#rnesc2021: Ili kako su neki komentatori imali ogromna očekivanja – eurosong.hr
Eurosong.hr logo Eurosong.hr logo

#rnesc2021: Ili kako su neki komentatori imali ogromna očekivanja

  16 min za čitanje   44 komentara

Prije službenih rezultata, ostalo nam je još samo osam zemalja koje moramo prodiskutirati. No današnji nastavak #rnesc2021 je poseban zato što smo ga posvetili zemljama koje su nekada bile u sastavu Jugoslavije. Kako smo ocijenili današnje pjesme, pogledajte u nastavku. Ujedno vas pozivamo da nam se pridružite u komentiranju u komentarima ispod, te u rješavanju anketa.


HRVATSKA

“U korak s vremenom”

Andrea: Hrvatska konačno šalje pjesmu koja je u korak s vremenom i koja bi mogla vrlo dobro proći na Eurosongu ako nastup bude na razini, što vjerujem da hoće. Pjesma mi se svidjela još od snippeta i lako ostaje u uhu. Mislim da Hrvatska ove godine itekako ima šanse za dobar plasman.

Ocjena: 8/10

Antonio: Od Nininog Lighthousea čekam pjesmu zbog koje me neće biti sram što sam iz Hrvatske. Osim toga, već sam zaboravio kakav je osjećaj kad pobijedi tvoj favorit. Albina je to napokon promijenila i čim je krenuo nastup na Dori, znao sam da ju želim gledati u Rotterdamu. Pjesma je moderna i catchy, Albina prirodna i karizmatična, a plesači vrhunski. Zaista se nadam da ćemo napokon biti euforični prolaskom u finale gdje ćemo se boriti za dobar rezultat.

Ocjena: 10/10

Bartol: Koliko mi je drago vidjeti ovako pozitivnu reakciju Europe na pjesmu koja predstavlja Hrvatsku, a još i više hrvatsku javnost koja je više – manje ujedinjena oko podrške Albini. Tick-Tock mi je jedna od najslušanijih pjesama s Eurosong playliste i planiram da tako ostane. Prijelaz na hrvatski je odličan i taman je gdje treba biti i koliko ga treba biti. Od svih mojih „devetki“ u RN, Albina je svakako najbolja.

Ocjena: 9/10

“Svemirski brod”

Emilia: U usporedbi s nekim pjesmama koje su bile na Dori od povratka, Tick-Tock je svemirski brod. Štoviše, ponekad mi se čini da se moram uštipnuti jer mi je i dalje nevjerojatno da smo izabrali pjesmu koja zvuči kao nešto za MTV ili VH1 (i to u onim dijelovima kada se pušta glazba). Realno, imamo šanse za prolazak u finale i trebamo vjerovati u Albinu i njezin tim. Pa treba se i nama osmjehnuti sreća, napokon!

Ocjena: 10/10

Faruk: Hrvatska konačno šalje pjesmu koja odgovara vremenu, mjestu i kontekstu. Albina ima karizmu koja definitivno neće proći nezapaženo među svim čudesima eurovizijskih svjetala. To što meni, ovakve pjesme i generalno glazbeni stil, nisu dragi je samo moj problem. Sretno Albina.

Ocjena: 6/10

Ivana: Pobijedila je moja favoritkinja Dore! Albinin rad pratim već neko vrijeme i baš mi je drago što nas ovako kvalitetna pjevačica predstavlja s ovom super pjesmom. Zvuči kao nešto što se, osim na Otvorenom radiju, može čuti i na velikim svjetskim glazbenim festivalima, a usto je plesno i zarazno. Najdraži dio pjesme, osim dancin’ dancin’ , mi je naravno onaj na hrvatskom i jedva čekam vidjeti koje nam je novitete Albina pripremila za Rotterdam. Ljudi moji, ne mogu vjerovati da je ovo Hrvatska!

