Rasprodane ulaznice za “Doru 2019.”

Podijeli na Facebook Twitter
Foto: Facebook/EurosongHRT

Povratak Dore Opatiju i preseljenje u sportsku dvoranu izazvali su veliki interes javnosti. Stoga nije ni čudno kada je prije desetak dana objavljeno kako su ulaznice puštene za prvi krug prodaje u potpunosti bile rasprodane, zbog čega se očekivao i drugi krug prodaje. No od toga neće biti ništa.

Regionalni portal Fiuman.hr objavio je kako su službeno sve ulaznice za Doru 2019rasprodane. Posljednje ulaznice svoje su vlasnike dobile prije nekoliko dana, pa je jedan od suorganizatora DoreFestival Opatija službeno zaključio prodaju. Podsjetimo, ulaznice su krenule drugog dana 2019. godine i to po prigodnoj cijeni od 50 kuna.

Sada nam preostaje ništa drugo osim čekati 16. veljače i uživati u programu kojeg će voditi Mirko Fodor, Iva Šulentić i Jelena Glišić.

Imena šesnaestero izvođača Dore 2019. možete se prisjetiti na ovoj poveznici, a što o svemu misli šef hrvatske delegacije Željen Klašterka, možete naći ovdje.

Komentara 8

  1. Imam dvije karte ali neću moći ići, ako će nekome trebati nek’ se javi. Ne ne prodajem po 500kuna komad nego isto po 50. Žao da propadne.

  2. Jako dobro! Vjerojatno su i sami izvođači dobili po set ulaznica za svoje fan klubove (ili jednostavno za svoje navijače) pa očekujem dobru atmosferu u Opatiji. Ja sam kartu još davno kupio 😀

Odgovori