Blas ima više pjesama, jedna će na Eurosong – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

Blas ima više pjesama, jedna će na Eurosong

  1 min za čitanje   5 komentara

Otkako je dobio i drugu priliku predstavljati Španjolsku na Eurosongu, Blas Cantó je radio na više potencijalnih pjesama za koje se nada da bi mogle postići dobar rezultat u Rotterdamu u svibnju. Finalni rezultat tog rada su četiri pjesme koje je predstavio španjolskoj nacionalnoj televiziji RTVE i svojoj izdavačkoj kući Warner Music.

Iako znamo da će Blas i dalje ostati pri svom glazbenom stilu, predložene četiri pjesme će pokrivati razne žanrove. Međutim, u nijednoj od tih pjesama nije sudjelovao prošlogodišnji pobjednik Eurosonga, Duncan Laurence, iako je Blas u srpnju otkrio da piše pjesme s njim, što je tada potaknulo nagađanja da je Duncan mogući autor buduće španjolske pjesme predstavnice na Eurosongu. Kako će se odabrati pjesma, još nije objavljeno.

Blas Cantó ove je godine u Rotterdamu trebao predstavljati Španjolsku s pjesmom Universo. Objavio ju je među prvima od svih predstavnika, što je i inače španjolska tradicija pa vjerojatno ni na iduću pjesmu nećemo čekati još dugo.

YouTube video

Podržite Eurosong.hr

Znate li da sav sadržaj na portalu radimo volonterski, iz ljubavi prema Eurosongu, izvođačima i zajednici fanova?

Ako vam se sviđa što radimo, podržite nas!

Iza svega što vidite stoji 17 vrijednih fanova koji izdvajaju vrijeme, trud i novac za održavanje stranice, a kako bismo izvještavali s događanja sami plaćamo i putovanja i smještaj na Dori i Eurosongu.

Kako bismo i dalje mogli biti tu za vas i donositi vam zanimljive sadržaje, donirajte i pomozite da eurosong.hr ostane mjesto okupljanja za sve fanove iz regije.

Donirajte
1 via Eurovision Spain
PODIJELI ČLANAK

Rasprava5

  1. Lazergirl — 28. studenoga 2020. u 22:05

    Meni je "Universo" top pjesma,voljela bih Blasa čuti i vidjeti u nekoj pjesmi bržeg ritma.Nadam se da će španjolci dati sve od sebe da ostvare dobar rezultat bez obzira na krizu koja ih je pogodila.

  2. sunflower — 24. studenoga 2020. u 16:32

    Super.
    Universo je simpa pjesma ali slaba, bila mi je 30+ u topu.
    Jedino zanimljivo u njoj mi je "Por apagar mi voz, para evitar ser el culpable". Ali spot je top.

  3. ESC fan — 24. studenoga 2020. u 15:06

    Izaberite onu pravu ! ?

  4. eurovisiofanatico — 24. studenoga 2020. u 12:47

    Nadam se dobroj pjesmi jer mi je Universo bila draga pjesma i bila mi je u TOP 10. Španjolska zadnjih godina nije imala neku ambiciju za pobjedom, zbog ove situacije za koronom mislim da će ta želja biti još manja s obzirom na krizu koja ih je pogodila. Ipak se nadam dobroj pjesmi i plasmanu.

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje! Prijavi se?