Ocjena: 10/10

Josip: Sviđa mi se Albinina karizma i način na koji vlada scenom puna samopouzdanja i vjere u sebe i pjesmu. Albina je vokalno jako dobra i upečatljiva. Pjesma je jako lijepa i odvažna kombinacija modernog zvuka, nešto potpuno drugačije od ranijih predstavnika Hrvatske na Eurosongu. Ova pjesma je za Hrvatsku dvosjekli mač, ali uz dobar nastup, hrvatski refren i nastavak kvalitetnog rada može uroditi TOP 10 plasmanom. Bravo Albina.

Ocjena: 9/10

“Brza pjesma koja tjera na ples”

Marija: Albina je bila moj favorit ovogodišnje Dore i zasluženo je pobijedila, ali i zasluženo je osvojila i našu nagradu Looksy. Pjesma Tick-Tock brza je pjesma, odličnog ritma i energije. Jako mi je drago što nas napokon predstavlja brza pjesma koja te tjera na ples. Upravo ritam kojeg Tick-Tock ima obećaje još bolji nastup u Rotterdamu i vjerujem da nas Albina neće razočarati. Pozitivnim bih istaknula i promjenu jezika na kraju pjesme koja dolazi baš u pravom trenutku, taman kad pomisliš da je pjesma gotova i da si sve čuo, ta promjena te ugodno iznenadi. Mislim da ne moram ni govoriti koliko je Albina draga djevojka i zaista vjerujem u nju i njezin tim i očekujem siguran plasman u finale, a onda je sve moguće.

Ocjena: 10/10

Mate: Ovogodišnja Dora mi je jedna od rijetkih nakon koje se nisam grizao jer smo mogli izabrati bolje. Napokon pjesma i pjevačica za koju sam ponosan da nas predstavlja. Mlada i karizmatična Albina s modernom i plesnom pjesmom – što možemo više poželjeti? Jako sam optimističan ove godine jer uz dobar nastup, ovo bi moglo ići jako visoko. 😊

Ocjena: 10/10

Sanja: Albina me oduševila nastupom na Dori, a sa svakim medijskim istupom oduševljava me i simpatičnom osobnošću. Drago mi je da smo na Eurosong poslali nešto moderno, plesno i zaigrano. Posebno mi je drago vidjeti s kakvim trudom i ambicijama Albina i njezin tim pristupaju pripremama za Rotterdam. Prvenstveno mislim na angažman iskusnog kreativnog redatelja Marvina Dietmanna. S obzirom da osvaja ljestvice, a citira se čak i u Mamićevim prozivkama korupcije sudstva, čini se da se pjesma već uvukla u pore hrvatskog društva. Nadam se da će ostaviti traga i na eurovizijskoj pozornici, po meni to zaslužuje.

Ocjena: 10/10

UKUPNA OCJENA: 92/100

PROSJEČNA OCJENA: 9,2

anketa 1729

Hrvatska 2021.

Ukupno glasova: 321

 • Jako mi se sviđa (5) [198 / 62%]
 • Dobra je (4) [68 / 21%]
 • OK je (3) [36 / 11%]
 • Užasna je (1) [15 / 5%]
 • Ne sviđa mi se (2) [4 / 1%]

SJEVERNA MAKEDONIJA

“Nije moja šalica čaja”

Andrea: Ovo nije moja šalica čaja. Pjesma je nepamtljiva, dosadna, tekst i uvod u spotu su cringe… Ništa mi se ne sviđa ovdje nažalost.

Ocjena: 1/10

Antonio: Ova pjesma mi je grozna, puna drame i patetike. Poželim ju ugasiti već u prvoj minuti. Smatram da je tematski promašena te mi ništa posebno ne drži pozornost.

Ocjena: 1/10

Bartol: Koliko mi je žao da nije na Eurosong išao s pjesmom u stilu SudBine, ne mogu vam opisati. Iskreno ne mogu niti shvatiti odluku da se s ovom pjesmom predstavi na eurovizijskoj pozornici jer je baš dosadna. Žao mi je Vasila, ona cijela drama s bugarskom zastavom mi je bila neviđena glupost, ali ova pjesma ipak nije dovoljno dobra za finale.

