR Delegacija nema interesa, da nema ideja i da ocekuje neko cudo, velika je greska sto ne nastupaju po pre-esc-partys da makar nekoliko fanova okupe, zato sto je franka dosta karizmaticna, i pogovovo svi fanovi prate ove dogadjaje, pogledajte samo u proslost kako se nastupanje na pre-esc-dogadjajima za neke drzave isplatilo i kako su zbog toga bolje prosli

    jako me nerviraju ova djeca ovdje koja nemaju boljeg posla nego praviti se vazni pod nekim krivim identitetima

    hvala

  2. Punktelos durch die Nacht — 12. travnja 2018. u 13:17

    Ovo je 5 najboljih pjesama prema mišljenju finskog žirija
    http://www.directupload.net/file/d/5055/xxsrn7xa_png

  3. Anonimno — 12. travnja 2018. u 10:15

    Franka je pjevačica a.k.a. zabavljač, njezin posao je da nastupa i zabavlja publiku, jedna od njenih dužnosti kao izvođač na Eurosongu je da nastupa po ovim promocijskm koncertima. To što ona neće sve govori o njoj i hrvatskom timu…očito se izgubila euforija ili misle da će pjesma bit top 5 (haha). Eurosong je već duže talent show ali nitko ne gleda i ne sluša one na začelju.

  4. Edo — 12. travnja 2018. u 07:44

    Kad vidim kako se ponasa publika po ovim ESC party-ima, dodje mi da nista ne pratim oko ESC-a sve do polufinala i finala. Ja ne znam sta se desava sa ESC-om, ali ovo postaje tako nekako razuzdano i sa sve manje postovanja i istinskog vrednovanja samog natjecanja za najbolju pjesmu Evrope. I nista nije na fer osnovama. Respect za Hrvatsku sto ne ide na ove "muzicke pijace". Mislim da ce se u buducnosti morati nesto mijenjati u vezi sa ESC-om ako se misli zadrzati epitet najpopularnijeg muzickog natjecanja.

  5. Croeurofan — 11. travnja 2018. u 22:43

    @yugayslavia Jesu, možda štede novce za nastup ili žele ić na faktor iznenađenja.

  6. imperator — 11. travnja 2018. u 21:51

    Taman u poluvremenu Reala i Juvea da se malo osvrnem na sinoćnje nastupe u Izraelu.. prvenstveno, moram pohvalit publiku.. oni u Londonu se ni ne zaslužuju zvati publikom..
    koliko god ne mario pretjerano za Australiju i smatrao ju precijenjenom, moram priznati da je Jessica ponovno rasturila.. stvarno izvlači maksimum maksimuma.. uvjerljivo najbolja..
    Netta je posao odredila solidno, doduše, pjesma i nije nešto posebno zahtjevna..
    meni su i Makedonci bili odlični.. možda tu priča moja subjektivnost, ali ja sam uživao u ovoj live verziji.. za razliku od Jane, Marija (mislim da se tako zove) zna pjevati 😀
    malo su me razočarali Španjolci.. moglo je to puno bolje..
    a sad na posljednji pravi dernek u Amsterdam

  7. dino_esc_fan — 11. travnja 2018. u 21:09

    Nadam se da ce Sennek iz belgije malo popraviti glas

  8. Thormaster — 11. travnja 2018. u 21:06

    Baš me zanimalo kako će Netta zvučati uživo i od sada sam službeno u raspoloženju: Netta FTW!!

  9. escfan — 11. travnja 2018. u 21:05

    Srbija, Slovenija, Francuska i Australija su po meni bili najbolji, a Belgija i Makedonija najvece razocarenje…

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?