Održan Eurovision-Spain Pre-Party u Madridu

Podijeli na Facebook Twitter

Uz već tradicionalni amsterdamski Eurovision in Concert i poneke, nešto ipak manje događaje u Izraelu, Londonu i Rigi, od prošle godine se promotivnom predeurovizijskom dijelu natjecanja pridružio i Madrid sa svojim koncertom. Sala La Riviera je bila domaćin 21 ovogodišnjem eurovizijskom natjecatelju, uz poneke goste poput portugalske predstavnice iz 2014. Suzy, zatim Mirela, koja je postala dijelom sada već svima dobro poznate Eurodrame i Brequette koja je umalo predstavljala Španjolsku na Eurosongu 2014.

Tko je sve nastupao?

 1.  Imri Ziv – I Feel Alive
 2.  Brendan Murray – Dying To Try
 3.  Tamara Gachechiladze – Keep The Faith
 4.  Alma – Requiem
 5.  Martina Bárta – My Turn
 6.  Kristian Kostov – Beautiful Mess
 7.  Blanche – City Lights
 8.  Nathan Trent – Running On Air
 9.  Triana Park – Line
 10.  Kasia Moś – Flashlight
 11.  Sunstroke Project – Hey Mama
 12.  Timebelle – Apollo
 13.  Hovig – Gravity
 14.  Tijana Bogićević – In Too Deep
 15.  Slavko Kalezić – Space
 16.  Fusedmarc – Rain Of Revolution
 17.  Lindita – World
 18.  Manel Navarro – Do It For Your Lover
 19.  Robin Bengtsson – I Can’t Go On
 20.  Ilinca ft. Alex Florea – Yodel It!
 21.  Valentina Monetta & Jimmie Wilson – Spirit of the Night

Ovo je ujedno i posljednje predeurovizijsko okupljanje, s obzirom na to da je koncert u Moskvi otkazan.

Komentara 14

 1. @arcticmonkey Potpuno si u pravu za wiwi devojcice i njihov hejt prema Tijani. Pre objave pesme su podrugljivo komentarisali kako je bila prateci vokal nepoznatoj Nini, a za Imrija i Dihaj su odusevljeno pricali kako ce im iskustvo prateceg vokala pomoci i doprineti boljem nastupu.

 2. Pratim donekle taj wiwibloggs, ali uopće nisam skužio da bojkotiraju Tijanu. Zapravo mislim da su oni toliko nebitni i da Alma, Jacques i mnog izvođači koji im ljube noge uopće nisu svjesni da njihovi hvalospjevi ili što god već ne igraju ionako nikakvu ulogu za vrijeme glasanja kad od 200 milijuna i brojnih koji glasaju njih 99,9% ionako za njih ne zna.

 3. Sretan Uskrs svima!
  Wiwibloggs vode te krajnje feminizirane tetkice koje sline cim vide malo misica na nekom od natjecatelja.
  Ne znam stvarno sto imaju protiv Tijane, zena je sasvim simpaticna, jednostavna, nadam se da ce im dobrim nastupom u Kijevu zacepiti gubice.

 4. @arcticmonkey Neka oni govore što hoće,ali Tijana je i dalje ima po meni najbolju balkansku pjesmu-želim joj top 15 u finalu ako iznese dobro pjesmu u live-u. Njena pjesma je kao sestrica samoj izvedbi(bratu) tako da,jedno bez drugog ne može i zato vjerujem da će Srbija imati dobar nastup. I još jednom čestitke za Uskrs i tebi i Blinku i svima. 😀 Kolegi Swedišu,Ro-u…uredništvu haha i samim čitateljima i ostalim dragim komentatorima i mojim kolegama s kojima se evo družim 2,3 mjeseca na ovoj str. 🙂

 5. @blink Nisam neki pobornik teorija zavere ali ti iz wiwi stvarno ne vole Tijanu. Sa nekim izvođačima radili su intervjue na svakom od ovih koncerata, a sa Tijanom samo u Izraelu iako je ona bila na još dva… Ali su zato stigli da snime tri videa gde su dosta kritični prema njoj i pesmi. Zapravo čim je objavljeno da ide Tijana na esc, daleko pre pesme, oni su snimili hejt video gde je čak ismevaju ja bih rekao…
  Kako god, hajde prihvatam da se ljudima nije svidela, uostalom ni meni se mnogi ne sviđaju ove godine… 😀

  Srećan Uskrs svim vernicima i od mene, iz sveg srca jednog ateiste ❤

 6. Sretan Uskrs svima koji slave,a oni koji ne slave svejedno neka provedu dan u miru i sreći. 🙂

 7. Zanimljivo je da samo Tijanin video ne radi i to ni na wiwibloggs ni na esckaz… Ali konstantno isti ljudi je hejtuju, da je najgori izvođač ove godine, da je ružna i da je playback, samo kako su sve to videli ako nastup ne moze da se pogleda…? 😂

 8. U Izraelu su im ta popratna događanja najbolje organizirali. Ali navodno je ozvučenje tijeko nastupa bilo loše, a šta ne bi to trebalo biti najvažnije.
  Tko izvođačima plaća hotel i avionsku kartu? Njihove televizijske kuće i/ili sponzori? Šta oni imaju svi neki budžet koji smiju potrošiti prije Eurosonga? Otkud taj novac primjerice televiziji Crne Gore ili samom Slavku?

 9. Ne znam jeste li pratili koncert u Izraelu i sva događanja koja su trajala 3 dana, tako da je to sve samo ne MALO. A Madrid se pridružio ove godine:

Odgovori