Ocjena: 2/10

“Dramatično dosadno”

Emilia: Za ovu priliku citirat ću komentatoricu RTS-a: „Dramatično dosadno“. Nešto se pokušavalo, ali cijeli paket je ispao ubitačno dosadan.

Ocjena: 2/10

Faruk: Osobnim uspjehom smatram što nisam preminuo od dosade tijekom ovih 180 sekundi. Ne ponovilo se.

Ocjena: 1/10

Ivana: Vasile, ti si meni simpa, ali da si razvodnio – e jesi. Inače obožavam Disney pjesmice, ali u ovom kontekstu mi nisu najomiljeniji. Da budem iskrena, osim refrena, sve ostalo mi je blank. Pohvala pjevaču što je iskreno i samostalno napisao pjesmu, no imam osjećaj da mi sve još nekako visi u zraku i nikako da pohvatam.

Ocjena: 4/10

Josip: Na prvo slušanje sam imao dojam da slušam glazbu iz nekog mjuzikla s Broadwayja. Vasil je vokalno jako dobar, glazba ima lijepu melodiju i odlično se slaže uz tekst. Tokom pjesme sam osjetio “Conchita vibe” što je OK, ali Vasil je vokalno bolji u odnosu na Conchitu. Da je ovo pjesma na nekom Eurosongu u razdoblju ’50-ih i ’60-ih godina prošlog stoljeća, rekao bih da imamo pobjednika, ali na Vasilovu žalost ovo je pjesma u 2021. godini i mislim da nema neke velike šanse za finale.

Ocjena: 4/10

Pjesma u paketu je nepamtljiva”

Marija: Here I Stand me podsjeća na tipove pjesama koje se puštaju u Disneyjevim filmovima. Ne mogu reći da je loša, ali presporo dolazi do samog vrhunca. Sviđa mi se dio pjesme u kojem čujemo i zbor, ali pjesma u paketu mi je nepamtljiva, čak pomalo i dosadna. Moram isto tako reći da mi je žao što je Vasil prolazio kroz skandal vezan uz spot i drago mi je da ga je MRT odlučila zadržati kao predstavnika za Rotterdam. Bez obzira na to što mi je dosadna, uz epski scenski nastup kojeg ova pjesma obećava, vjerujem da Sjeverna Makedonija ima šanse za finale.

Ocjena: 3/10

Mate: Veliki izljev emocija kod Vasila dok pjeva ovu pjesmu, samo je pitanje koliko je ta emocija dotakla druge. Mene baš i nije, jer naslušali smo se puno boljih balada na Eurosongu od ove. A moglo je bolje. SudBina >>> Here I Stand.

Ocjena: 4/10

Sanja: Ova pjesma kao da je izvučena iz nekog mjuzikla, no nažalost nije dovoljno upečatljiva da bi ostala upamćena na kraju filma. Lijepo je vidjeti koliko Vasilu znači ova pjesma i s kakvom emocijom je izvodi. Mislim da je hajka na njega bila sasvim neopravdana i drago mi je da ćemo ga gledati u Rotterdamu.

Ocjena: 3/10

UKUPNA OCJENA: 25/100

PROSJEČNA OCJENA: 2,5

anketa 1730

Sjeverna Makedonija 2021.

Ukupno glasova: 248

 • Ne sviđa mi se (2) [112 / 45%]
 • Užasna je (1) [83 / 33%]
 • OK je (3) [30 / 12%]
 • Jako mi se sviđa (5) [12 / 5%]
 • Dobra je (4) [11 / 4%]

SLOVENIJA

“Ogromna očekivanja”

Andrea: Nisam bila fan ni prošle godine, a nisam ni ove. Ja zaista ne volim pjesme kojima je cilj iskazati jačinu vokala i ništa drugo. Refren mi je naporan, aranžman dosadan i teško mi je uopće poslušati pjesmu do kraja.

Ocjena: 1/10

Antonio: Pretpostavljam da sam u manjini kada kažem da mi je Anina pjesma sjela na prvu i ostala draga. Radi se o dobroj baladi, ali djeluje blijedo u usporedbi s originalnijom i manje formulaičnom Vodom. Nisu loši gospel elementi, a najjača karika je svakako Anin vrhunski vokal zbog kojeg bi se Slovenija mogla provući u finale.

Ocjena: 5/10

Bartol: Imao sam ogromna očekivanja od Ane nakon što mi je lani bila u TOP3 i moram priznati da sam se razočarao ovom pjesmom. Jednostavno, Voda je bila posebna, drugačija i izrazito emotivna, a Amen mi je baš kao i svaka druga razvodnjena balada. Anin vokal je na mjestu, i to joj je svakako najveći forte u borbi u polufinalu.

Ocjena: 4/10

Da je Faruk producent…

Emilia: U odnosu na prošlu godinu, dvije zemlje su imale najveći downgrade kod mene. Jedna od tih zemalja je Slovenija, čiju sam Vodu obožavala prošle godine. Nažalost, Amen nije ni blizu Vode po nekoj veličanstvenosti i gubljenju glave i jednostavno neću puno puštati tu pjesmu. Šteta.

Ocjena: 4/10

Faruk: Balada koju je teško „probaviti“ jer sva zvuči nekako komorno, svečano, gotovo pogrebno, bože mi oprosti. Da sam ja producent Eurosonga, Slovenija bi definitivno nastupala poslije Cipra. Čisto da se hospitaliziraju ova moralna nabadala i uvrijeđenici po službenoj dužnosti.

Ocjena: 5/10

Ivana: Ajmo igrat igru asocijacija. A je religija, B vatra, a C cheesy. Što je to? Pa Charlie Mason, naravno. Mislim da sam o pjesmi sve rekla, iako mi je growala dosta u zadnje vrijeme upravo zbog Ane koja bi svojom moćnom glaščinom mogla srušiti šest blokova kineskog zida i na tome joj svaka čast. Doista čini ovu pjesmu prvenstveno veličanstvenom pa tek onda limunadastom, stoga im dajem više nego što sam planirala.

Ocjena: 6/10

Josip: Ana je izvrsna pjevačica i jako mi se sviđa pjesma i način na koji se pjesma razvija. Gospel touch je veliki plus i jako se dobro uklapa u ovu pjesmu i odlično upotpunjuje Anin glas. Nažalost minus je Charlie Mason cliché touch.

Ocjena: 7/10

“Tamara Todevska efekt”

Marija: Već na prvo slušanje jedno mi je pitanje palo na pamet – zašto se ova pjesma zove Amen, a ne Hallelujah? No, na stranu to, Amen mi je bolja od Vode. Jako mi se sviđa gospel element u pjesmi kao i Anin glas koji je iznimno snažan i itekako dolazi do izražaja. Pjesma je izuzetno snažna i ježim se svaki puta kada ju slušam, osobito na njenom vrhuncu. Jedva čekam vidjeti nastup u Ahoy Areni.

Ocjena: 8/10

Mate: Amen puno bolji od austrijskog. U početku nisam bio oduševljen, ali pjesma mi je sve bolja sa svakim novim slušanjem. Posebno bih istaknuo ovaj gospel dio koji daje vrhunac pjesmi.

Ocjena: 6/10

Sanja: Kako divan i moćan glas ima Ana Soklič! No nažalost, ogroman talent otišao je na ovu prosječnu pjesmu. Pjesma mi je nekako suma klišeja, počevši od teksta, do melodije koja je ispunila svrhu pokazati raspon Aninog vokala, no to je sve. Imam osjećaj kao da su htjeli postići Tamara Todevska efekt, no nisam sigurna hoće li to uspjeti.

Ocjena: 4/10

UKUPNA OCJENA: 50/100

PROSJEČNA OCJENA: 5,0

anketa 1731

Slovenija 2021.

Ukupno glasova: 239

 • OK je (3) [110 / 46%]
 • Ne sviđa mi se (2) [56 / 23%]
 • Dobra je (4) [35 / 15%]
 • Jako mi se sviđa (5) [28 / 12%]
 • Užasna je (1) [10 / 4%]

SRBIJA

“Ultimativna treš pjesma, ali…”

Andrea: Jako volim Hurricane. Super su mi cure i uvijek puno očekujem od njih. Na prvo slušanje ovogodišnja pjesma me nije oduševila, ali mi je s vremenom postala super i mislim da nudi potencijal da se napravi jedan dobar i eksplozivan nastup. Definitivno ih vidim u finalu.

Ocjena: 7/10

Antonio: Loco Loco je ultimativna “treš” pjesma, nažalost ne tako dobra. Na početku su mi prevladavali osjećaji čuđenja koliko je pjesma loša, ali bio sam prekritičan jer radi se o guilty pleasureu u kojem treba uživati i ne previše razmišljati. Vjerujem da će Uraganke “zapaliti” Ahoy Arenu i scenskim nastupom podići pjesmu.

Ocjena: 5/10

Bartol: Ovogodišnji guilty pleasure, moram si jedan dozvoliti 😀 . Tekst je… takav kakav je, ali toliko mi je u glavu ugravirano „a ja slatka sam i fina“ da se ne mogu niti naljutiti zbog istog. Na prvu mi je pjesma bila puno gora od njihove prošlogodišnje, ali Loco Loco mi bolje stari. Jako bih se iznenadio da ne izbore finale.

Ocjena: 7/10

Priča o dvije sestre

Emilia: Ne znam za koju sam zemlju već spomenula da je zeznuto da dvije godine zaredom ide isti predstavnik, osobito ako taj predstavnik nosi skoro pa isti fazon pjesme od prošle godine. Na sreću djevojaka, možda će se jedino eurovizijski fanovi sjetiti da postoji Hasta la vista i povući paralelu s Loco Loco. A ta paralela govori da je Loco Loco ona mlađa sestra koja pokušava kopirati stariju sestru u svemu, što starijoj sestri diže tlak. Meni osobno je iz drugog polufinala bolja sanmarinska pjesma.

Ocjena: 5/10

Faruk: Je li možda do činjenice da su izlasci bez ovakvih pjesama na ovim prostorima postali nemoguća misija, ili do toga što su meni djevojke iz Hurricanea presimpatične i prezabavne, ne znam. Ono što znam je da se meni Loco Loco sviđa. Koliko je Europa spremna za ovaj stil doznat ćemo uskoro. Ono što je sigurno je da energije na pozornici neće nedostajati.

Ocjena: 10/10

Ivana: Moj problem s ovom pjesmom mi je što ima previše svega, a to sve kao da je random ubačeno u spot pa i u pjesmu. Puno je “cajkastije” od Hasta La Vista što mi konkretno nije problem na Eurosongu, no više me muče nabacani stihovi bez puno smisla. Ako ništa drugo, bolesno je zarazna, pjevam si je od 0 do 24 svaki dan i uvijek mi se nakon slušanja jede čoko moko.

Ocjena: 5/10

Josip: Na red su došle i naše drage susjede Hurricane koje nam ove godine predstavljaju Loco Loco. Tekst mi zvuči previše plitko dok mi je glazba još i slušljiva. Za nastup sam siguran da će razvaliti (u to sam siguran) jer imaju jako velik potencijal i zarazan ritam i karizmu. One su vjerovatno najpopularnija grupa na našim prostorima. Djevojke želim vam puno sreće i siguran sam da ćemo vas gledati u finalu.

Ocjena: 4/10

“Da su otvoreni klubovi…”

Marija: Kakva pjesma! Ovdje ima zaista svega, a najviše energije koja pršti iz svake sekunde pjesme. Ipak, nedostaje mi malo melodije, imam osjećaj kao da se jako puno različitih elemenata htjelo ugurati u tri minute pjesme. Tekst je lako pamtljiv i odmah ostaje u glavi, a kroz njega do izražaja dolaze i vokalne sposobnosti djevojaka. No, ipak mi je Hasta La Visa mrvicu bolja od Loco Loco, ali ne sumnjam da će djevojke zapaliti pozornicu u Ahoy Areni svojim nastupom i energijom i Srbiji ponovno donijeti dobar eurovizijski plasman.

Ocjena: 8/10

Mate: Istina, trebalo je više preslušavanja da mi ova pjesma uđe u uho, ali nakon toga sam postao njezin veliki fan. Moderna, zabavna, loco što bi se reklo… Ne sumnjam da će taj nastup biti bomba.

Ocjena: 10/10

Sanja: Kad sam je prvi put čula nisam baš bila oduševljena, ali s vremenom je ova pjesma pomalo “ušla u moje vene”. Da su otvoreni klubovi, nimalo ne sumnjam da bi ovo bio veliki hit na Balkanu. Lako ulazi u uho, a znamo da će cure na scenu donijeti tri minute čiste energije. Možda tada moja ocjena još malo skoči, ostavit ću prostor za to.

Ocjena: 6/10

UKUPNA OCJENA: 67/100

PROSJEČNA OCJENA: 6,7

anketa 1732

Srbija 2021.

Ukupno glasova: 266

 • Jako mi se sviđa (5) [130 / 49%]
 • Dobra je (4) [68 / 26%]
 • OK je (3) [33 / 12%]
 • Ne sviđa mi se (2) [20 / 8%]
 • Užasna je (1) [15 / 6%]

ZANIMLJIVOSTI

Poredak Yugo-grupe je na kraju ispao ovako:

# Zemlja Ukupna ocjena Prosječna ocjena
1. Hrvatska 92/100 9,2
2. Srbija 67/100 6,7
3. Slovenija 50/100 5,0
4. Sjeverna Makedonija 25/100 2,5

Današnja se grupa najmanje svidjela Andrei, a najviše Mati.

Iako danas nismo vidjeli Kante i Lopte, vidjeli smo četiri jedinice i osam desetki.

Ove godine portal eurosong.hr održao je prvo izdanje nagrade Looksy za najbolju odjevnu kombinaciju na Dori 2021. Ovih dana najavljeno je kako Albininu odjevnu kombinaciju za nastup na Eurosongu 2021. u suradnji sa Stefanom Orlićem radi riječki dizajner Juraj Zigman.

Ono što su naši komentatori često spominjali jest SudBina, koju je makedonski predstavnik objavio dva mjeseca prije svoje eurovizijske pjesme. Ista pjesma našla se u našoj Eurosong Slušalici za siječanj.

Od pobjede na Dori, Tick-Tock se nalazila pet tjedana na vrhu glazbene ljestvice TOPhr. Na zadnjem pregledu glazbenih hitova u Hrvatskoj nalazila se na sedmom mjestu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Top.HR (@top.hr_rtl)

Rasprava44

 1. MaroBear — 1. svibnja 2021. u 19:02

  I eto nam regije. Šteta što nedostaju BIH i Crna Gora pa da smo svi na okupu. Što reći o pjesmama? Ovdje neću davati ocjene zbog "sukoba interesa", ali mišljenje slijedi…
  Hrvatska: Dobar iskorak u svjetske glazbene vode. Za razliku od prijašnjih godina kad smo inzistirali na nećem posebnom, poput Jaquesovog "dueta", Kraljićkinog Svjetionika (još mi mozak reže ono tvrdo I, harbours nIIIIr, no more fIIIIIIr, so I stIIIIr to the pIIIIIIr), osvježavajuće je imati pjesmu koja nije posebna i koja se sviđa širem krugu ljudi.
  Slovenija: netko s Balkana mora izvesti pop baladu i ove godine je to Slovenija. Vokal je mraaaaaak, pjesma meeeh…
  Makedonija: Obožavam makedonski jezik! Da mi netko čita upute za mijenjanje vrečica na usisivaču na makedonskom jeziku, ja bih bio u sedmom nebu. Pjesma je na engleskom i doooosadna je, a makedonski bi je podigao za puno stepenica više.
  Srbija: Jooooj… Imamo puno istih izvođača koji su prošle godine imali bolje pjesme od ovogodišnjih. Među njima su i prezabavne cure Uraganke.

 2. Lazergirl — 30. travnja 2021. u 01:06

  HRVATSKA-Kako u tri riječi opisati "TICK-TOK":moderno,zarazno i catchy.
  OCJENA:10/10
  SJEVERNA MAKEDONIJA-Šta reći za ovu pjesmu,Vasil ima dobar vokal,ali pjesma je dosadnaaaa!Bolje da su makedonci poslali "SudBinu".
  OCJENA:2/10
  SLOVENIJA-Moj jedini problem kod ove pjesme je taj da mi se na početku svidjela,ali je s vremenom počela padati.Nekako mi se razvodnila,Ana ima odličan vokal.Ali ovakav tip pjesama je više nekako za crkvene zborove.
  OCJENA:4/10
  SRBIJA-Jeste da pjesma djeluje cajkasto,ali mi se na neku čudnu foru "LOCO-LOCO" sviđa.Pjesma je baš onako za neki dobar party,što na svima treba.Mislim da će cure u Rotterdamu sa svojom energijom i nastupom rasplesati Europu.
  OCJENA:10/10

 3. Nina — 29. travnja 2021. u 11:21

  HRVATSKA 5/39
  U konkurenciji 39 pjesama, Hrvatska zauzima moje 5. mjesto. Pjesma mi se sviđa, makar sam se nadala da će je još malo poboljšati. Puno očekujem od nastupa. Ovaj sa Dore me nije nešto previše oduševio. Mislim da može puno puno bolje.

  SJEVERNA MAKEDONIJA 34/39
  Prvih pola minute cmizdri da je bio sav jadan kad je ESC otkazan. Pa baš je dosadan. Dok mu pjesma počne, više mi se ne da gledati spot. Mislim da je moglo puno bolje. Svejedno, nek naprave efektan nastup, pa možda promjene mišljenje nas skeptika.

  SLOVENIJA 15/39
  Odličan glas, a pjesma nije ne znam šta posebno.

  SRBIJA 22/39
  Previše toga, za mene prebučno. Lanjska pjesma mi je više pasala.

 4. Thormaster — 28. travnja 2021. u 22:53

  Tick tock mi je legla na prvu, još od objavljenih isječaka! Jedina zamjerka mi je nedostatak nekog crescenda u samom kraju pjesme, neki ad lib, neko događanje, nešto… Još ne mogu vjerovati da smo mi poslali nešto moderno i (većinom) na engleskom! I jako sam šokirana činjenicom da mi je hrvatska verzija bolja!! Albina je na Dori bila sassy, uvjerljiva i puna samopouzdanja i puno očekujem od nastupa u Roterdamu!

Komentiraj članak

Komentari se moderiraju i objavljuju samo ako pridonose raspravi na konstruktivan način. Ukoliko se ne slažeš s nekim člankom ili komentarom, slobodno iznesi svoje mišljenje ali na pristojan način. Ako se tvoj komentar odnosi na gramatičke ili stilske pogreške, problem s web stranicom ili bilo što drugo što nije vezano uz članak, javi nam se.

Trebaš biti prijavljen za komentiranje!